Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Alexandru Tocilescu
1.561 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Johnny Hallyday
1.350 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Johnny Depp - Documentar despre o vedeta
1.368 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  in memoriam-Eusebiu Stefanescu
1.557 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Geo Saizescu-In memoriam
1.551 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  In memoriam Narghita
1.703 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Rona Hartner-In memoriam
113 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Geo Costiniu In memoriam
1.495 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ioan Gyuri Pascu In memoriam
1.208 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Johnny Depp Biografie
1.511 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

In memoriam Johnny Hallyday,

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 06.12.2017  Adauga la favorite 1.266 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Johnny Hallyday, cel mai mare star rock francez, a murit in aceasta noapte, la 74 de ani, ca urmare a unui cancer la plamani, a anuntat sotia sa, Laeticia, preluata de AFP.
Inca de la aflarea vestii mortii lui Johnny Hallyday, presedintele francez, Emmanuel Macron, i-a adus un omagiu artistului.

Artistul a decedat in casa lui din Marnes-la-Coquette, din vestul Parisului, unde fusese adus dupa ce a fost internat sase zile internat intr-o clinica, potrivit unui comunicat publicat de sotia sa, Laeticia.


Parintele rock-ului, Johnny Hallyday s-a nascut in 1943, la Paris. Fiul unui top model Huguette Clerc si al artistului belgian de "music-hall" Leon Smet, a locuit la Londra cu matusa si sotul acesteia, un artist de variete de la care si-a luat numele artistic.

Cunoscut drept „Elvis francezul", in Franta Johnny Hallyday a fost mereu comparat cu Elvis Presley.In 1960 el a lansat primul sau single si album, "Hello Johnny". Un an mai tarziu lansa primul sau succes discografic, o versiune franceza a "Let’s Twist Again", intitulata "Viens danser le twist", care a devenit disc de aur. Incepand de atunci el si-a consolidat popularitatea preluand piese clasice de rock and roll. La sfarsitul anilor 60 el a lansat albumele "Jeune Homme, Riviere… Ouvre ton Lit y Vie".

In cei peste 50 de ani de cariera si 900 de cantece, Johnny a devenit o mare stea cu peste 100 de milioane de discuri vandute din cele 46 de albume de studio, 25 de albume live, opt filme si 18 discuri de platina. De-a lungul carierei sale, a intreprins peste 100 de turnee.



Johnny Hallyday a fost casatorit cu cantareata franceza Sylvie Vartan, in 1965, mama a fiului sau David Hallyday, cu care a format, pana la despartirea sa in 1980, un cuplu perfect, potrivit Agerpres.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.