Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Andrei Plesu UMORUL si frumusetea vietii
1.281 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Bunele maniere la masa
669 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Povestea lui Dumnezeu / Subtitrat / Episod 2
1.491 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viata Sfantului Mare Mucenic Gheorghe
1.669 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Petre Tutea - un Socrate al romanilor
1.339 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  2/3.Interviu cu Eugen Ionesco / 1961 / partea 2
1.935 vizite - 0 comentarii
adaugat de zaharia
 
  3/3.Interviu cu Eugen Ionesco / 1961 / partea 3
1.727 vizite - 0 comentarii
adaugat de zaharia
 
  1/3.Interviu cu Eugen Ionesco / 1961 / partea 1
1.801 vizite - 0 comentarii
adaugat de zaharia
 
  Scrisoarea lui Albert Einstein catre fiica sa:
1.525 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Aleksandr Solzhenitsyn si Inchisoarea URSS
871 vizite - 0 comentarii
adaugat de labionda
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cultura >> Educatie
 

 

Astrologia amerindiana-Roata vietii

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 11.12.2017  Adauga la favorite 1.380 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Astrologia amerindiana, cunoscuta si sub numele de Roata vietii, nu are drept scop sa ghiceasca viitorul, ci sa dea sfaturi nativilor sub un semn sau altul despre cum sa traiasca mai bine, in armonie cu natura dimprejur si mai ales cu natura proprie. Afla ce zodie esti in horoscopul indian!
In astrologia amerindiana,fiecarui semn ii corespunde un animal totem,vazut ca un stramos si protector.


Ce zodie esti in horoscopul indian:Berbec egal Vultur

Daca esti nascuta sub semnul Berbecului,in zodiacul indian animalul tau protector e Vulturul. Ca si el,esti un instrument al destinului,iar liberul tau arbitru este doar aparent,pentru ca nu stii ce e aceea moderatie. Doar reflectand mai adanc si temperandu-ti instinctele vei reusi sa obtii adevarata autonomie. Personalitate:activ,impetuos,intreprinzator,curajos,egoist,nerabdator,arogant,pasionat,posesiv,geloas. Posibili parteneri:Somon si Bufnita.


Ce zodie esti in horoscopul indian:Taur egal Castor

Castorul este un animal care construieste si care are o adevarata capacitate de a schimba cursul vietii. Poate sa transforme visele in realitate,dar are tendinta sa se concentreze doar pe proiectele sale,ba chiar sa devina robul lor. Nativul Castor este hotarat,descurcaret,capos,metodic,sensibil,muncitor,posesiv,rigid,exigent,seducator,dominator. Parteneri ideali:Ciocanitoarea,Ursul,Gasca.


Ce zodie esti in horoscopul indian:Gemenii egal Cerb

Cerbul simbolizeaza longevitatea,dar si vanitatea. Este extrovertit,sociabil,lipsit de discretie – iar caracterul pacifist al femeilor e deosebit de cel al masculilor,care sunt cu artag. De unde caracterul dublu,echivoc. Personalitate:vorbaret,cu dispozitie schimbatoare,sensibil,sociabil,superficial,agitat,lenes,versatil,infidel. Parteneri:Vidra,Corbul.


Ce zodie esti in horoscopul indian:Racul egal Ciocanitoare

Este o pasare care contribuie la reinnoirea mediului inconjurator. Simbolizeaza atasamentul de pamant si de familie,fidel radacinilor sale si trecutului. Personalitate:sensibil,emotiv,protector,matern,romantic,econom,lunatic,gurmand. Parteneri:Sarpe,Lup sau Castor.


Ce zodie esti in horoscopul indian:Leu egal Somon

Somonul este curajos,accepta cu draga inima sa-si sacrifice viata pentru cea a copiilor sai. Dar de fapt,motivatia sa vine poate din frica de a disparea de pe lumea asta fara sa lase o urma. Revine la surse cu incapatanare,impotriva curentilor si mareelor. Este si simbolul creativitatii si al abundentei. Personalitate:mandru,energic,increzator,pasionat,generos cu persoana sa,eroic,nesatul,capos,extremist,exigent. Partenri:Bufnita si Vultur.


Ce zodie esti in horoscopul indian:Fecioara egal Urs

Ursul are o simbolistica cotnractictorie – este fie vazut ca un animal feroce,fie ca un protector al copiilor. Amerindienii il vedea ca un inetelept,capabil sa faca compromisuri si sa aleaga calea de mijloc. O fiinta pragmatica si rabdatoare,dar si capabila sa-i initieze pe ceilalti in taine nevazute. Personalitate:discret,pragmatic,itneligent,meticulos,rabdator,modest,solitar,nervos,irascibil,teritorial. Parteneri:Gasca si Castor.


Ce zodie esti in horoscopul indian:Balanta egal Corb

Corbul e un animal vorbaret,un adevarat imitator si comunicator,inteligent,capabil sa gaseasca rapid solutii la noi probleme. Nu cauta cearta cu cei din jur,se descurca cu ce are. Are capacitatea de a organiza si civiliza lumea. Personalitate:sociabil dar certaret,solitar,indecis,rafinat,credul,fermecator,dependent,adaptabil,indiscret,civilizat. Parteneri:Vidra si Cerbul.


Ce zodie esti in horoscopul indian:Scorpion egal sarpe

E simbolul renegerarii,este diferit ramanand acelasi. Are nevoie periodic sa-si schimbe pielea pentru a-si continua viata. Are puterea de a-i subjuga pe cei din jur,are o carisma fantastica,are un magnetism si o energie sexuala aparte. Personalitate:pasional,dezinteresant,enigmatic,senzual,secret,curios,capos,periculos,ezitand intre distrugere si creatie. Partener:Lup si Ciocanitoare.


Ce zodie esti in horoscopul indian:Sagetatorul egal Bufnita

Este un vanator nocturn si are o privire fascinanta,care poate vedea dincolo de aparente. Simbol al intelepciunii,dar si a misterelor noptii,care ascund moartea. Spritul sau ascutit,capabil sa perceapa tainele lumii,este apreciat de amerindieni. Personalitate:aventuros,intelept,lucid,bun consilier,util si clarvazator,sau violent,vicios,aducator de calamitati.


Ce zodie esti in horoscopul indian:Capricorn egal Gasca

Este considerat ca un principiu luminos din natura. E o pasare legata de timp dar si cu notiunea de perseverenta si de capabila de mari eforturi ca sa-si atinga obiectivele. Cum gastele migreaza pe distante lungi,in perechi,pasarea este si simbolul fidelitatii conjugale. Desi inteligenta,e foarte incapatanata,lucru adesea asociat cu prostia („proasta ca o gasca"). Personalitate:prudenta,hotarata,curajoasa,fidela,incapatanata,exigenta,purista,sobra,ranchiunoasa,ambitioasa. Parteneri:Castor,Urs,Corb.


Ce zodie esti in horoscopul indian:Varsator egal Vidra

Vidra adora viata in grup dar ramane prevazatoare si adesea se autoizoleaza. E un animal jucaus,dar isi pastreaza autonomia si are o individualitate altruista. Ii place sa riste si sa se amuze,are o fantezie peste limite. Personalitate:amical,jucaus,sociabil,bun,fantezist,zapacit,detasat,inventiv,neascultator,imprevizibil,rebel. Partener:Corb,Vultur,Cerb.


Ce zodie esti in horoscopul indian:Pesti egal Lup

Animal de haita sau solitar,este un nobil animal al padurilor. Reprezinta sfarsitul ciclului si inceputul lui,caci nu sunt legati decat de dimensiunea spirituala – iar asta ii face atat de diferiti. Nativii Lup traiesc in lumea lor,si oricine incearca sa-i scoata de acolo va plati pentru toti ceilalti. E capabil de concesii sociale,dar poate sa se autoexcluda din grup si sa se rupa de toate daca vrea. Poate sa comunice cu fortele invizibile. Personalitate:spirit liber,devotat,mistic,gregar,nerealist,lipsit de fermitate si de perseverenta cand vine vorba de treburile lumesti. Partener:Ciocanitoare,Sarpe,Urs


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.