Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum sa faci coltul bogatiei in casa ta!
478 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Corabia bogatiei-Feng Shui
125 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Feng Shui in camera copiilor
112 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CUM ATRAGEM PROSPERITATEA, FERICIREA SI NOROCUL
682 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Busola occidentala in Feng Shui
97 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  7 sfaturi pentru amenajarea unei bucatarii mici
328 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Simboluri pe care trebuie sa le aveti in casa
107 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Simboluri pe care trebuie sa le aveti in casa
115 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  96% dintre oameni NU cunosc aceste trucuri
57 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi si mici trucuri pentru a invata mai usor
1.590 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

8 trucuri Feng Shui in amenajarea bucatariilor mici ...

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 17.04.2018  Adauga la favorite 700 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
1. Ordinea este prima pe lista. O bucatarie aglomerata si incarcata va acumula energii negative care se vor reflecta asupra starii tale de sanatate, dar si a membrilor familiei tale. Si ordinea trebuie mentinuta chiar si in spatele usilor dulapurilor de bucatarie, nu doar la vedere.
2. Alege culori deschise, usor de asortat. Inteleptii chinezi considera ca una dintre cele mai potrivite nuante pentru decorarea bucatariei este galbenul pal care stimuleaza digestia, fiind si culoarea chakrei din plexul solar. Pentru amenajarea unei bucatarii mici poti miza pe alb, galben auriu, culoarea untului, pe tonuri de bej, crem, in combinatie cu nuante placute de verde, maro sau bleu pal.

bucatarie mica decorata in verde si alb


3. Chiar daca suprafata bucatariei tale este departe de a fi generoasa, stiinta Feng Shui recomanda folosirea mai multor surse de iluminat: aplice de perete, lustre tip pendul, spoturi reglabile montate in tavan sau in partea inferioara a dulapurilor suspendate. Amplasandu-le la diferite inaltimi, fiecare dintre acestea va modifica in felul sau energia din interiorul bucatariei.

4. Analizeaza cu un ochi critic si curata blatul de lucru de toate accesoriile, electrocasnicele si gadgeturile pe care nu le-ai folosit de luni bune. Pastrand doar obiectele folosite zilnic te vei alege cu un blat de lucru degajat, ordonat si mult mai placut din punct de vedere estetic.
. Renunta fara regrete la paharele, canile si farfuriile ciobite, la oalele zgariate si cu smaltul sarit, la tigaile fara coada, chinuite de ani de gatit. Toate aceste obiecte vechi nu fac decat sa acumuleze energii negative care nu-ti sunt deloc benefice.

6. Rafturile decorative – ideale mai ales pentru organizarea si eficientizarea spatiului din bucatariile mici – sunt un element de decor specific stiintei Feng Shui. Prin expunerea obiectelor pe rafturi deschise, la vedere, vei facilita fluxul energiilor in interiorul bucatariei tale. Nu uita sa le mentii ordonate si curatate de praf.

7. Unul dintre cele mai eficiente trucuri Feng Shui pentru amenajarea si decorarea bucatariilor mici este folosirea oglinzilor, pentru a mari vizual spatiul si a inmulti cantitatea de lumina naturala. De altfel, stiinta Feng Shui spune ca aragazul trebuie sa fie amplasat astfel incat, in timp ce gatim, sa putem vedea intreaga bucatarie. Dar cum in casele noastre plita, cuptorul sau aragazul sunt aliniate la perete, acest lucru este imposibil. Specialistii Feng Shui ne invata sa placam peretele de deasupra aragazului cu un material reflectorizant: faianta lucioasa, panou decorativ din sticla, un panou din inox sau chiar o oglinda, cu ajutorul carora vom putea vedea ce se intampla in spatele noastru in timp ce preparam mancarea.

8. Cateva ghivece cu plante aromatice (rozmarin, busuioc, salvie etc), un ghiveci cu ardei iuti sau un cos cu fructe proaspete vor aduce un plus de energie benefica bucatariei tale mici, decorand-o in acelasi timp.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.