Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  David Icke – A avut el dreptate?
910 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Kirsten Flagstad
1.129 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  David Blaine: O lupta incredibila
702 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  David Thompson
1.167 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alexandra David-Neel - O femeie in Tibet
1.932 vizite - 0 comentarii
adaugat de matusa
 
  David Bowie-biografie
1.388 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Serghei Rahmaninov
954 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cu evolutie nu am mai fi avut ...vanilie
785 vizite - 0 comentarii
adaugat de bebe
 
  Alte sapte destine teribile
102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Blestemul familiei Kennedy * 80 de Ani de Tragedii
162 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

David Icke – A avut el dreptate?

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.08.2017  Adauga la favorite 678 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
David Icke este un scriitor si orator britanic care din 1990 s-a devotat cercetarii a „cine sau ce controleaza cu adevarat lumea". Esenta teoriilor sale este ca lumea e condusa de un grup secret cunoscut ca „Elita Globala" sau „Illuminati", care e o minoritate de umanoizi reptilieni. Acest film documentar produs de Channel 5 reda cariera lui David Icke pana in prezent si pune o intrebare grea: a avut el dreptate? Oricine e atent la evenimentele ultimilor ani stie raspunsul. Unul dintre cele mai impartiale filme documentare cu acest subiect.

Fost jucator profesionist de fotbal, reporter, prezentator de televiziune si purtator de cuvant pentru Partidul Verde, David Icke este autorul a peste 20 de carti care-i prezinta parerile. Icke pretinde ca a dezvoltat o viziune politica si morala care combina spiritualismul cu ceea ce a descris ca fiind tendintele totalitare ale lumii moderne, o pozitie care a fost descrisa drept „conspiratism new age".

In 1999 a publicat cartea Cel mai mare Secret ( The Biggest Secret, aparuta in romana la editura Daksha) unde scrie ca Illuminati erau o rasa de umanoizi reptilieni numiti „Fratia Babiloniana" (pentru ca au fost preaslaviti in Babilonul antic, de unde provin si cele mai multe familii reptiliene) si ca multe figuri proeminente din politica, divertisment sau domeniul bancar sunt reptilieni sub forma umana (mai exact hibrizi intre reptilieni si oameni, care isi pot schimba forma).

Conform Political Research Associates, teoriile lui Icke au atras o audienta substantiala in Canada. Intr-un turneu de acolo din Octombrie 1999 a primit ovatii de la studentii din University of Toronto dupa o conferinta de patru ore, dar cartile lui au fost scoase de pe rafturile din Indigo Books datorita protestelor Congresului Evreiesc Canadian. (Sursa)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.