Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Winston Churchill in Memoriile bodyguardul sau Ep. 8
1.169 vizite - 0 comentarii
adaugat de zaharia
 
  Winston Churchill in Memoriile bodyguardul sau Ep. 1
1.328 vizite - 0 comentarii
adaugat de zaharia
 
  Winston Churchill in Memoriile bodyguardul sau Ep. 9
1.214 vizite - 0 comentarii
adaugat de zaharia
 
  Winston Churchill in Memoriile bodyguardul sau Ep.10
1.193 vizite - 0 comentarii
adaugat de zaharia
 
  Winston Churchill in Memoriile bodyguardul sau Ep.11
1.137 vizite - 0 comentarii
adaugat de zaharia
 
  Winston Churchill in Memoriile bodyguardul sau Ep. 2
1.244 vizite - 0 comentarii
adaugat de zaharia
 
  Winston Churchill in Memoriile bodyguardul sau Ep. 7
950 vizite - 0 comentarii
adaugat de zaharia
 
  Winston Churchill in Memoriile bodyguardul sau Ep. 3
1.032 vizite - 0 comentarii
adaugat de zaharia
 
  Winston Churchill: ultimii 20 de ani (1945 -1965)
1.699 vizite - 0 comentarii
adaugat de lazar
 
  Winston Churchill in Memoriile bodyguardul sau Ep.12
1.020 vizite - 0 comentarii
adaugat de zaharia
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cultura >> Istorie
 

 

Winston Churchill in Memoriile bodyguardul sau Ep. 6

 
 
 
 
 
Adaugat de zaharia 17.12.2016  Adauga la favorite 1.046 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Supravietuirea Razboiului Fulger

Memoriile Garzii de corp a lui Churchill este o modalitate foarte buna de a explora viata si timpurile lui Winston Churchill: prin experientele bodyguard-ul sau personal, Walter H. Thompson, care a lucrat neobosit pentru a-l apara pe marele om de in vremuri grele, aproape 18 de ani.

O cantitatate masiva de imagini de arhiva intr-o naratiune dintr-un punct de vedere istoric familiar.

Thompson, garda de corp a lui Churchill este un serial cu suspans istoric.

Serial in 12 parti incepe cu un incident din 1911, in care in varsta de 35 de ani, pe atunci Secretar in Ministerul de Interne Churchill a condus politia intr-un efort de a-i aresta pa anarhistii care au jefuit o banca.

Vizionand din multime la Londra, Thompson a asistat la un glont care a trecut milimetric de viitorul prim-ministru.

In cativa ani, Thompson va fi din nou in apropierea Churchill,de data aceasta in paza impotriva amenintarilor de asasinat ale organizatiei IRA.

O parte a povestii garzii de corp a lui Churchill este contrastul puternic intre cei doi barbati. Thompson a fost fiul unui agent de asigurari; Churchill sa bucurat de multe avantaje in familia lui bogata. Cu toate acestea, daca Churchill a fost una dintre figurile cheie pastrand lumea civilizata intacta impotriva amenintarii Axei in al doilea razboi mondial, Thompson, un detectiv Scotland Yard, si-a legat intalnirea sa cu destinul.

Printre povestile uimitoare sunt numeroase atentate la viata lui Churchill din partea teroristilor irlandezi, asasini indieni,iar Hitler a folosit luptatori din Luftwaffe si submarine, rachete V2 care au lovit Londra, explozibili ascunsi si persoane inarmate dezlantuite. Dar, indraznetul Churchill a defilat curaos, chiar a supravietuit unei pneumonii (cu Thompson alaturi de el) si indoielilor cu privire la aliati esentiali Roosevelt si Stalin. Intriga din jurul conferintele lui Churchill cu omologii sai americani si rusi de la Teheran si in alte parti este tot aici, asa cum sunt intalnirile remarcabile cu Lawrence al Arabiei si Dwight Eisenhower.

Walter H. Thompson apare alaturi de Winston Churchill in aproape fiecare moment in reportajele de actualitati din perioada razboiului.

Inalt, uscativ, si intotdeauna cu ochii de vultur. Garda de corp personala a marelui om de aproape 18 de ani, Thompson a vazut desfasurea razboiului la prima mana. Uneori, vigilenta si gandirea rapida l-au ajutat la modelarea acesteia.

Bazat pe manuscrisul complet, necenzurat al Memoriilor lui Thompson descoperite doar dupa moartea lui, acest documentar in 13 episoade va ofera aspecte din spatele scenei priind viata si conducerea lui Churchill.

Thompson. umbra seful sau peste tot, de la Cairo la Yalta la frontul de vest. Cu ochiul la detalii de caracter revelatoare, el le ia masura lui T.E. Lawrence, Adolf Hitler, Franklin Roosevelt, si Iosiv Stalin nu numai ca lideri, ci si ca oameni. Si, povesteste el incercarile asupra vietii lui Churchill facute de comando-uri naziste, teroristi IRA, si alti asasini, unele niciodata divulgate inainte.

Folosind imagini de arhiva de actualitati, sunt reconstituiri istorice precis, si cuvintele proprii ale lui Thompson, garda de corp a lui Churchill care te pun in pielea unui lucratori de la Scotland Yard ,detectiv care au vazut evenimentele mari ale secolului 20, atat ca martor cat si ca participant.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.