Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ce inseamna durerea in spate? E de la plamani?
182 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum scapi de petele maronii de pe fata
999 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Durerea de sciatica - cauze si tratament
601 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Durerea de sciatica - cauze si tratament
72 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum scapi de mahmureala?
807 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Aciditate gastrica-tratament
180 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa scapi de burta -
712 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Umflarea varfului piciorului sau a varfului piciorului
66 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Beneficiile flotarilor in durerile de spate
2.574 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Angina
1.061 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Cum scapi de durerea de spate

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 23.06.2017  Adauga la favorite 855 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Din pacate, durerea de spate este o afectiune comuna in societatea contemporana, probabil din cauza stilului de viata pe care il ducem, a locurilor de munca pe care le avem si a altor activitati pe care le facem.
Aceasta afectiune poate fi extrem de dureroasa si iti poate afecta stilul de viata, intrucat iti limiteaza activitatea si mobilitatea.
Sciatica, sau durerea de spate in zona inferioara este o afectiune, care sincer vorbind, nu se vindeca usor. Cu toate acestea, in continuare iti vom dezvalui 7 lucruri pe care e indicat sa le eviti pentru a ameliora durerea si, in cele din urma, pentru a scapa de ea.
PUBLICITATE




Evita sa te concentrezi asupra diagnosticului
Poate nu esti constient de faptul ca peste 85% din cazurile de sciatica pot fi clasificate ca " non-specifice". Asta inseamna ca sursa sau cauza durerii nu poate fi specificata. Testele de diagnostic specifice in cazul acestei afectiuni, pot oferi o imagine detaliata a oaselor, discului si articulatiilor, insa nu exista un test care poate preciza cu acuratete de 100% radacina problemei.

Nu ridica greutati
Ridicarea frecventa a greutatilor constituie una dintre cauzele principale ale durerii sciaticei. Asadar, trebuie sa incerci sa nu mai faci activitati care sa puna presiune asupra spatelui; de exemplu, poti folosi echipament specializat sau poti recurge la o metoda care sa nu te afecteze(in cazul cumparaturilor, poti face apel la un carucior special).
Nu evita miscarea
Stim ca la inceput poate fi dureros, insa exercitiile s-au dovedit utile in aceasta situatie, si este indicat sa fii atent la postura adecvata a corpului. Exercitiile iti vor mentine muschii puternici si vor imbunatati activitatea circulatiei catre articulatii si disc.

Incearca sa nu mai stai cocosat
Pozitia de stat pe scaun neadecvata este una dintre cele mai comune cauze ale acestei probleme. Mai bine zis, presiunea exercitata asupra spatelui in timpul sederii, in pozitie aplecat, afecteaza excesiv articulatiile, muschii si discul, si astfel apare durerea. Pentru a reduce si elimina disconfortul, trebuie sa incerci sa stai pe scaun in pozitia corecta, pe care sa o mentii.
Aplecari repetate
Daca ai tendinta sa faci aplecari repetate, acest lucru poate constitui radacina durerilor tale. Mai bine zis, presiunea exercitata asupra discului cauzeaza dureri. Asadar, trebuie sa iti controlezi miscarile. De asemenea, asigura-te ca faci exercitii, pentru a-ti diminua durerile. Acestea te vor ajuta sa te echilibrezi, in timp ce vor actiona asupra durerii.
Nu incerca tratamente pasive
Din pacate, efectele tratamentelor pasive, care includ caldura, gheata sau ultrasunetele sunt doar temporare, chiar daca ofera alinare. Pe de alta parte, conform cercetarilor, doua abordari care reduc durerile de spate sunt exercitiile si postura corecta a corpului. Mergi la un kinetoterapeut pentru a practica exercitiile adecvate afectiunii de care suferi.
Actioneaza – nu astepta ca durerea sa dispara
Daca durerea de spate nu iti trece si dureaza mai mult de 1-2 saptamani, nu trebuie sa mai astepti. In loc sa faci asta, ar trebui sa mergi la medic sau terapeut. Nu e nicio indoiala ca, cu cat incepi mai devreme tratamentul, cu atat te vei simti mai bine.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.