Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Valea Fluturilor & Faralya-Turcia
330 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Piata de Craciun la Viena
979 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cafe Central Viena
81 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Piata de Craciun din Viena -2023
70 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ringstrasse-Viena
475 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Craciun la Viena
1.426 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Casa de piatra,-Portugalia
456 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viena
1.080 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Slavonice, Cehia
502 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mainau-Germania
1.089 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Schmetterlinghaus- Casa fluturilor - Viena

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 13.03.2018  Adauga la favorite 697 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Casa Fluturilor este amplasata chiar in centrul Vienei, aproape de renumita Opera din Viena astfel ca iti va fi foarte usor sa ajungi la ea. Este parte a Palmenhouse – sera palatului regal Hofburg si totodata o capodopera arhitecturala foarte apreciata atat de locuitorii Vienei cat si de miile de turisti aflati in vizita. Casa Fluturilor este alegerea multora si in ceea ce priveste celebrarea casatoriilor datorita imprejurimilor magice care creeaza o atmosfera de basm si prietenie.

Fluture ce se bucura de vizitatori
Fluture ce se bucura de vizitatori
Cladirea ce gazduieste miile de fluturi are forma cilindrica, este imprejmuita cu geamuri de sticla si imita habitatul natural al micilor creaturi. Astfel fluturii se bucura de un mediu prietenos si incanta miile de vizitatori veniti sa le admire frumusetea. Pentru a ajunge in interior, este necesara trecerea prin magazinul de la intrare de unde poti cumpara mici suveniruri, ieftine si atractive. Astfel ca vei pleca acasa cu geanta plina de fluturasi magnetici sau imprimati pe diferite tricouri, sepci sau gentute. Cu alte cuvinte, Casa Fluturilor este o destinatie de vacanta pentru suflet!


La plimbare printre fluturi
Urmeaza sa traiesti cea mai interesanta si emotionanta experienta a vietii tale de pana acum, caci vei pasi in mijlocul fluturilor. Intai vei trece de perdeaua de plastic ce protejeaza fluturii de mediul exterior, iar apoi vei imbratisa miile de fluturi. Atmosfera este magica: fluturii zboara nestingheriti, coconii se dezvolta in tihna, apele cascadei susura, iar pestisorii se joaca anevoios in ape limpezi. Vei avea senzatia ca te afli intr-o mica savana, sau ca ai ajuns intr-o destinatie exotica.


Vei observa fluturi din toate speciile, care mai de care mai deosebit colorati si mai interesanti. Acestia sunt adusi din Costa Rica, Filipine si Thailanda fapt ce explica coloritul vibrant al micilor zburatori. Cea mai mare provocare va fi insa sa ii prinzi in cadru caci acestia zboara nestingherit si se pierd usor in vegetatia luxurianta prezenta in toata sera. Acest loc este o adevarata incantarea atat pentru copii cat si pentru adulti deopotriva!


Schmetterlinghaus este mai mult decat o sera, aici sunt amenajate fel de fel de cotloane, alei, culoare acoperite de multa vegetatie din cea mai exotica, flori viu colorate si mici cascade. Vei avea impresia ca esti undeva la munte sau intr-o zona tropicala si nicidecum in centrul unei capitale europene. Daca te decizi sa vizitezi acest loc, retine faptul ca sera este deschisa zilnic intre orele 10:00 – 16:45, iar pretul unui bilet de intrare variaza intre 4,5 si 6 Euro. Vei ajunge aici foarte usor aici cu metroul daca vei cobori in statia Karlsplatz si te vei indrepta mai apoi spre Opera.


De departe Casa Fluturilor din Viena este una dintre cele mai atractive obictive turistice din Europa si care te asteapta sa o vizitezi in orice anotimp.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.