Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Racelile de vara, mai periculoase decat par!
1.030 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum se ingrijesc implanturile dentare ?
316 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Osteoporoza-analize
1.043 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Coenzima Q10
497 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Virozele de toamna, extrem de periculoase.
94 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CE ESTE PROTEZA SCHELETATA
2.120 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Palpitatiile- semn al bolilor de inima
1.331 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Hemoleucograma completa
1.190 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Hemograma completa
963 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Spalatul pe maini
507 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Cele mai periculoase boli provocate de plombele dentare

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 06.07.2017  Adauga la favorite 790 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Cele mai periculoase boli provocate de plombele dentare
Cristian 24 Oct 2014

Share on Facebook

Un articol de Cristian Iacov
Jonathan Landsman si Dr. David Kennedy, un critic vehement al stomatologiei conventionale delecteaza dovada stiintifica cu privire la modul in care plombele pe baza de mercur (amalgam) pot provoca multe dintre cele mai grave probleme de sanatate din ziua de azi.
Daca tu sau cineva drag aveti asa ceva in gura, va invit sa urmariti acest filmulet chiar acum. Mai jos este facut un rezumat a ceea ce explica renumitul doctor.
De fapt, Dr. Kennedy face unul dintre cele mai indraznete comentarii pe care le-am auzit despre pericolele plombelor de mercur, mai ales spre sfarsitul filmuletului. Sunt sigur ca veti fi de acord! Veti vedea ca Dr. Kennedy este o binecuvantare pentru omenire pentru eforturile sale neobosite. Iata cateva concluzii :
1.Plombele cu amalgam de mercur produc daune creierului copiilor

In februarie 1998, un grup de cercetatori au anuntat ca mercurul din plombele de amalgam pot deteriora permanent creierul, rinichii si sistemul imunitar al copiilor.

2.Plombele cu Amalgam de mercur sunt in stransa legatura cu problemele neurologice si cu problemele gastro-intestinale

Primul studiu epidemiologic la scara larga al reactiilor adverse provocate de utilizarea mercurului la plombele folosite asupra dintilor omului a fost finalizat recent si a aratat ca acestea sunt in stransa legatura cu problemele gastro-intestinale, problemele legate de tulburarile de somn, problemele de concentrare, tulburari de memorie, lipsa de initiativa, nelinistea, sangerarea gingiilor si alte tulburari ale cavitatii bucale.

3.S-a constatat ca sunt in stransa legatura cu aparitia bolii Alzheimer

Un studiu legat de legatura dintre mercur si boala Alzheimer a fost finalizat recent de o echipa de oameni de stiinta condusa de cercetatorul foarte respectat Dr. Boyd Haley. Ei au expus sobolani la niveluri de vapori de mercur luand in considerare diferentele de marime intre oameni si sobolani. Sobolanii au dezvoltat leziuni tisulare asemanatoare cu cele ale oamenilor bolnavi de Alzheimer. Repetarea experimentului a avut aceleasi rezultate. In urma acestor teste Dr. Haley a precizat : " Sunt in plin proces de eliminarea a plombelor vechi si am indemnat-o si pe sotia mea sa ma urmeze".

4.Plombele din Amalgam de mercur – instabile inca
din anul 1970
Tipul de plombe cu mercur, care au inceput sa fie folosite in ultimele decenii au de cele mai multe ori mai mult mercur decat stilul vechi al plombelor de amalgam.
5.Amalgamul din plombe contine cantitate extrem de toxica de mercur
Mercurul este una dintre cele mai toxice substante cunoscute. Eliberarea mercurului din plombe face ca acesta sa fie absorbit imediat de organism ceea ce va conduce la aparitia foarte multor probleme de sanatate nu imediat ci pe termen lung.(Este vorba despre vaporii care se elibereaza in urma distrugerii plombelor prin polizare).
6.De departe Amalgamul din plombe este cea mai mare sursa de mercur asimilata de organism
Acesta afirmatie are la baza o serie de studii desfasurate in Suedia, in urma carora Organizatia Mondiala a Sanatatii in 1991 a stabilit ca absorbtia mercurului este estimata a fi de aproximativ patru ori mai mare de la plombele de amalgam decat de la consumul de peste. Studiile recente au confirmat aceasta estimare. Cantitatea absorbita poate varia considerabil de la persoana la alta.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.