Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Pietele de Craciun din Praga
58 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Piata de Craciun din centrul Barcelonei
70 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Piata din Orasul Vechi Praga
698 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Targul de Craciun din Praga 2023
49 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Piata de Craciun din Munchen
68 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Targul de Craciun de Roma
80 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Targul de Craciun din Colmar, Franta
660 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Piata de Craciun din Viena -2023
70 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Targul de Craciun din Viena
660 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Targul de Craciun din Londra 2023
78 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Piata de Craciun Praga

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 18.12.2017  Adauga la favorite 711 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
La Praga, spre deosebire de Viena, Targul de Craciun dureaza pana dupa Anul Nou. Atmosfera este asemanatoare cu Viena, insa in Praga predomina standurile cu mancare si bautura. Bradul de Craciun din mijlocul orasului este adus din muntii Cehiei si este impodobit an de an cu peste 2000 de beculete. Praga este unul dintre cele mai vizitate orase din Europa, iar in perioada sarbatorilor orasul arata superb: arhitectura veche, renovata, multe lumini, mancare buna, obiecte decorative pentru cumparat din belsug, multe concerte de Craciun si spectacole, etc. Praga este denumit „Orasul celor 100 de clopotnite„, asadar nu este de mirare ca sunt multe biserici si foste manastiri transformate in „sali de spectacol" pentru concerte simfonice, concerte la orga in biserici, sau simple concerte cu colinde de Craciun.

De asemenea, in Praga de Craciun poti gasi numeroase scene biblice cu oi sau capre de paie, langa biserici, care dau orasului o adevarata atmosfera de sarbatoare. Pentru copii exista Muzeul Jucariilor, iar pentru cei de varsta noastra nu strica o vizita la Muzeul Comunismului. Iar pe stradutele Castelului din Praga atmosfera este exact ca la Sighisoara in timpul festivalului, doar ca totul este renovat si foarte bine organizat, sunt magazine cu suveniruri peste tot, iar spatiul este mult mai generos. Ce mi-a placut foarte mult in Praga este ca nu ai cum sa te plictisesti; in interiorul castelului spre exemplu, am putut admira un muzeu al armurilor si al armelor medievale si mi-am exersat tinta cu o arbaleta. De asemenea, nu trebuie ratat frumosul cartier evreiesc.

Preturile sunt destul de mari, un carnat nemtesc cu mustar ajungand pana la 10 euro, un magnet de frigider 8 euro, iar o cina la un restaurant decent cam 20 de euro de persoana. Cazarea in timpul Craciunului porneste cam de la 50 de euro pe noapte la un hotel de 3 stele cu mic dejun.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.