Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  2/2.Marianne Faithfull despre Mick Jagger si Altii......
1.461 vizite - 1 comentarii
adaugat de pasta
 
  1/2.Marianne Faithfull despre Mick Jagger si Altii......
1.267 vizite - 0 comentarii
adaugat de pasta
 
  Marianne Faithfull - Documentar BBC 1999 / Episod 4/5
885 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Marianne Faithfull - Documentar BBC 1999 / Episod 1/5
848 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Marianne Faithfull - Documentar BBC 1999 / Episod 3/5
848 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Marianne Faithfull - Documentar BBC 1999 / Episod 2/5
771 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Marianne Faithfull - Documentar BBC 1999 / Episod 5/5
735 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Mick and Bianca Jagger
1.366 vizite - 0 comentarii
adaugat de felix
 
  Marianne Faithfull - Interviu 1978
1.170 vizite - 0 comentarii
adaugat de lorena
 
  Keith Richards - Chitaristul trupei The Rolling Stones
1.426 vizite - 0 comentarii
adaugat de polux
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Relatia Marianne Faithfull cu Mick Jagger

 
 
 
 
 
Adaugat de MARCU 07.07.2017  Adauga la favorite 867 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Cantareata, compozitoare si actrita Marianne Faithfull sa nascut la 29 decembrie 1946, in Londra, Anglia. Fiica unei baronese austro-ungare si a unui fost ofiter de informatii britanic, a petrecut cativa din primii ei ani intr-o ferma rustica infiintata de tatal ei. Parintii ei s-au despartit mai tarziu, iar Faithfull a mers cu mama ei sa traiasca in Reading. A inceput cariera de cantareata in anii 1960, cand era inca adolescenta.

L-a intalnit Andrew Loog Oldham, managerul formatiei Rolling Stones, la o petrecere in 1964, in timp ce era inca in scoala. A creat primul ei hit, "Like Tears Go By", pe care la scris, alaturi de Mick Jagger si Keith Richards de la Rolling Stones. Cantecul ei a facut o senzatie puternica atat in topurile britanice, cat si in cele americane.

Dar, in anii 1960, Faithfull a devenit mai faimoasa prin viata ei personala decat pentru muzica ei. Ea sa casatorit cu dealerul de arta John Dunbar in 1965 si au avut un fiu mai tarziu, in acel an. Dar ei s-au despartit in curand si s-au divortat.

Apoi, Faithfull a fost "spulberat de farmecul" lui Mick Jagger, potrivit unui articol din The Observer. Au petrecut de mai multi ani, devenind una dintre cele mai cunoscute cupluri rock 'n' roll.
Calatorind in lume, au dus un stil de viata care a inclus petreceri copioase. Unul dintre cele mai mari titluri de ziar ale deceniului s-a axat pe faptul ca Faithfull a fost prinsa purtand doar pe pielea goala doar o blana intr-un raid de politie din 1967 in casa lui Keith Richard.

Jagger si Richards s-au confruntat cu amenzi mari pentru detinere de droguri ca urmare al raidului, iar incidentul a afectat imaginea publica a lui Faithfull.

In ciuda abuzului de substante escaladate, Faithfull a inceput o cariera actoricesca. A aparut pe scena intr-o productie "Trei surori" de Anton Cehov in 1967 si in Hamlet al lui William Shakespeare (1969) si in filmul Girl on a Motorcycle in 1968.

Dar, pana la sfarsitul deceniului, viata personala si profesionala a lui Faithfull a fost distrusa.

Cantareata lui "Sister Morphine", pe care ea a scris-o impreuna cu Jagger si Richards, se spune ca reflecta acest moment dificil din viata ei. Datorita controversatelor sale referiri la droguri, compania sa de discuri a retras melodia.

In disperare fata de situatia ei, a incercat sa se sinucida in timp ce era cu Jagger in Australia. Cuplul mai tarziu s-a despartit ,iar ea s-a scufundat mai adanc in consumul de droguri.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.