Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Crima este afacerea noastra (Franta 2008) /
1.481 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Enigma (SUA 2007) Thriller
1.218 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dragoste ... si alte 4 cuvinte (SUA 2007) Comedie
2.469 vizite - 0 comentarii
adaugat de radio
 
  Columbo:O crima ca la carte (SUA 1971) Mister
2.485 vizite - 0 comentarii
adaugat de paul
 
  Razboinicii din Bronx (SUA 1979 Aventura,Thriller
2.187 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
02:33
  Good Luck Chuck / (SUA 2007)
2.572 vizite - 0 comentarii
adaugat de gadea
 
  Nume de cod:Agentu' de serviciu (SUA 2007)
1.070 vizite - 0 comentarii
adaugat de bubico
 
  Timpul trecut (SUA 1994) Crima,Mister,Thriller /
468 vizite - 0 comentarii
adaugat de antonia
 
  Secretul fiicei mele (SUA 2007) / Mister,Thriller
5.104 vizite - 0 comentarii
adaugat de labionda
 
  Next (SUA 2007) Actiune,Thriller cu Nicolas Cage 86 min
1.699 vizite - 0 comentarii
adaugat de sordi
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Noaptea e a noastra (SUA 2007)Crima

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.10.2017  Adauga la favorite 650 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.9
   
 
We Own The Night (2007)

IMDB: 6.9
Regia
James Gray


Pe fundalul sangeroaselor conflicte din anii '80 dintre politia New York-ului si mafia ruseasca, Bobby deschide un club de noapte, constient fiind ca aceasta activitate inseamna a inchide ochii la o serie de infractiuni. Bobby isi da seama ca nimeni nu trebuie sa afle ca tatal sau, Burt, este seful-adjunct al politiei si ca fratele sau viseaza si el la o cariera in politie. Cand mafia ruseasca declara razboi NYPD, Bobby trebuie sa aleaga intre viata sa de lux si familie.

Familia cu pricina este alcatuita dintr-un tata, sef la politie (Burt Grusinski jucat de Robert Duval) si doi fii (fiul mai mare, Joseph, jucat de Mark Wahlberg, politist de frunte, calcand pe urmele tatalui sau; fiul mic, Bobby, jucat de Joaquin Phoenix, oaia neagra). Bobby a lepadat numele de familie al tatalui si l-a adoptat pe cel al mamei, de Green. In timp ce tatal sau si fratele mai mare se straduiesc sa lupte impotriva coruptiei, vanzatorilor de droguri, crimelor, Bobby este manager de bar de noapte pentru un rus, reprezentant al mafiei rusesti (Marat Bujayev jucat de Moni Moshonov). Bobby duce o viata de placere alaturi de prietena sa foarte sexy, Amada (Eva Mendes): bautura, distractii, glume, raset, dans si ocazional, consum de droguri. Barul lui Bobby este de fapt cartierul general al unui mare distribuitor de droguri, Vadim (Alex Veadov), nepot al protectorului lui Bobby, batranul Bujayev.

Joseph este decorat de Politie, si cu ocazia aceasta se organizeaza o petrecere la care este invitat si Bobby. Intre cei doi fii sar scantei pe care tatal incearca sa le stinga. Aflam cu aceasta ocazia ca politia va face un raid la barul lui Bobby. Ceea ce se si intampla, ocazie cu care nu se gasesc droguri dar Vadim este confruntat de catre Joeseph, si Bobby arestat pentru scandal. La „inchisoare" Bobby este rugat de tatal sau sa-I informeze despre actiunile lui vadim. Bobby refuza.

Vadim promite sa se razbune pentru afront si intr-o noapte se produce un atentat asupra lui Joseph care-l lasa aproape mort, cu un glonte in cap. Bobby afla de la Vadim ca el este in spatele atentatului asupra lui Joseph, dar in acelasi timp, Vadim il invita sa I se alature in actiunea de a aduce droguri in tara. Sangele apa nu se face. Bobby accepta sa devina informator pentru politie si este de acord sa I se alature lui Vadim. Cu un microfon secret asupra sa, ascuns intr-o bricheta, Bobby se duce la cartierul general al lui Vadim, urmarit din umbra de politisti. Vadim suspecteaza ceva, Bobby rosteste fraza care va aduce politia la fata locului si politistii incep razia. Vadim este arestat, Bobby va depune marturie impotriva acestuia si astfel, cu viata in primejdie, intra sub protectia politiei.

Vadim scapa din inchisoare in preajma procesului sau, afla unde e ascund Bobby, ataca convoiul de masini de politie si cu ocazia aceasta, tatal lui Bobby este omorat. Bobby intra de urgenta in politie pentru a-si razbuna tatal. Programul de protectie il aleneaza pe Bobby de Amada, care il paraseste cand acesta se alatura politiei.

Bobby ajuta politia sa descopere o mare tranzactie de droguri, ocazie cu care se fac o multime de arestari, Bobby il omoara pe Vadim si batranul Bujayev este arestat: el era „il capo di tutti capi", adica cel ce aducea drogurile in SUA ascunse in blanuriel cu care facea el comert.



Eva Mendes Amanda Juarez
Mark Wahlberg producer
Joaquin Phoenix producer
Robert Duvall Burt Grusinsky
Tony Musante Jack Shapiro
Elena Solovey Kalina Buzhayev
Oleg Taktarov Pavel Lubyarsky
Paul Herman Capt. Spiro Giavannis
Antoni Corone Michael Solo
Tony Devon Body Guard
Burton Perez
Robert Bizik Robert Bizik Ofiter de politie
Alex Veadov Alex Veadov Vadim Nezhinski
Karl Bury Karl Bury Random Cop
Moni Moshonov Moni Moshonov Marat Buzhayev
Ashley Avis Ashley Avis
Bobby Green's Bodyguard


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.