Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  10 activitati de primavara in familie
288 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bautura din grau fermentat
957 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi de primavara pentru protejarea sanatatii copilul
812 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa depasim astenia de primavara
768 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Primavara si problemele digestive
469 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa inlaturi o unghie incarnata, fara chirurgie
592 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Coacaze rosii
1.559 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bolile de piele-in timpul verii
882 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Stiinta din spatele tatuajelor:
34 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Adevarul despre TATUAJE | Ce se intampla in CORP
36 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Intampina primavara cu o piele radianta

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.02.2018  Adauga la favorite 686 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Pieleata are de suferit iarna din cauza temperaturilor foarte scazute, din cauza umiditatii si a vantului, astfel ca odata cu venirea primaverii aceasta trebuie ingrijita mai mult decat in sezonul rece. Acesta este momentul in care trebuie sa acorzi pielii tale atentie si sa o rasfeti cat se poate de mult, pentru ca ea sa fie asemenea unui ghiocel: alba, pura si radianta.



Daca in acest moment pielea ta este uscata si are un aspect tern, te vei minuna dupa ce vei aplica in mod corect cateva sfaturi de ingrijire.


Mai intai la interior...

Mananca sanatos. Introdu in alimentatia ta multe fructe si legume proaspete, pline de vitamine si minerale pe care pielea ta le va aprecia intr-un mod vizibil. Vitaminele din aceste alimente iti vor infrumuseta pielea, o vor face sa arate mai tanara, mai revigorata si mai proaspata.


De asemenea, bea foarte multe lichide. Apa cu lamaie , limonada, ceaiuri si sucuri naturale . Evita cafeaua, tutunul, bauturile acidulate si cele cu alcool.


... si apoi la exterior

Este necesar sa acorzi pielii tale macar doua ore pentru ca ea sa arate tanara si catifelata ca a unui bebelus.


Poti incepe cu o baie fierbinte care sa iti inmoaie pielea si sa iti deschida porii, pregatindu-i astfel pentru o curatare in profunzime. Adauga in apa din cada un ulei special pentru baie, care sa iti hidrateze intens pielea. Dupa ce te relaxezi 20 de minute, ia o lufa si gelul de dus preferat si maseaza intreaga suprafata a pielii, insistand in zona coatelor, a genunchilor si a calcaielor pentru ca acolo pielea este foarte aspra si cu multe straturi de celule moarte.


Dupa ce ai masat toata pielea corpului, focuseaza-te asupra tenului. Aici ai nevoie de o foarte moale, special creata pentru masajul si exfolierea pielii de pe fata. Strange-ti tot parul peste spate, aplica un gel de curatire a tenului si maseaza-ti pielea cu peria speciala. Astfel vei indeparta toate celulele moarte, lasand pielea impecabila, curata si proaspata. Mai mult decat atat, in acest mod vei indeparta mai usor punctele negre, atat de vizibile si neplacute.


Imediat dupa ce ai iesit din baie aplica o crema hidratanta , care sa se absoarba rapid in piele. Ai putea incerca si uleiul de masline, care este bogat in substante nutritive pentru piele, dar este foarte gras si poti ramane cu pielea uleioasa.


Pe pielea fetei poti aplica o crema usoara pe care sa o amesteci cu putin ulei de samburi de struguri. Daca ti se pare ca pielea a ramas destul de lucioasa, sterge-te cu un demachiant hidratant si apoi cu o lotiune tonica din aceeasi gama. Uleiul din samburi de struguri contine o substanta unica, un bioflavanoid, ingredient excelent impotriva imbatranirii. De asemenea, acesta mai contine minerale excelente pentru piele - zinc, cupru, seleniu – si un numar important de acizi grasi nesaturati.


De asemenea, pentru a revigora tenul obosit, pulverizeaza putina apa minerala dintr-un recipient pe care sa il folosesti doar in acest sens.


Totodata, daca vrei sa iti albesti pielea si sa indepartezi anumite pete, sterge epiderma cu o discheta demachianta immuiata intr-o lingurita de zeama de lamaie amestecata cu o lingurita de apa, iar apoi clateste cu apa din abundenta. Pielea va fi mai alba, mai curata si mai proaspata.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.