Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Locul de pe Terra de unde nimeni nu s-a mai intors I
777 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  De ce marile si oceanele lumii au flux si reflux?
1.937 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Castrul Roman Tirghina-Barbosi
398 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Arta rupestra si misterele din adancurile pesterilor rom
395 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Si pe noi cine ne mananca?
974 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Care este cel mai rece loc din lume?
129 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Documentele Takenouchi
778 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Intre YAZIDIS, "satanistii" din muntii IRAK-persecutat
323 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Chivotul lui Dumnezeu
1.181 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Hermann Oberth, evadare de pe Terra
536 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Locul de pe Terra de unde nimeni nu s-a mai intors II

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 16.01.2017  Adauga la favorite 689 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Insula le inghitise cu lacomie zeci de ani. In anii 50 insula a inceput sa fie locuita si datorita faptului ca temperaturile pe timpul iernii erau mai ridicate. La sfarsitul iernii, populatia care se retrasese pe insula nu a mai revenit pe continent. Rudele acestora au pornit in cautarea lor. O echipa a ramas la tarmul insulei, iar cealalta a pornit in interiorul insulei, in cautarea disparutilor. Neintorcandu-se la tarm cea de-a doua echipa, au fost alertate autoritatile.

Acestea au trimis un avion intr-un zbor de recunoastere. Pilotii au vazut ceata groasa care acoperea ostrovul. Deasupra paclei zburau niste obiecte ovale care intrau si ieseau din ceata. Acele ceasornicelor au inceput sa se miste haotic iar motoarele avionului s-au oprit, pilotul fiind obligat sa aterizeze pe insula.



Discurile luminoase au stat nemiscate, monitorizand echipajul minute in sir. Autoritatile au trimis in interiorul insulei caini special dresati, pentru a descoperi persoanele disparute. Acestia nu s-au mai intors. Autoritatile au luat decizia de a trimite un tanc, inchis ermetic, iar pe caroserie au asezat mai multe aparate de masurat.

Tanchistul a fost instruit sa nu iasa din tanc si sa mentina in permanenta legatura radio cu cei ramasi la tarm. Mai mult, tancul a fost legat cu un cablu metalic pentru a impiedica disparitia acestuia. Tancul a inaintat o bucata de vreme, tanchistul raporta ceea ce vede pana cand transmisia s-a intrerupt. Cei de la tarm au tras tancul spre tarm si au constatat ca acesta era acoperit cu un strat gros care semana cu gheata. Cand au deschis tancul au constatat ca tanchistul disparuse, scrie efemeride.ro.

Mostre din gheata au fost duse la Moscova pentru a fi cercetat si s-a ajuns la concluzia ca particulele sunt de origine necunoscuta.
Vadim Cernobrov, cercetator rus, vorbeste despre faptul ca pe insula ar fi amplasata o baza a extraterestrilor, iar pacla este un scut de protectie a acesteia. In prezent insula este nelocuita, iar autoritatile au interzis accesul.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.