Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Varadero-Cuba
108 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Santiago de Cuba-Cuba
826 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Boom-ul turismului din Cuba
106 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  El Malecon,Havana, Cuba
182 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cuba
1.695 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vechea Havana (Habana Vieja) Cuba
460 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Holguin-Cuba
920 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Camaguey-Cuba
843 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Malecon Cuba
106 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fortaleza de San Carlos de la Caban Havana Cuba
184 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Varadero -Cuba

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 05.03.2018  Adauga la favorite 499 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Varadero este simbolul Cubei, una dintre cele mai frumoase statiuni ale insulei si cea mai mare, croita parca anume pentru turisti. Plaja lunga de 20 de kilometri, de pe malul Golfului Mexic, nisipurile albe, briza tropicala si apele linistite ofera fundalul perfect pentru relaxare. La fel cum se relaxau odinioara Al Capone si multi magnati americani.
Tot ceea ce ai de facut la Varadero este sa te bronzezi, sa te delectezi cu preparatele traditionale (pe care le gasesti in orice restaurant) sau sa te bucuri de o partida de golf. Iar seara, traieste viata din plin intr-unul din numeroasele baruri si restaurante.
Este o statiune care nu seamana aproape deloc cu celelalte statiuni cubaneze; foarte modern, orasul reprezinta destinatia preferata a turistilor straini. Stiai ca accesul localnicilor este interzis la Varadero?
Statiunea poate fi un adevarat nod de legatura pentru o serie de excursii interesante: pe insula Cayo Blanco (cu plaje ireale), in Santa Clara (unde vei gasi si mausoleul ridicat in cinstea lui Che Guevara), Trinidad (inscris in patrimoniul UNESCO), Cienfuegos (un oras cu puternice influente frantuzesti) sau Vinales (orasul in care poti sa vezi cu ochii tai intinderile de tutun si trestie de zahar, pesteri si peisaje nemaintalnite).
Pentru cei care cauta aventura, Varadero este echipat asa cum se cuvine unei statiuni la malul marii: se poate practica aproape orice sport acvatic, de la scuba diving la navigatie sau inot cu delfinii. Puteti juca golf in cadrul unui campionat organizat la Varadero Golf Club sau puteti face excursii pe jos la pestera Ambrosio.
Nu pleca din Varadero fara sa incerci aroma locala: cocktailul „gaurapo“, un amestec extrem de fericit de sirop de trestie de zahar, rom alb si gheata. Sau o ceasca de cafea cubaneza aromata si usor indulcita, servita de obicei in cescute mici, precum cele de espresso.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.