Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Parkinson
1.372 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Iata ce spune culoarea urinei despre sanatatea ta!
588 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  APENDICITA ACUTA LA COPIL
406 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Boala lui Biermer
894 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lombosciatica – cauze, tratament si preventie
145 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Degete albe si reci (boala Raynaud)
1.707 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Schimbari care se produc in organism cand imbatranim
799 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Despre examenul ortopedic la nou-nascuti
916 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa iti iei tensiunea corect acasa
720 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  7 Lucruri care distrug colagenul din organism
119 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

IRIDOLOGIE

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 27.11.2017  Adauga la favorite 936 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Sunt lucruri pentru care oricate analize ati face nu puteti sa le aflati fara ajutorul unui iridolog. Un alt lucru interesant este faptul ca iridologul in afara faptului ca te informeaza cu o exactitate destul de mare cum stai cu sanatatea, dar daca ai vreo afectiune el trateaza cauza si nu efectul.



Iridologul , NU iti spune neaparat de ce boli suferi dar el vede exact organele afectate si slabite din corp si rezistenta organismului la factorii daunatori din jur. De exemplu iridologul vede daca avem probleme la un organ de importanta vitala ca inima si ne trimite din timp la cardiolog ( azi toata lumea stie cat trebuie sa astepti la rand pentru un consult la un cabinet de cardiologie ).

Pentru a va explica exact cum gandeste si trateaza un iridolog va dam exemplu unui pacient care avea de o buna bucata de timp grave probleme de constipatie si folosise ani intregi laxative si tot felul de tratamente fara sa obtina nici un rezultat ba dimpotriva laxativele folosite incepusera sa aiba efecte secundare.

A mers la diverse cabinete medicale si spitale dar degeaba. Cineva l-a sfatuit ca ar trebui sa il vada un iridolog si asta a si facut.Iridologul dupa ce i-a examinat irisul a observat o problema mica dar destul de importanta la una din vertebrele coloanei inferioare care nu era aliniata cu celelalte si aceasta provoca probleme intestinului de aceea nici un tratament administrat pe cale orala nu putea sa rezolve problema.

De obicei iridologii cu experienta au practica destul de mare si in chiropractica si pacientului i-au fost aplicate trei tratamente avand in vedere faptul ca vertebra sa lombara era dislocata;dupa aducerea vertebrei la loc pacientul si-a revenit si intestinul a functionat perfect nemaifiind nevoie sa foloseasca vreodata laxative.





Lista de exemple ar putea continua cu mii de cazuri rezolvate de iridolog si promitem ca de fiecare data pe acest sait vom infatisa cate un caz deosebit. In marea majoritate al cazurilor iridologul prescrie retete naturiste combinate cu metode de homeopatie si naturopatie.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.