Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Astrologia amerindiana-Roata vietii
1.388 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Horia-Roman Patapievici - Interviu cu Liviu Ciulei / 5
895 vizite - 0 comentarii
adaugat de info
 
  Strainul de Albert Camus.
1.411 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cenaclul Flacara - Istoria sa
746 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Oamenii Noii Drepte
866 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dialog cu Aleksandr Soljenitin / Partea 15
1.958 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dialog cu Aleksandr Soljenitin / Partea 8
1.094 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  George Orwell - O viata in imagini (Documentar BBC)
1.552 vizite - 0 comentarii
adaugat de zaharia
 
  4/8.Andrei Plesu -"De ce le vorbesti lor in parabole ?"
1.860 vizite - 0 comentarii
adaugat de info
 
  Pr. Arsenie Papacioc - Nu pierdeti timpul!
711 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cultura >> Educatie
 

 

Zodiacul arboricol!

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 11.12.2017  Adauga la favorite 1.528 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Marul (23 decembrie - 1 ianuarie; 25 iunie - 4 iulie)

Reprezentantii acestei zodii sunt persoane sentimentale si sensibile. Nu sunt egoisti, sunt firi deschise, care-si fac cu usurinta prieteni. Viseaza la o viata de familie perfecta. Fiinte inteligente, nativii din Mar sunt inclinati catre stiintele exacte.

Bradul (2 ianuarie – 11 ianuarie; 5 -15 iulie)

Ai tendinta sa fii incapatanat si sa lupti pana-n panzele albe pentru ideile tale. Nu-ti place sa iesi in evidenta. La serviciu, nativii Brazi sunt constiinciosi si isi indeplinesc sarcinile foarte bine. Nu le plac aventurile si prefera sa caute dragostea adevarata. Uneori, simt nevoia sa fie singuri.

Ulmul (12-24 ianuarie;15 si 25 iulie)

Persoane sincere, loiale si cu simt al responsabilitatii. Le place sa fie in pas cu moda si cu tot ceea ce este nou, fiind firi curioase. Mereu cu zambetul pe buze, rar se intampla sa le enerveze ceva. In ciuda aparentelor, sunt persoane emotive, carora le ia un pic mai mult timp pentru a se simti in largul lor in jurul persoanelor straine. Ii place sa organizeze totul, fiind o fire pragmatica.

Chiparosul (25 ianuarie-3 februarie; 26 iulie-4 august)

Apreciaza fidelitatea si nu pun mare pret pe partea financiara. Sunt firi vulcanice si independente. Sunt rezistente, de aceea nu vor avea probleme de sanatate majore. Le plac calaoriile in cele mai indepartate colturi ale lumii. Nativele din Chiparos vor fi severe cu copiii lor, carora le vor da o educatie aleasa.

Plopul (4 februarie- 8 februarie; 5 august- 13 august)

Este o fire comunicativa, de aceea intotdeauna este inconjurata de o sumedenie de persoane. Uneori, poate face alegeri gresite in materie de prieteni, de aceea poate fi dezamagit. Le place aventura, sunt independente si incapatanate. Nu sunt materialiste, au un aspect fizic placut, dar le cam lipseste increderea in sine. Au un simt al umorului foarte bine dezvoltat.

Cedrul (9 februarie- 18 februarie; 14 - 23 august)

Nu esti deloc rabdator si poti fi usor scos din sarite. Din fericire, nu porti ranchiuna. Iti plac surprizele si ai nevoie de un partener care sa te inteleaga. Este o persoana norocoasa, de aceea reuseste tot ceea ce-si propune.

Pinul (19 februarie - 28/29 februarie; 24 august- 2 septembrie)

Sunt persoane increzatoare in propriile forte si nu prea se bazeaza pe ajutorul altora. Sunt impulsive si uneori dau dovada de imaturitate in deciziile pe care le iau. Rareori isi deschid cu adevarat sufletul, fiind destul de prevazatoare. Cred in dragostea adevarata si au nevoie de o persoana sensibila.

Salcia (1 martie - 10 martie; 3-12 septembrie)

Firi melancolice, dar originale. Sunt misterioase si nu prea stii la ce sa te astepti din partea lor. Au calitati de lider, dar sunt usor de ranit, caci uneori pun prea mult suflet in tot ceea ce fac. Are o foarte buna intuitie, de aceea nu da gres in alegerea prietenilor si a partenerului de viata.

Teiul (11 martie- 20 martie; 13 -22 septembrie)

Sunt fiinte fermecatoare, mereu cu zambetul pe buze. Le place sa observe totul in jurul lor si le ia destul de mult timp pana sa ia o decizie. Au tendinta spre pesimism, caci mereu vad partea goala a paharului. De aceea, au nevoie de un partener care sa le ridice moralul si sa le dea intotdeauna un sfat bun.

Stejarul (21 martie - 31 martie; 24 septembrie - 3 octombrie)

Daca te-ai nascut sub semnul Stejarului, inseamna ca esti o fire puternica. Atunci cand ai o problema, o intorci pe toate partile, pentru a gasi cea mai buna solutie. Si cu sanatatea stai foarte bine si ai o conditie fizica de invidiat.
Scorusul (1 - 10 aprilie; 4 -13 octombrie)

Nativii din Scorus zambesc intotdeauna, nu pentru ca ar fi intotdeauna fericiti, ci pentru ca stiu foarte bine sa-si mascheze supararile. Totodata, sunt persoane care cu greu isi deschid inima. Le place loialitatea, iar intr-o casnicie sunt fidele si se dedica intru totul partenerului si copiilor.

Artarul (11 -20 aprilie; 14 - 23 octombrie)
Nativii din Artar au tendinta sa fie individualisti. Sunt putin rezervati cand isi aleg prietenii, iar prima impresie conteaza destul de mult. Le place sa faca planuri si nu prea iau decizii de moment. Din fericire, stau foarte bine la capitolul intuitie.

Nucul (21 si 30 aprilie; 24 octombrie -2 noiembrie)

Pot fi firi capricioase, egoiste si foarte incapatanate, de aceea au nevoie de un partener rabdator. Nu le place riscul si sunt foarte posesive si geloase. Au un magnetism aparte, de aceea nu vor fi niciodata singure. Prefera sa se casatoreasca la o varsta mai matura. Nu prea au incredere in oameni si au destul de putini prieteni.

Iasomia (1 - 14 mai; 3 - 11 noiembrie)

Sunt firi suspicioase, fiindca le este teama sa nu fie dezamagite. Le place sa munceasca, de aceea se evidentiaza la serviciu si au chiar calitati de lider. In schimb, nu sunt deloc materialiste. Nu le place sa fie constranse.
Castanul (15 - 24 mai;12 -21 noiembrie)
Le place sa obtina totul prin munca. Au o personalitate puternica, de aceea nicio dezamagire nu va lasa urme de nevindecat in sufletul lor. In materie de dragoste, vor ca partenerul sa li se daruiasca total si sa il/o accepte cu toate defectele si calitatile, fara sa o critice.

Frasinul (25 mai - 3 iunie ; 22 noiembrie - 1 decembrie)

Nu prea sunt usor de suportat, caci le place sa dea ordine si nu se lasa pana nu obtin ceea ce vor. Rad mult, de aceea trec mai usor peste esecuri. Au fler, sunt originali si au toate sansele sa devina celebri. In familie, se ghideaza dupa propriile reguli.

Carpenul (4-13 iunie; 2 -11 decembrie)

Ai inclinatie catre disciplina si supunere. Orice decizie pe care o iei este insotita de un sentiment de teama si de neliniste. Totodata, ii place sa faca surprize celor din jur.

Smochinul (14 - 23 iunie; 12 decembrie -21 decembrie)

Sunt familisti convinsi, de aceea au mereu nevoie de sfatul rudelor in deciziile pe care le iau. Uneori sunt persoane impulsive, dar nu poarta ranchiuna. La serviciu, sunt extrem de sarguincioase.

22 decembrie - Fag

Persoanele nascute pe 22 decembrie se afla sub semnul Fagului. Inseamna ca sunt realiste si au un talent organizatoric innascut. Un pic certarete, dar intotdeauna gata sa-i ajute pe ceilalti. Nu se bazeaza niciodata pe noroc si lupta pentru a obtine ce este mai bun in viata.

24 iunie - Mesteacan

O zi aparte este si 24 iunie, care este sub semnul Mesteacanului. Sunt oameni care stiu ceea ce vor si care sunt de neclintit odata ce au luat o decizie. Sunt persoane inventive si modeste. Le place sa-si petreaca timpul liber in mijlocul naturii sau citind. Cred in dragoste la prima vedere si adora sa faca multe cadouri celor dragi.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.