Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum a murit ghitaristul Tommy Bolin la 25 de ani / 2/4
1.222 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Cum a murit ghitaristul Tommy Bolin la 25 de ani / 3/4
1.024 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Cum a murit ghitaristul Tommy Bolin la 25 de ani / 1/4
966 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  In memoriam -Misu Fotino
1.255 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Donna Summer - Disco Queen
1.432 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  in memoriam-Eusebiu Stefanescu
1.517 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Actrita americana Lauren Bacall
1.229 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Actrita Shirley Temple a murit la 85 de ani
1.264 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top 10 muzicieni care surprinzator nu a murit de droguri
967 vizite - 0 comentarii
adaugat de husein
 
  Ray Charles - Bografia unui artist
410 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Cum a murit ghitaristul Tommy Bolin la 25 de ani / 4/4

 
 
 
 
 
Adaugat de luca 08.01.2017  Adauga la favorite 888 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Tommy Bolin a murit in camera sa de hotel pe 4 decembrie din cauza unei supradoze de heroina si alte substante, inclusiv alcool, cocaina si barbiturice. Fostul chitarist al lui Deep Purple avea 25 de ani.

Bolin, care locuia in L.S, la momentul respectiv, a fost in Miami cu trupa sa de a deschide un concert pentru Jeff Beck la Jai-Alai in seara zilei de 03 decembrie.
Ca urmare a unui set de interpretari bine primit, el a revenit la Newport Hotel unde a luat mai multe bauturi in bar cu prietenii. Candva dupa 1 dimineata l-a vizitat bodyguard-ul lui, L.C. Clayton, in camera , unde a ramas timp de aproximativ o jumatate de ora. Acolo s-a intalnit cu un prieten din copilarie, Phillip Tolimeni, si o cunostinta identificata doar ca "Art."

Potrivit lui Tolimeni: "Au existat aproximativ 20 de persoane in camera. Tommy i-a spus ca vrea sa vorbeasca ceva personal.
El era interesat sa investeasca intr-un serviciu de limuzine. Avea niste brosuri. "(Barry Fey, manager de afaceri personal Bolin, care nu a fost in Miami, la momentul respectiv, a confirmat ca Bolin a luat in considerare o astfel de investitie.) Cei trei barbati au intrat in baie lui Clayton timp de aproximativ sase minute.

Bolin, Tolimeni si Art au mers in camera lui Bolin, in conformitate cu spusele lui Tolimeni, au continuat discutiile lor despre afacerea cu limuzine. O ora mai tarziu, fiindinca in camera lui, Bolin s-a prabusit brusc, in mijlocul unei conversatii telefonice. Tolimeni, care era in camera la momentul respectiv,l-a chemat in camera pe Clayton pentru ajutor. Clayton, Valeria Monzeglio (iubita lui Bolin de vreo patru luni) si Roadies David Brown si Jeff Ocheltree au raspuns imediat.

Clayton si Ocheltree l-au pus Bolin sub dus si l-au intrebat ce a luat. La audierea lui Tolimeni drogul pe care Bolin l-a luat era heroina. "Art a spus, 'A impuscat o heroina," si atunci cand am intrebat din nou un pic mai tarziu, Phillip a spus, "Nu,a tras pe nas heroina", a spus Ocheltree. Tolimeni neaga aceasta versiune a evenimentelor si nu-si aminteste ce a spus el.

Unele urme de culoare au revenit pe obrajii lui Bolin si respiratia lui a devenit mai putin ostenita, asa ca l-au pus in pat. La 03:12, David Brown, a sunat linia de urgenta de la hotel si a ajuns Dr. Ira Jacobson, medicul de garda.

"Brown a spus Bolin a luat Valium si alcool si nu l-am putut trezi", a spus Jacobson. "Am banuit din modul in care el vorbea ca starea Bolin a fost mult mai rea. I-am spus lui Brown ca Bolin ar trebui sa fie luat imediat la North Miami General Hospital pentru ca s-ar putea sa moara. El a spus ca era frica de publicitate. I-am spus ca nu a existat nici o alta alegere. Brown m-a asigurat ca o va face ".

Brown a negat ca doctorul i-a spus ca Bolin ar putea muri, sau ca s-a asigurat ca medicul il va lua la spital. Bolin a fost lasat in pat, unde s-a sufocat patru ore mai tarziu, ca urmare a crampei musculare cauzate de supradoza.

"Am privit situatia un pic ingrijorat de cateva ori in trecut, cand a baut un pic prea mult si i-a trecut", a spus Brown. "Era la fel, a actionat la fel. Nu sunt doctor. L-am intrebat ce Jacobson care putea fi principala modalitate de a judeca astfel lucruri si a spus: "E constient?" Curand dupa aceea l-am auzit murmurand cateva propozitii. El a spus, "L.C., ma bucur ca esti aici." Era nesigur pe picioare si frecat la ochii. S-a mai intamplat de multe, de multe ori inainte. Daca as fi chemat o ambulanta si ar fi venit o echipa de urgenta aici, publicitatea ar fi pus in pericol trupa cu care el lucra. "

Clayton a spus ca a masat trupul lui Bolin timp de aproximativ o ora, pentru a-i mentine circulatia si a gasit urme proaspete de ac (medicul legist a gasit patru urme de ac proaspete, dar nu si acele, indicand faptul ca Bolin nu era un drogat). Atat Clayton si Monzeglio a spus Bolin a deschis ochii o data sau de doua ori, si in conformitate cu Brown, a vorbit ceva scurt. Spitalul nu a fost niciodata chemat. Clayton, Art, Tolimeni si Brown a parasit camera, lasand-ul pe Monzeglio singura cu Bolin. Dupa ce a constatat ca pulsul era foarte scazut, in cele din urma a chemat o ambulanta putin dupa ora 7 Cand a sosit ambulanta, Bolin murise.

"Politia mi-a pus doar cateva intrebari", a declarat Clayton, care a fost, de asemenea, chemat in camera. "Lucruri de genul" Ai dormit in ielea goala? "Si" Familia lui are in istorie vreun atac de cord? "Trebuie sa fi fost o mie de cameriste si bellboys in sala. A fost un circ. "

Dupa ce a fost dat afara din liceu din Sioux City, Iowa, in 1967 pentru ca a refuzat sa-i taie parul, Bolin a plutit in deriva spre Denver, unde si-a stabilit o reputatie cu stilul matasos al chitarei si solist in doua albume inregistrate cu trupa Zephyr. El a plecat in cele din urma pentru un stagiu de scurta durata si in mare masura fara rod, cu o trupa numita Energy.

In 1973, Joe Walsh l-a trimis pentru un spot cu James Gang. In tot acest timp, el a cantat in primul album solo al lui Billy Cobham , "Spectrum".

El a plecat in august 1974 si un an mai tarziu, a semnat un contract cu Deep Purple pentru a-l inlocui pe chitaristul Ritchie Blackmore. In urma despartirii de trupa, el s-a lansat intr-o cariera solo.
Pe cele doua albume lansate in ultimul an al vietii, Teaser si Private Eyes, Bolin a explorat taramurile jazz-ului, reggae alb, ritmuri latine si hard-grinding rock.

Conform mai multor prieteni, Bolin a avut probleme periodice cu medicamente pentru ceva timp, si o singura sursa din cadrul firmei de inregistrari, Columbia, a declarat ca primul sau turneu din acel an a fost anulat pentru ca si-a pierdut vocea din cauza consumului excesiv de alcool.

Desi el a fost entuziasmat de a canta impreuna cu Jeff Beck, dar presiunile venite din mod constant cat si despartirea de prietena sa, Karen Ulibarri in urma cu sase luni, par sa fi adaugat la cauzele unei depresii severe.

"El zambea tuturor", a spus Monzeglio ", dar el nu putea sa doarma daca nu avea pastile sau alcool. El era suparat de fiecare data cand vorbea cu managerul sau . Nimeni nu l-a platit la timp. El a facut reclama si a trebuit sa faca totul singur. Nu stiu de unde a luat droguri. El se intalnea cu oameni noi in fiecare noapte. "

"Nu a existat nici un motiv pentru el sa nu aiba nici un ban ", a spus Ulibarri. "A vrut doar sa angajeze oameni sa aiba grija de el."

Manager Fey a spus ca daca finantele mergeau cronic de rau entru Bolin a fost din cauza cheltuirii unor sume uriase cu muzicienii sai, si ca trupa a pierdut 8000 $ la $ 10.000 pe saptamana. Columbia a investit masiv in grup, dar nu pare niciodata destul.

Ulibarri a vorbit despre Bolin: "Am fost unul din cei mai buni prieteni. Am fost impreuna atat de mult timp am creascut impreuna. El a fost nevinovat,fara defect. Era ca un copil mic fermecator - oameni pur si simplu il lasau sa aiba ceea ce dorea, iar daca nu-i dadeai el ar gasi pe cineva care ar facut-o.

Nu stiu ce sa intamplat in acea camera, dar David Brown s-a inchinat lui Tommy. El n-a vrut nimic mai mult decat sa lucreze pentru el. Ceea ce era echitabil. "

Chiar inainte de concertul final al lui Bolin, Jon Marlowe de la Miami News, dupa un interviu cu chitaristul, ia spus: "Ai grija de tine", la care Tommy a raspuns: "Am avut grija de mine toata viata. Nu-ti face griji pentru mine, voi canta o lunga perioada de timp ".
la
A fost inmormantat 10 decembrie in parcela familiei de la Calvary Cemetery in Sioux City.

Karen a zburat din Anglia pentru a participa, impreuna cu alte 350 de persoane. Ea i-a pus un inel pe degetul sau e care Jimi Hendrix l-a purtat in ziua in care a murit (un cadou de la Bolin de la managerul de la Deep Purple). Karen a pastrat inelul pentru Tommy, deoarece el l-ar fi putut pierde.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.