Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mari actori - Bruce Willis
1.779 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Bruce Lee - Ultimul interviu / 9 Decembrie 1971
1.490 vizite - 0 comentarii
adaugat de bobo
 
  Viata lui Bruce Lee
1.805 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Val Kilmer
1.458 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Demi Moore - Mari actori
1.042 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Jennifer Aniston
1.129 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Jim Carrey - Biografie
1.156 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Sean Penn
1.135 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori - Tim Robbins
1.508 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Demi Moore - Mari actori,mari regizori
1.517 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Bruce Springsteen

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 18.08.2017  Adauga la favorite 662 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Bruce Springsteen s-a nascut in Long Branch, New Jersey. Tatal sau, Douglas Frederick Springsteen, cu origini olandeze si irlandeze, a fost sofer de autobuz. Mama sa, Adele Ann Zerilli, a fost secretara si are origini italiene. Bruce mai are doua surori, Virginia si Pamela.

Bruce s-a apucat sa cante de la varsta de 7 ani, dupa ce l-a vazut pe Elvis Presley la "The Ed Sullivan Show". La 13 ani si-a cumparat prima sa chitara, pe care a dat 18 dolari. Mai tarziu, mama sa s-a imprumutat pentru a-i cumpara o chitara Kent, pe care a dat 60 de dolari. Mai tarziu, Bruce avea sa cante despre acest lucru in "The Wish".

Tex si Marion Vinyard, care sponsorizau trupe noi din New Jersey, l-au ajutat si astfel a ajuns Springsteen sa faca parte din trupa The Castiles, fiind chitarist si solist.

In 1960, Bruce Springsteen canta in diverse cluburi din New Jersey si acum isi capata porecla "The Boss", pe care nu a placut-o niciodata, spunand ca "uraste sefii".

Apoi, a primit porecla de "Doctor".

Bruce Springtseen a facut parte din mai multe trupe pana in anul 1972, cand s-a format nucleul trupei E Street Band, odata cu aparitia pianistului David Sancious. Au experimentat genuri muzicale ca blues, R&B, jazz, gospel, rock 'n'roll si soul.

Intalnirea cu Mike Appel, Jim Cretecos si legendarul John Hammond din 1972, avea sa-I schimbe lui Springsteen viata.

In 1972, Bruce semneaza un contract la Columbia Records, cu ajutorul lui John Hammond. Impreuna cu fostii sai colegi, Bruce Springsteen formeaza E Street Band.

Lanseaza in 1973 primul album "Greetings for Asbury Park N.J", care primeste critici favorabile, dar nu urca in topuri.

Urmeaza albume ca "The Wild, the Innocent & the E Street Shuffle", "Born to Run", "Darkness of the Edge of Town", "The River", "Nebraska", care il fac remarcat, dar va da lovitura pe piata muzicala internationala cu albumul "Born in the U.S.A", din 1984.

In timpul turneului de promovare a albumului in SUA, Bruce Springsteen o intalneste pe actrita Julianne Phillips, cu care se casatoreste in Oregon, pe 13 mai 1985. Mariajul nu dureaza mult, iar piesele de pe albumul sau "Tunnel of Love" vorbesc despre relatia sa nefericita. In timpul turneului "Tunnel of Love Express" incepe sa aiba o legatura cu Patti Scialfa. In 1988, Phillips si Bruce incep actiunea de divort si aceasta se finalizeaza in 1989.

Deja multi-premiat Grammy, in 1994, Bruce Springsteen primeste premiul Oscar pentru piesa "Streets of Philadelphia", inclusa in coloana sonora a peliculei "Philadelphia".

In perioada 1992-2007, Bruce Springsteen a lansat albumele: "Human Touch", "Lucky Town", "The Ghost of Tom Joad", "The Rising", Devils&Dust", "We Shall Overcome: The Seeger Sessions" si "Magic".

In 2009, a lansat al saisprezecelea album de studio "Working on a Dream". S-a vandut pana in luna mai 2009 in 1 milion de exemplare in intreaga lu


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.