Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Efectul canar – „Omoara indianul, salveaza omul"
915 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Razboiul impotriva Romaniei se duce din interior.
127 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Carl Gustav Jung - Lumea din interior
467 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Omul zilei (Anglia 1955) Comedie 85 min Man of the Momen
115 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Condamnat la moarte (SUA 1962) Drama 85 min
284 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Omul de Neanderthal
116 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tribul Toulambi la prima intalnire cu Omul Alb Ep. 3/4
1.394 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Tribul Toulambi la prima intalnire cu Omul Alb Ep. 4/4
1.284 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Tribul Toulambi la prima intalnire cu Omul Alb Ep. 1/4
1.223 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Tribul Toulambi la prima intalnire cu Omul Alb Ep. 2/4
1.105 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Omul din interior (SUA 2006) Drama/ Thriller 129 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 30.10.2017  Adauga la favorite 455 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.6
   
 
Inside man

IMDB: 7.6
Regia
Spike Lee

Exista trei actori cheie – Washington in rolul unui detectiv nou promovat care trebuie sa se ridice deasupra unui scandal de coruptie, Owen este un criminal genial care contrazice tot ce credem ca stim despre cum se poate jefui o banca, iar Foster este un avocat misterios si influent din Manhattan care obtine exact ceea ce doresc clientii care o angajeaza si o platesc – care se intalnesc in Omul din Interior, o combinatie de exceptie a lui Spike Lee, care incita publicul cu trucuri cu camerele de filmat si schimbari neasteptate in subiectul filmului.

Totul incepe destul de simplu: 4 oameni costumati in zugravi patrund pe culoareale unei Banci din Manhattan, sucursala de baza din Wall Street a unei institutii financiare importante la nivel mondial.

In cateva secunde, jefuitorii costumati planuiesc o operatiune de asediu asupra bancii, iar cei 50 de clienti si personalul devin o garantie neasteptata in acest jaf, jefuitorii luandu-i drept ostateci in momentul in care sunt incercuiti de politie.

Detectivii Departamentului de Politie din New Zork, Keith Frazier (Denzel Washington) si Bill Mitchell (Chiwetel Ejiofor) sunt trimisi pe post de negociatori pentru eliberarea de ostateci, avand misiunea de a stabili un contact cu leaderul talharilor, Dalton Russel (Clive Owen), si de a asigura eliberarea in siguranta a ostaticilor.

Departamentul Serviciilor de Urgenta avindu-l pe Capitanul John Darius (Willem Dafoe) la conducere impreuna cu toata lumea spera ca situatia poate fi depasita cu calm, iar controlul bancii si eliberarea ostaticilor din interior pot fi asigurate intr-un timp cat mai scurt.

Dar lucrurile nu progreseaza dupa planul stabilit. Russel se dovedeste un oponent neasteptat de siret – inteligent, calm si avand totul sub control – un maestru in manevrarea papusilor, cu un plan meticulos prin care sa-i dezorieteze si sa-i faca confuzi nu doar pe ostateci, dar si pe autoritati.

Afara, multimea de newyorkezi se mareste, odata cu marirea tensiunii situatiei, cu superiorii lui Frazier care devin din ce in ce mai ingrijorati asupra abilitatii acestuia de a reusi sa mentina situatia sub control.

Jefuitorii par a fi in mod continuu cu un pas inaintea politistilor, pacalindu-i de fiecare data pe Frazier si Darius. Suspiciunile lui Frazier potrivit carora ar fi vorba despre ceva mult mai complicat de aceasta data decat isi imagineaza ceilalti se dovedesc justificate odata cu aparitia lui Madeline White (Jodie Foster), un jucator puternic cu intentii neclare, care cere o intalnire privata cu Russel.

Presedintele consiliului de directori ai bancii, antreprenorul Arthur Case (Cristopher Plummer), este de asemenea interesat in orice moment de ce se intampla interiorul bancii.

Dar ce vor, de fapt, jefuitorii? De ce nu a mers nicio metoda in a usura situatia, de ce se intinde ora dupa ora? Frazier este convins ca exista legaturi invisibile, iar negociatori secreti fac sa creasca instabilitatea situatiei de la un moment la altul. Cu credinte si motive transformate in intrebari, detectivul se angajeaza intr-un joc riscant de-a soarecele si pisica – dar cu regulile jocului se schimba permanent, orice miscare gresita aprinzand fitilul, ajungandu-se astfel la un final dezastruos si mortal.


Distributia

Denzel Washington
Detectiv Keith Frazier

Jodie Foster
Madeliene White

Clive Owen
Dalton Russell

Christopher Plummer
Arthur Case

Willem Dafoe
Capitanul John Darius

Chiwetel Ejiofor
Det. Bill Mitchell

Florina Petcu
Ilina Miritia

Kim Director
Stevie

Ken Leung
Wing

Vincent DiMartino
Barber

James Ransone
Steve-O


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.