Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  SFECLA ROSIE – 6 motive sa o consumi!
127 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  5 motive pentru care trebuie sa consumi suc de rosii.
780 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alimente care iti vin in ajutor la CURATIREA STOMACULUI
969 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secretele sucului de rosii
368 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  3 motive sa consumati banane
519 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Suc care dizolva tot ce mananci
238 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  SFECLA ROSIE – 6 motive sa o consumi!
65 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce este interzis sa consumi dupa albirea dintilor?
1.023 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ciresele de mai te scapa de stres
614 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Zeama de la muraturi intareste organismul
720 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

5 Motive pentru care trebuie sa consumi suc de rosii.

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 28.09.2017  Adauga la favorite 814 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Iata mai jos doar cateva din numeroasele beneficii ale consumului de suc de rosii :

1 . Licopenul. Licopenul este un antioxidant foarte puternic. Antioxidantii sunt substante care elimina radicalii liberi , care sunt eliberate in corp prin respiratie si pot afecta celulele din organism . Prea multi radicali liberi in in organism pot deteriora celulele , pot duce la deteriorarea ADN-ului. Astfel, radicalii liberi conduc la imbatranire prematura , dar mai grav, pot provoca anumite tipuri de cancer . Cu toate acestea, licopenul poate reduce acesti radicali liberi, iar rosiile contin sursa cea mai bogata in aceste substante.

2 . Vitamina C. Vitamina C este un alt antioxidant puternic, ceea ce face din rosii un agent foarte puternic si important in lupta impotriva cancerului . Rosiile sunt foarte eficiente la consolidarea sistemul nostru imunitar si ajuta la prevenirea racelilor si a altor boli care apar datorita slabirii organismului .
3 . Fibre. Fibrele sunt o parte esentiala a dietei noastre, ele ajuta la controlul colesterolului care este raspunzator de infundarea venelor si arterelor noastre, astfel, a tensiunii arteriale, deci aceste fibre ajuta la prevenirea bolilor cardiovasculare . Fibrele, de asemenea, ajuta la digestie. Rosiile sunt o sursa bogata de fibre naturale si sunt usor digestibile.

4 . Potasiu. Potasiul este un mineral elecrolit, esential pentru mentinerea PH-ului in fluidele corpului, pentru buna functionare a sistemului nervos, a rinichilor si in special a inimii, pentru reglarea tensiunii arteriale, pentru oxigenarea creierului, pentru ameliorarea alergiilor si, atentie, pentru construirea masei musculare si pentru eliberarea energiei din proteine, carbohidrati sau grasimi. Cu ce ne putem confrunta daca suferim de un deficit de potasiu? De la o stare de oboseala permanenta, pana la la crampe, edeme, piele uscata sau probleme cu memoria, pana la aritmii.Rosiile sunt o sursa etrem de importanta de potasiu.

5. Leac pentru mahmureala. Sucul de rosii reduce impactul pe care il are mahmureala. Aceasta va ajuta sa inlocuiti o parte din nutrienti esentiali pierduti din noaptea de dinainte . Bea-l cu o noapte inainte si chiar amesteca-l cu suc de castravete , suc de spanac si o lingura de ulei de masline pentru un ajutor suplimentar puternic in restabilirea normalitatii .

Desigur, cel mai bun suc de rosii este cel facut in casa , dar puteti cumpara , de asemenea, suc de rosii si din magazine. Dar pazeste-te de saruri , zaharuri adaugate sau substante chimice . Nivelurile ridicate de sodiu ,in unele sucuri de rosii comerciale sunt inutile si pot prezenta o problema de sanatate pentru persoanele cu o stare de sanatate sensibila la sodiu.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.