Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Sensational Alex Harvey Band - Framed / 1974 live
1.580 vizite - 1 comentarii
adaugat de flautul
 
  20 din cele mai frumoase actrite de la Hollywood
1.927 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Actori straini de origine romana Harvey Keitel
1.157 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Hollywood-ul in anul 1925...orasul vedetelor de film
1.129 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Vedetele Hollywood-ului si automobilele lor / anii 1930
1.460 vizite - 0 comentarii
adaugat de jolie
 
  Julie Andrews - Star la Broadway si Hollywood
597 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Richard Gere Is My Hero (2010)
1.117 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  1/2.Alex Harvey - Documentar BBC
1.233 vizite - 0 comentarii
adaugat de flautul
 
  2/2.Alex Harvey - Documentar BBC
1.216 vizite - 0 comentarii
adaugat de flautul
 
01:27
  Tan si Bran - Interviu 1847
2.202 vizite - 0 comentarii
adaugat de husein
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Harvey Weinsten - violatorul de la Hollywood

 
 
 
 
 
Adaugat de info 27.05.2018  Adauga la favorite 981 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Working with Weinstein' 2018 Documentary

Acest documentar se intalneste cu cei care au lucrat cu Harvey Weinstein in 30 de ani de film britanic si investigheaza modul in care si-a tinut ascuns acuzatorii timp de ani de zile,traind linistiti,"ororile" pe care le scot la iveala azi...

Producatorul Harvey Weinstein, care a fost acuzat de agresiune sexuala de zeci de femei, crede ca va fi iertat in cele din urma de Hollywood, este parerea prezentatorului de televiziune Piers Morgan, citat de Reuters.

Odata unul dintre cei mai influenti oameni de la Hollywood, Harvey Weinstein (65 de ani) a fost acuzat de peste 70 de femei de comportament nepotrivit, inclusiv viol. Produc[torul de film a negat ca a avut relatii neconsimtite cu vreuna dintre acuzatoarele sale.

Este un personaj fascinant. Simptomul apocaliptic al intregii povesti, antrenorul de casting in final este adus la judecata“, a adaugat Morgan, care a marturisit si faptul ca nu a fost surprins de unele invinuiri. „Acesta a fost sistemul inca de cand exista Hollywoodul“, a spus el. „A fost o hazna morala inca din anii 1920, iar ideea ca doar Harvey Weinstein este raul?


De ce acum?

Ce s-a intamplat? De ce, pentru prima data in istorie, multiplele abuzuri sexuale asupra femeilor au devenit subiect public de discutie? Sunt posibile doua explicatii.

Prima sta in puterea celor doua cuvinte, care au devenit simbolul miscarii pentru o schimbare: Mee Too. Psihologia spune ca atunci cand o noua idee prinde aripi, are nevoie de o persoana care sa adere la ea. Cu alte cuvinte, nu are rost sa incepi o miscare daca nu poti convinge cel putin o persoana de valabilitatea ei. Un lider autoproclamat nu va reusi niciodata sa progreseze intr-o revolutie, daca nu convinge pe cineva sa i se alature. Odata ce obtine un "prim urmas", ideea castiga validare, iar riscul, ca altii sa fie ridiculizati pentru ca o sustin, se diminueaza.

Conform acestei teorii, prima femeie, care a spus "Me Too", are la fel de multa putere ca cea care a sustinut prima ce s-a intamplat. Din cele doua cuvinte magice, victima intelege "Nu esti singura". Mai important este ca intreaga lume intelege "EA nu este singura". Astfel se creeaza o conversatie si se formeaza o miscare.

Al doilea motiv pentru care lumea a spus "ajunge" are legatura cu vizibilitatea acuzatilor si a acuzatorilor. Din pacate, cand este vorba despre abuz sexual, nu toate victimele sau faptasii sunt tratati in mod egal. Interesul, pe care l-a primit Weinstein, are a face atat cu celebritatea femeilor care destainuie ca au fost abuzate, cat si cu propria sa celebritate.

Barbati care se poarta anormal - nimic nou

Ati fi surprinsi sa aflati ca miscarea #MeToo dateaza din 2006. A inceput prin a sublinia faptul ca cele mai multe femei abuzate sexual au fost de culoare si proveneau din straturi sociale dezavantajate. A fost nevoie de 12 ani si de umilirea unui barbat alb cu putere, pentru ca viziunea lor sa devina un hashtag viral. Pentru multe femei, tranzitia culturala a venit prea tarziu. Va amintiti de femeia de serviciu de la un hotel, Nafissatou Diallo?

Probabil ca nu. In 2011, l-a acuzat pe Dominique Strauss-Kahn, un celebru politician francez, care pe vremea aceea era seful Fondului Monetar International, ca a abuzat-o sexual in timp ce facea curat intr-o camera. Dupa ce nu au reusit sa obtina imunitate diplomatica pentru clientul lor, s-a zvonit ca avocatii lui Strauss-Kahn i-ar fi platit lui Diallo tacerea cu sase milioane de dolari americani. Cazul i-a distrus cariera lui Strauss-Kahn, dar a ramas in libertate.

Weinstein e numai inceputul

Sa nu ne facem iluzii. Harvey Weinstein a capitulat - nu in fata femeilor, de care este acuzat ca le-ar fi abuzat, ci in fata schimbarii timpurilor.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.