Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Moda si frumusetea in a doua jumatate a secolului XX -2
397 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trucuri pentru un ten perfect
483 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trucuri pentru un ten perfect
1.767 vizite - 0 comentarii
adaugat de floarea
 
  Frumusetea se invata -
70 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secrete de frumusete arabesti
441 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi pentru frumusete, in online
218 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi pentru frumusete, in online
236 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Somnul si frumusetea pielii
1.057 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Machiajul "ochi de pisica" |
1.278 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Masca de fata cu avocado
299 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

Frumusetea nu are varsta.

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.06.2017  Adauga la favorite 778 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Urmatoarele remedii care arata ca frumusetea nu are varsta pot combate cearcanele, acneea, pielea uscata, ridurile si alte probleme care ne afecteaza aspectul estetic.

Solutia salina reduce inflamatia pielii

Dizolva doua linguri cu sare intr-un pahar cu apa si vei obtine o solutie concentrata. Inmoaie un prosop in aceasta compozitie si aplica pe fata. Lasa sa isi faca efectul 10 minute si apoi indeparteaza cu apa curata. Solutia salina are proprietati antiinflamatoare.

Uleiul de cocos hidrateaza buzele

Vrei ca buzele tale sa fie atragatoare si cu mai mult volum? Aplica pe ele ulei de masline sau ulei de cocos. Dupa cateva minute maseaza-le cu o peruta de dinti uscata, ca sa indepartezi stratul de celule moarte. Buzele tale vor ramane netede, delicate, iar fluxul de sange va creste in urma masajului si le va mari volumul.

Uleiul de masline da stralucire pielii

Maseaza-te usor pe tot corpul cu ulei de masline si vei avea o piele hidratata si cu aspect sanatos. In plus, uleiul de masline exfoliaza pielea. Repeta procedura de cateva ori pe saptamana, de preferat seara, inainte de culcare, si intr-o luna o sa fii surprinsa de cum arata pielea ta.

Mierea are efect antiacneic

Datorita proprietatilor sale antibacteriene, mierea constituie un tratament eficient impotriva acneei. Daca te trezesti intr-o buna zi cu un cos imens pe varful nasului, si cu el trebuie sa defilezi la un eveniment important, s-ar putea sa te ajute mierea sa scapi de cosmar. Pune pe zona afectata de acnee putina miere, las-o un sfert de ora si apoi clateste locul cu apa calduta. Cosul n-o sa dispara de tot, sa fim realiste!, dar cu siguranta o sa-l reduca putin in dimensiune. Iar daca ai si un fond de ten bun, acesta poate fi estompat.

Picaturile de ochi au proprietati antibacteriene

Este vorba despre picaturile pentru ochi obositi, care se inrosesc. Pune cateva picaturi pe o discheta de bumbac, bag-o in frigider cateva minute, apoi aplic-o pe zona cu acnee. Inflamatia se va calma si acneea se va diminua.

Indeparteaza machiajul cu solutii naturale

Eviti sa agresezi tenul atunci cand indepartezi machiajul, daca optezi pentru un produs bazat pe ingrediente naturale. De exemplu, poti amesteca trei parti de apa cu o parte de ulei de masline intr-un recipient. Cu aceasta solutie, pe care trebuie sa o amesteci bine, te poti demachia. Este o modalitate blanda de a elimina machiajul si impuritatile.

Truc entru indepartarea parului nedorit

Te poti baza pe bicarbonat de sodiu atunci cand cauti o solutie eficienta pentru eliminarea firelor de par crescute sub piele. Trebuie sa amesteci o lingurita de bicarbonat cu o lingurita de fulgi de ovaz macinati si o lingurita de apa, pana obtii o pasta groasa. Aplica aceasta pasta pe piele si maseaza usor, apoi clateste cu apa calduta. Dupa acest procedeu vei putea indeparta mai usor firele de par.

Solutie sa scapi de cearcane si de pungile de sub ochi

Adauga o lingurita de bicarbonat de sodiu intr-un pahar cu apa si amesteca bine. Inmoaie o discheta in aceasta mixtura si aplic-o in zona cearcanelor. Dupa zece minute, clateste-te cu apa calduta si aplica o lotiune nutritiva. Repeta procedura zilnic.

Masca pentru stralucirea parului

Amesteca o banana, un ou, o lingura cu miere si o jumatate de bere neagra. Formezi o pasta omogena, cu care masezi parul de la radacini la varfuri. Trebuie sa lasi amestecul cateva ore sa actioneze. Poti folosi aceasta masca o data pe saptamana si parul tau va avea mai multa stralucire.

Frumusetea nu are varsta daca ai gene lungi si puternice

Daca iti doresti gene mai lungi si curbate, trebuie sa le ingrijesti periodic. Un ritual de ingrijire eficient este urmatorul: amesteci o jumatate de lingurita de ulei de cocos cu doua picaturi de ulei esential de lavanda si aplici aceasta solutie pe gene, cu ajutorul unui betisor de urechi. Genele tale vor fi mai evidente, vor creste mai repede si nu se vor mai rari.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.