Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Muzeul Teylers- Olanda
111 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  FlevOnice, Olanda
54 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muzeul olitelor de noapte
1.212 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Kinderdijk-Olanda
1.182 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Gjirokastra-Albania
1.163 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muzeul Fram Oslo
754 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Leiden-Olanda
143 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Olanda
1.164 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alkmaar-Olanda
100 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Parcul de sculpturi Vigeland-Oslo
217 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Muzeul Municipal (Gemeentemuseum), Olanda de Sud

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 06.06.2018  Adauga la favorite 590 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Colectia de arta moderna ofera o privire de ansamblu variata a evolutiei artelor plastice incepand din secolul al 19-lea. Ochii patrunzatori ai lui Charley Toorop si castronul cu oua a lui Floris Verster sunt flancate de lucrari ale artistilor straini renumiti, incluzandu-I pe Picasso si Monet , plus o colectie vasta de piese ale expresionistilor germani.

Expozitia de arta moderna are o colectie mare de desene, printuri si postere datand din secolele 19 si 20. Cele mai multe sunt ale artistilor olandezi, dar exista, de asemenea, grupe majore de lucrari straine. Acestea includ o colectie frumoasa din secolul al 19-lea de arta grafica franceza cu accent pe munca lui Bresdin, Redon si Lautrec. Expresionismul german este, de asemenea, bine reprezentat. Totalul intregii colectii este de aproximativ 50.000 de articole.
In aceasta pagina gasiti informatii despre Muzeul Municipal (Gemeentemuseum), galerie de imagini cu Muzeul Municipal (Gemeentemuseum), localizare pe harta a obiectivului turistic Muzeul Municipal (Gemeentemuseum) si harta hotelurilor si a pensiunilor din zona obiectivului. Oferte turistice pentru cazare in apropiere de Muzeul Municipal (Gemeentemuseum) din Olanda la hoteluri, apartamente, pensiuni si vile la cele mai atractive si ieftine preturi in 2018 - 2019. Puteti rezerva Prin Direct Booking o mini vacanta sau un sejur pentru a vizita Muzeul Municipal (Gemeentemuseum). In harta hotelurilor din jurul Muzeul Municipal (Gemeentemuseum) gasiti oferte de cazare la hotel sau pensiune Oferte Olanda iunie, Oferte Olanda iulie, Oferte Olanda august, Oferte Olanda septembrie,


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.