Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Misterul efectului de piramida.Descoperiri uimitoare
580 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Piramida din Egipt
874 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Piramida Ball
1.414 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secrete marea piramida Keops
1.958 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Piramida de la Pitesti
721 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Efectul de Piramida.
141 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Savantii romani au cercetat efectul de Piramida
111 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Savantii romani au cercetat Efectul de Piramida.
47 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Savantii romani au cercetat Efectul de piramida.
26 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  MISTERUL DE LA BALOTESTI
1.054 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Misterul efectului de piramida

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 24.01.2018  Adauga la favorite 723 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Cu totii am auzit despre asa numitul EFECT DE PIRAMIDA, despre proprietatile misterioase pe care forma piramidei lui Kheops, ca si replicile sale la scara, le manifesta.

In experimentele facute de un colectiv roman de specialisti (printre care s-au numarat prof.univ. dr. ing.Florin Munteanu si prof. univ. dr. Marioara Godeanu) care au cercetat acest efect intr-o replica a piramidei lui Kheops de 1:10, adica intr-o piramida inalta cat un bloc de 5 etaje, la Pitesti, s-au facut cateva constatari uluitoare.

Unul dintre cele mai curioase experimente a fost cel al polimerizarii unei rasini introduce in piramida. Conform informatiilor din fisa tehnica, rasina trebuia sa polimerizeze in 24 de ore,la finalul acestora racindu-se si intarindu-se. Ei bine, in interiorul piramidei acest proces a fost cu totul bulversat. Spre exemplu, rasina pusa in cel mai important punct al piramidei – la o treime de baza, in sus, central – isi accelera procesul de 8 ori, finalizand plimerizarea in 3 ore, in timp ce undeva mai spre marginea piramidei, polimerizarea nu se mai producea deloc, nici dupa 3 zile…

Peste toate, restul cercetarii a pus in evidenta urmatoarea constatare: efectul exercitat de piramida asupra lucrurilor sau fiintelor vii este diferit nu numai in functie de un anumit loc, ci si de faptul ca se realizeaza experimentul ziua sau noaptea. Si ca si cum nu ar fi destul, efectele sunt diferite, in acelasi loc al experimentului, si in functie de momentul anului, ceea ce ne duce la urmatoarea concluzie: piramida lui Keops si replicile sale la scara sunt condesatoare de energie, ale caror efecte variaza in functie de ritmurile naturii, de ritmurile si ciclurile cosmice.

Tocmai de aceea, nimeni nu poate da astazi o reteta a efectului de piramida pentru ca sunt atat de multe variabile incat va mai trece ceva timp pana cand va putea fi inteles in profunzime


Cu toate acestea, multe lucruri fascinante au fost descoperite, iar in emisiunea de astazi,, vom dezvolta, impreuna cu prof. dr. ing. Florin Munteanu (fost membru al echipei de cercetare in experimentul Piramidei de la Pitesti), subiectul Efectului de Piramida.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.