Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mircea Eliade si redescoperirea sacrului (1987) 4/4
292 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Moartea la Hollywood
504 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Moartea lui Gheorghe Gheorghiu-Dej
509 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Moartea lui Gheorghe Gheorghiu-Dej
15 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Moartea neagra
853 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dosarele Fastwalkers
522 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Home -- documentar partea 1
430 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Strania moarte a lui Edgar Allan Poe
563 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cel mai ploios loc din lume
449 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Okavango Delta, Botswana
503 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Chemtrails Moartea Din Aer

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 20.06.2017  Adauga la favorite 155 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Un fost angajat guvernamental a dat publicitatii acest film, in care se vede clar cum avioanele sint folosite pentru a spray-a in atmosfera acele chemtrails; atentie nu este vorba de exhaustia normala de la motoarele jet – aceste dare dispar de pe cer in 30sec – 1 min; in schimb acestea numite chemtrails raman cu orele si chiar zilele, formand niste nori lunguieti, care provin din extinderea acestor dare lasasate de avioane.
Aceste chemtrails contin saruri de bariu, aluminiu care se banuieste ca sunt folosite la aplicatii militare in deflectia undelor radio si luminoase (ca un strat reflectorizant) iar in ele se introduc virusi, bacterii, microbi, fungi, diversi agenti biologici care sunt testati pe populatie, etc..
Dara ce se formeaza, este de fapt un polimer care se transforma intr-o plasa fina care se intareste in contactul cu aerul si astfel el ramane plutind in atmosfera, la mare inaltime, acolo unde este nevoie de aceste particule reflectorizante.Va rog sa priviti filmul si vedeti aceasta activitate criminala si secreta a guvernelor lumii, cum ne imbolnavesc ei pe noi. Astfel au aruncat ei in lume gripa aviara, SARS, gripa porcina, etc. Mare atentie:
Aici este vorba de meteorologii germani care au descoperit aceste chemtrails-dare pe cer, care fiind radio reflectorizante le-au produs anomalii la instalatiile radar ce se bazeaza pe unde radio (asa le-au si descoperit). Astfel ca Asociatia Meteorologilor a dat in judecata departamentul armatei germane pentru a se cere dezvaluiri oficiale asupra acestui program secret.
Intr-un final aceste chemtrailsuri sunt recunoscute de guvernul SUA, ca fiind un program secret necesar de a lupta impotriva “incalzirii globale". Nu i-a autorizat nimeni si nimeni OFICIAL, nu stie intr-adevar ce efect au asupra mediului si oamenilor (ba da s-a descoperit, GROAZNIC! chiar ele produc efectul de sera, prin blocarea caldurii de la soare sa fie degajate in spatiu de stratul reflectorizant de radiatii).


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)