Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cele mai bune 5 sfaturi pentru un incepator in fitness
653 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Descopera 10 cele mai bune sfaturi pentru cusut
185 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  5 SFATURI PENTRU A FACE POZE MAI BUNE
323 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce sa pui in ghete ca sa nu iti mai inghete picioarele
1.255 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum iti alegi sutienul
135 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Episodul 1: Cine este Eduard?
552 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  _Cum izolez corect mansarda sau podul
132 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  12 cele mai bune sfaturi si trucuri cu folia de aluminiu
558 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  6 sfaturi pentru o vacanta reusita.
254 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  30 DE IDEI CELE MAI BUNE PENTRU BUCATARIA TA
636 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

8 sfaturi ca sa alegi cele mai bune ghete si cizme

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 17.01.2018  Adauga la favorite 791 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
AcasaEntertainmentSfaturi8 sfaturi ca sa alegi cele mai bune ghete si cizme de iarna
8 sfaturi ca sa alegi cele mai bune ghete si cizme de iarna
0 Comentarii
10-utile-foto-photoland.jpg

Foto: Photoland
Citeste tot despre: 8 sfaturi, cizme, cizme de iarna, ghete, ghete de iarna, cizme ploaie, cizme UGG
5 Noiembrie, 2014 - 21:41

Ca sa nu te ia iarna pe nepregatite, ar trebui sa-ti cumperi de pe acum incaltamintea pentru zapada si zile geroase. Uite la ce sa fii atent cand mergi la magazin!

Fara tocuri! Primul lucru de care sa tii cont atunci cand mergi la cumparaturi: nu da banii pe incaltaminte de iarna cu tocuri! Cand vor veni zapezile, gheata si poleiul, iti va fi imposibil sa incalti cizme cu toc inalt. Risti sa aluneci, corpul nu este sustinut corespunzator, nu vei avea stabilitate si poti sa cazi. Nu mai vorbim despre eventuale accidente precum fracturi sau entorse.

Alege talpa plata! Incaltamintea trebuie sa aiba talpa plata si groasa, din cauciuc flexibil si cu striatii mai adanci. In acest fel, vei putea merge prin zapada fara riscul de a aluneca. Mersul in sine va fi unul mult mai comod, decat daca ai purta incaltaminte cu toc.

Cumpara ghete imblanite. Pentru zilele foarte geroase, ar trebui sa ai o pereche de cizme sau ghete imblanite. Asta, mai ales daca, peste zi, ai de facut multe drumuri pe jos. Poti alege cizme captusite cu blanita artificiala, burete sau material textil care imita puful etc.

Cizmele inalte te apara de umezeala. Fata de ghete sau bocanci, cizmele inalte te vor proteja de umezeala in sensul in care blugii, pantalonii sau dresurile pe care le porti nu vor intra in contact cu zapada. Asta, daca nu cumva ai chef sa te afunzi in nameti pana peste genunchi. Practic, poti merge prin zapada fara sa stai apoi cu hainele ude pe tine intreaga zi.

Atentie la cusaturi si fermoare! Cand alegi o pereche de incaltaminte trebuie sa fii foarte atenta la imbinari, cusaturi, fermoare, capse si captuseala. Incalta cizmele in magazin si mergi cativa pasi pentru a vedea exact cum te simti in ele. Daca te deranjeaza ceva, recomandat este sa nu le cumperi! Sa nu ai impresia ca pe strada te vei simti mai bine in ele.

Ia cizme mai largi! Cizmele, ghetele si bocancii de iarna nu trebuie sa-ti vina fix pe picior. Asta, din trei motive. In primul rand, trebuie sa tii cont de faptul ca vei incalta cizmele peste ciorapi mai grosi. In al doilea rand, piciorul, pentru a nu ingheta, trebuie sa aiba spatiu de miscare. Nu in ultimul rand, daca mergi mult pe jos si prin zapada, picioarele obosesc mai repede si exista riscul sa se umfle. Asadar, cumpara incaltaminte putin mai larga.

Cand porti UGG-uri? Cizmele in stil UGG nu se incalta cand afara e noroi, ploua, e lapovita sau strazile sunt inundate din cauza topirii zapezii. Asta, din simplul motiv ca te vei uda la picioare si vei strica si incaltamintea. Acest tip de cizme se poarta numai pe vreme geroasa, dar uscata! Pentru a le spori impermeabilitatea, cumpara un spray special care protejeaza incaltamintea de umezeala.

Cizmele din cauciuc, doar cand ploua. Sunt frumoase, colorate, cu imprimeuri florale, geometrice sau cu printuri din desene animate. Insa, cizmele din cauciuc nu sunt sanatoase pentru pielea ta. De multe ori, piciorul transpira excesiv, iar umezeala nu se poate evapora. Astfel, ramai cu picioarele ude intreaga zi. Cand trebuie sa le purtam? Numai in zilele ploioase sau cand afara zapada se topeste, iar pe jos sunt balti.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.