Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Antibioticul natural-care ne apara de viroze.
85 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Remedii naturale pentru hemoroizi
167 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  7 alimente care iti curata ficatul de toxine
664 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Remediu natural pentru cresterea zaharului din sange
294 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Samburii de strugure
594 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Remediu natural pentru curatarea vaselor de sange
16 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Beneficile laptelui batut
738 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Beneficiile usturoiului negru
682 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cimbrul cu miere de albine
191 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Turmericul Curcuma - Cel mai puternic antioxidant
793 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Sunatoarea, cel mai puternic antidepresiv natural.

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 08.08.2017  Adauga la favorite 934 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Sunatoarea, folosita ca planta de leac din cele mai vechi timpuri, este un excelent calmant, fiind recunoscuta pentru calmarea migrenelor, combaterea depresiei, alungarea durerilor de cap, a nevrozelor, tratarea isteriei si a nevralgiilor faciale.

De asemenea, banala planta este leac miraculos pentru arsuri, inflamatii si iritatii. Un ceai de sunatoare ne reda pofta de viata si zambetul, facand sa dispara, ca prin minune, starile de anxietate, de insomnie si nervozitate. „Numeroase studii au demonstrat ca este cel mai puternic antidepresiv natural. Este recomandata pentru stari de teama, tensiune si stres. Datorita unei substante cu proprietati sedative este eficienta mai ales in stari depresive“, explica dr. Daniela Stan, medic de familie. Tot specialistii spun ca sunatoarea mai contribuie si la functionarea normala a sistemului digestiv, deoarece stimuleaza bila, protejeaza mucoasa gastrica si reduce spasmele. In plus, datorita proprietatilor antivirale si antibiotice, ajuta la tratarea racelii, sinuzitei si bronsitei. Alunga parazitii intestinali “Sunatoarea contine peste 15 compusi activi, printre care enumeram colina, acidul valerianic, saponinele, uleiurile volatile care o fac o planta miraculoasa. Saponinele au proprietati expectorante si febrifuge, asadar ceaiul de sunatoare este foarte indicat in tratarea racelilor si a virozelor. Substantele amare din sunatoare stimuleaza digestia trateaza hemoroizii si alunga parazitii intestinali. Mai mult decat atat, acidul clorogenic si cafeic are proprietati antiinflamatoare si cicatrizante, iar flavonoidele pretioase continute de aceasta planta ii atribuie proprietati vasodilatatoare si hipotensoare cardiac", spune specialistul. Combate isteriile si trateaza ranile deschise De asemenea, persoanele care sufera de somnambulism, anxietate, tulburari de vorbire, traumatisme craniene isi pot trata aceste afectiuni cu ajutorul tratamentului cu produse din sunatoare. Efectele miraculoase ale plantei nu se opresc aici. Trateaza cu succes ranile deschise, ranile purulente, plagile provocate de taieturi, eczemele, acneea, furunculele sau intepaturile de insecte. Afectiunile pielii mai pot fi tratate si cu ajutorul unguentului din flori de sunatoare, ce poate fi gasit in farmacii naturiste sau preparat acasa. Sunatoarea combate senzatia de durere, de usturime si de mancarime, calmand suferintele la nivelul pielii si vindecand arsurile. De asemenea, uleiul de sunatoare aplicat pe piele poate vindeca alergiile, arsurile, iritatiile si eczemele, spun specialistii.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.