Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Jane (SUA 2009) Crima.
694 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Jane Doe (SUA 2001) Thriller
982 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Razboiul lui Charlie( SUA 2007) Biografic
859 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tarzan, omul-maimuta (SUA 1981) Actiune,Aventuri
10.396 vizite - 0 comentarii
adaugat de kafka
 
  Tandretea cailor salbatici (SUA 2002 Jane Seymour
4.488 vizite - 0 comentarii
adaugat de aires
 
  Dragoste ... si alte 4 cuvinte (SUA 2007) Comedie
2.457 vizite - 0 comentarii
adaugat de radio
 
  The Awakening Land (SUA 1978) Drama
1.554 vizite - 0 comentarii
adaugat de sabin
 
  Bunica-i sefa! (SUA 2007) Comedie Jane Fonda
4.524 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
02:33
  Good Luck Chuck / (SUA 2007)
2.558 vizite - 0 comentarii
adaugat de gadea
 
  I s-a intamplat lui Jane (SUA 1959) Jack Lemmon
1.222 vizite - 0 comentarii
adaugat de turcu
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Jane (2007 SUA) Biografic/

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 28.05.2018  Adauga la favorite 481 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.1
   
 
Becoming Jane (2007)
IMDB: 7.1
Regia
Julian Jarrold

Jane Austen (ANNE HATHAWAY) a luminat lumea cu cuvintele, inteligenta si spiritul ei. Insa si viata ei a fost incarcata de pasiune si romantism. Cand avea douazeci de ani l-a intalnit pe Tom Lefroy (JAMES MCAVOY) de care s-a si indragostit, relatia lor dand nastere unei povestiri la fel de reala si de romantica precum cea mai minunata lucrare a sa.

In societatea engleza din anul 1795 era o prostie sa te casatoresti din dragoste. Banii erau centrul acestei lumi obsedate de rang social. Domnul si Doamna Austen (JAMES CROMWELL; JULIE WALTERS), a caror mezina era la varsta casatoriei, erau foarte constienti de acest lucru. Insa Jane a lor este de neinduplecat. Binecuvantata cu un spirit energic independent, tanara de douazeci de ani percepe o lume ce se afla dincolo de clasa sociala si comert, dincolo de mandrie si de prejudecata. Ea doreste sa se casatoreasca din dragoste.

Chiar si asa, parintii ei vor ce e mai bun pentru Jane - un sot cu stare, bogat. Acesta ar putea fi Dl. Wisley, nepotul unei aristocrate locale, formidabila si extrem de bogata Lady Gresham (MAGGIE SMITH). Insa in ciuda celor mai bune intentii si eforturi ale acestora, Jane refuza toate insistentele.

Apoi il intalneste pe tanarul irlandez Tom Lefroy. Acesta este un avocat stagiar in vizita in Hampshire, venind de la Londra insotit de fratele lui Jane, Henry. Este frumos si inteligent si sarac. De asemenea, dispretuieste oamenii simpli de la tara. Insa acest tanar crai descopera mai multe decat se astepta in talentul precoce si in independenta feroce a lui Jane Austen.

Caile lor se intersecteaza din ce in ce mai mult. Au o disputa verbala in padurea din apropiere, danseaza la balul din sala de festivitati, ea il bate le crichet iar el ii da sa citeasca Tom Jones. Se indragostesc unul de celalalt.

Insa sunt urmariti. Verisoara lui Jane, Eliza si sora ei, Cassandra o avertizeaza cu privire la implicatiile aventurii. Lady Gresham priveste rece in timp ce Dl. Wisley spera. Unchiul lui Tom, Judecatorul Langlois (IAN RICHARDSON) care a investit personal si financiar in viitorul nepotului sau, nu va sta deoparte sa vada cum investitia sa se iroseste si Dl. si Dna. Austen incearca in van sa isi lumineze fata.

Cuplul trebuie sa ia o decizie. Tom sugereaza sa fuga, consecintele unei astfel de actiuni fiind probabil catastrofice. Familia lui Jane nu este una instarita, iar ea se afla in pericol de a deveni saraca si umilita. Familia lui Lefroy din Irlanda se bazeaza pe el din punct de vedere financiar cat si in ceea ce priveste viitorul lor. Daca acestia ar fugi, ar pierde tot: familie, prieteni si avere. Sunt oare pregatiti sa faca acest pas final si sa ofenseze ratiunea si simtirea Epocii?

BECOMING JANE descrie o legatura centrala din tineretea lui Jane Austen. Este o poveste despre dragoste, intriga si responsabilitate. Cuprinde notiuni precum familie, prietenie si avere. Abordeaza bunatatea, maretia si geniul. Este vorba despre drumul maturizarii lui Jane.



Distributia

Anne Hathaway
Jane Austen

James McAvoy
Tom Lefroy

Maggie Smith
Lady Gresham

Helen McCrory
Mrs. Radcliffe

James Cromwell
Rev Austen

Julie Walters
Mrs. Austen

Joe Anderson
Henry Austen

Anna Maxwell Martin
Cassandra 'Cassie' Austen

Ian Richardson
Judge Langlois

Lucy Cohu
Eliza De F


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.