Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  In memoriam -Misu Fotino
1.283 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  In memoriam -Ion Besoiu
1.075 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Balerina Sylvie Guillem sfideaza legile gravitatii
1.214 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Salma Hayek / interviu 2013
1.554 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Actori straini de origine romana Edward G. Robinson
1.137 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sean Connery
1.152 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Charles Aznavour - Genial si tanar la 90 de ani !
1.336 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  In memoriam Cristina Stamate
991 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pistruiatul...dupa 40 de ani / 2013
2.302 vizite - 0 comentarii
adaugat de margareta
 
  Margareta Pogonat
1.209 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

7 ani de activitate in beneficiul copiilor cu afectiuni

 
 
 
 
 
Adaugat de Mihai2019 23.09.2017  Adauga la favorite 1.108 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
In 25 mai se implinesc 7 ani de activitate a Asociatiei Mic News. Aceasta asociatie actioneaza in beneficiul copiilor cu afectiuni grave si ai celor care provin din medii defavorizate. Voluntarii sunt in mare parte proveniti din institutiile statului. Acestia au informat in aceasta perioada cat mai corect cititorii asupra realitatilor din Romania, Chisinau, Olanda, Germania, Italia, reusind sa obtina si Certificatul ISO 9001 pentru o organizatie de presa recunoscuta acum international.

In urma cu mai bine de doua luni Asociatia Mic News s-a afiliat la proiectul de consolidare a unei prese libere si independente inceput de Federatia Euro Education in urma cu doar patru ani, devenita din anul 2016 internationala. Nu este vorba doar de o dezvoltare a presei in general ci si de consolidarea societatii civile, destul de viciata in ultimii ani prin politizarea fara precedent a organizatiilor non-guvernamentale. Membrii acestei organizatii constituie un model pentru toate O.N.G-urile fara viziune si un plan managerial in concurenta cu institutiile statului.

Evenimentul va fi cu atat mai frumos cu cat la aceiasi data, fondatorul Mihai Caldararu, implineste frumoasa varsta de 31 ani. O misiune deloc usoara au avut fondatorii acestei organizatii cu peste 14 proiecte de dezvoltare. „ Cea mai mare provocare a fost sa-i ajutam pe cei pentru care o viata normala ar fi un « vis implinit », dar la care nici macar nu indraznesc sa spere – Mihai Caldararu, presedintele Asociatiei Mic News.

In numele echipei noastre va multumim pentru alegerea facuta de a face parte din federatia „Euro Education" si va promitem ca impreuna vom constitui un mecanism civil indestructibil politicilor totalitare sau extremiste ce impiedica dezvoltarea societatii civile.

Ziarul Mic News

Este o poveste de viata in sine. Mihai Caldararu ( in luna mai implineste 31 de ani ani) a deschis in 2011 un ziar care s-a remarcat prin anchetele sociale dure pe care le facea publice. Mihai si-a petrecut copilaria in trei centre de plasament din Bucuresti, dar a avut o vointa de fier. Cu pasiune dar si cu ajutorul preietenilor si al colegilor de orfelinat, a pus bazele unui ziar lunar de anchete si inevestigatii. Ziarul, cu un tiraj considerabil, 10.000 de exemplare, este distribuit gratuit in Republica Moldova, Italia, Olanda, Germania si Romania. Echipa redactionala este formata din nu mai putin de 100 de voluntari.

„Proiectul meu a inceput dupa ce am vazut ca sunt multe nereguli in aceasta tara si sunt multi oameni care fac rau. Exista multe hotii in Romania care sunt prezentate in exclusivitatate in anchetele si investigatiile reporterilor nostri. Am inceput acest ziar cu prieteni si fosti colegi de la orfelinat, cu totii sunt voluntari. Avem si o educatoare de la Casa de Copii, Maria Voicu este acum redactorul-sef al ziarului Mic News„ – Mihai Caldararu.

Prima ancheta scrisa de Mihai Caldararu a fost tomai despre lumea orfelinatelor, o lume in care a trait multi ani. O poveste dura si emotionanta in acelasi timp despre supraveghetoarele de la un orfelinat din Bucuresti care furau efectiv mancarea de la gura celor mai amarati dintre copii.

„Sunt multi oameni nedreptatiti, oameni care nu primesc ajutoare sociale. Primul meu articol a fost despre cum se fura mancarea de la gura copiilor dintr-un orfelinat. Este o investigatie facuta in exclusivitate care a fost preluata si de alte trusturi de presa. Nu vreau sa fiu vedeta. Muncesc doar ca voluntar pentru a aduce opiniei publice adevarul in fata. Exact cum spune si sloganul nostru – «Adevarul care-i ustura!»"

Mihai Caldararu, tanarul care conduce de 6 ani ziarul MicNews si site-ul micnews.ro este absolvent Jurnalism al Universitatii Hyperion. Anchetele sale isi propun sa schimbe viziuni si sa indrepte lucruri.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.