Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Istoria "Beretelor verzi"
849 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Strada pe care s-au inventat micii
1.066 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Istoria covrigului
394 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ochelarii
1.177 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cand au aparut ochelarii?
1.133 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Michel Houellebecq
297 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Coreea de Nord - Popaganda si realitatea (Partea 2/3)
896 vizite - 0 comentarii
adaugat de orly
 
  Coreea de Nord - Popaganda si realitatea (Partea 1/3)
877 vizite - 0 comentarii
adaugat de orly
 
  Coreea de Nord - Popaganda si realitatea (Partea 3/3)
779 vizite - 0 comentarii
adaugat de orly
 
  Istoria Universului.Viata si omul
1.193 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Inamici inventati

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 23.03.2018  Adauga la favorite 504 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Acesta este cel mai recent film documentar care pune sub semnul intrebarii varianta oficiala a evenimentelor din 11 septembrie 2001. Spre deosebire de celelalte documentare, care se axeaza pe anomaliile fizice observate in timpul atacurilor, Inamici inventati se concentreaza pe vasta retea informativa si modul in care si-a dus planurile la bun sfarsit acum noua ani. Filmul incepe cu o inregistrare din dimineata atacurilor, amintind ca opinia publica il condamnase deja pe Osama Bin Laden inca din ziua intai, fara a mai exista si alti suspecti.

Aflam apoi ca multi dintre asa-zisii pirati aerieni au fost antrenati in baze militare ale SUA, iar altii aveau legaturi cu FBI. Cand FBI a incercat sa il captureze pe Bin Laden si pe cei care il finantau, investigatiile au fost oprite fara nicio explicatie. Able Danger, programul secret prin care cei care au deturnat avioanele fusesera identificati inca dinaintea atacurilor, a incercat sa transmita informatiile catre FBI, dar Biroul nu s-a aratat interesat nici atunci, din motive necunoscute.

Anthony Shaffer, seful programului Able Danger, s-a intalnit cu Phillip Zelikow, directorul comisiei pentru investigarea evenimentelor de la 11 septembrie, pentru a-i transmite aceeasi informatie. Faptele au fost musamalizate si excluse din raportul final, iar Shaffer si echipa sa au fost atentionati.

Filmul exploreaza apoi misterul celor retinuti de fortele de ordine in dimineata de 11 septembrie. Mai multe dube au fost oprite, in care se aflau cetateni israelieni care fie pareau sa aiba cunostinte despre producerea atacului, fie detineau explozibili in masini.

Cand investigatorii au inceput sa cerceteze aceasta retea, au descoperit ca israelienii aveau, intr-adevar, un rol in evenimentele de la 11 septembrie si ca doua companii americane le furnizau informatii din interior.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.