Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Leacuri babesti contra racelii
831 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Prostata -ce trebuie sa stiti
443 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  VINULUI FIERT
1.133 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  VINULUI FIERT
281 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top 10 sfaturi pentru a dormi mai bine
372 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Beneficiile vinului
1.738 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Uite cum guma de mestecat iti poate salva sanatatea
301 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Daca vrei sa dormi bine
160 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum ne spalam corect pe maini
558 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cu ce ne omoram foamea?
1.670 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Vinul te face sa gandesti mai bine

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 15.02.2018  Adauga la favorite 437 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Un studiu nou spune ca minunata licoare nu doar ca ne ajuta sa ne destresam sau sa ne facem curaj sa ne urcam pe ringul de dans, ci ne ajuta sa gandim mai clar. Conform acestui studiu, putin alcool ii face bine creierului, ajutand la extinderea capacitatii mentale obisnuite. Bineinteles, vorbim despre PUTIN alcool. Daca ai pierdut deja numarul paharelor pe care le-ai baut, poti fi sigura ca te vei trezi a doua zi cu o mare durere de cap si fara sa stii ce ai facut cu o seara inainte.

Dar sa revenim la studiul nostru. Unele proteine, ​precum beta–amiloide, pot forma placi in anumite regiuni ale creierului – asta jucand un rol important in declansarea bolii Alzheimer. Partea buna este ca sistemul nervos central se ocupa de curatarea acestor mici bucati de proteine ​​in timp ce dormim, eliminand astfel deseurile toxice.

Anumite lucruri, precum exercitiul fizic, sunt cunoscute pentru faptul ca ajuta sistemul glimfatic, cel care se ocupa de aceasta curatare, sa functioneze mai eficient. Iar acum aflam ca si vinul face asta. Doctorul Maiken Nedergaard, cel care a condus studiul a spus ca: „Este cunoscut faptul ca un consum prelungit de cantitati excesive de etanol are efecte adverse asupra sistemului nervos central. Cu toate acestea, in acest studiu am aratat pentru prima data ca doze mici de alcool sunt potential benefice pentru sanatatea creierului, imbunatatind capacitatea acestuia de a elimina deseurile toxice.“ Iar un creier „curat“ inseamna o gandire mai eficienta.

Putem sa adaugam asta pe lista beneficiilor uimitoare ale vinului asupra organismului. Sa nu uitam si de studiul care spune ca pentru a te mentine tanara cat mai mult timp e bine sa nu te abati de la a consuma ciocolata si vin.

De-a lungul timpului ai invatat, probabil, ce este sanatos sa mananci si ce trebuie sa scoti din alimentatie. Insa, potrivit expertilor, sunt cateva alimente care, consumate in cantitati reduse, sunt foarte bune pentru organism. Descopera aici alimentele pe care expertii le recomanda pentru beneficiile lor surprinzatoare.
Vinul, secretul longevitatii Reginei Elisabeta

Regina Elisabeta are 91 de ani si este foarte activa pentru varsta ei. Si nu urmeaza un regim foarte strict, asa cum poate ti-ai fi imaginat. Conform spuselor bucatarului sau, Darren McGrady, care a lucrat la Palatul Buckingham intre 1982 si 1983, regina este foarte disciplinata in ceea ce priveste alimentatia. Cand vine vorba de bauturile alcoolice, Regina Elisabeta nu spune nu. Conform spuselor fostului bucatar, aceasta prefera sa bea un pahar de vin sau unul de gin, la cina.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.