Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Sfaturi pentru frumusete, in online
242 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  8 secrete de frumusete ale tinerelor coreene
497 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi de frumusete pentru primavara
1.350 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Coafuri femei peste 50 ani
679 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi pentru frumusete, in online
225 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  12 sfaturi si trucuri pentru un par frumos si sanatos
1.574 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Baba sufera la frumusete
577 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  6 Modele de tunsori moderne pentru femeile 40+
453 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi de frumusete pentru primavara
526 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum aplicam fondul de ten?
3.507 vizite - 0 comentarii
adaugat de mariab
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

Sfaturi de frumusete pentru femei peste 50

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 24.11.2016  Adauga la favorite 963 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Probleme de piele si par incep sa te incarca? Este destul de normal, ai nevoie pentru a incepe care se ocupa cu probleme de piele si de par atunci cand atingeti glorios 50 s. Pentru multe persoane aceasta etapa este nu mai putin de un cosmar; Acestea nu sunt prea batran pentru a nu mai doresc sa arate minunat si nu suficient de tineri pentru a nu avea sa se sublinieze despre rutina de ingrijire a pielii.

1. Bea o multime de apa:

Apa este cea mai mare cleanser care functioneaza bine pe sistemul din interior. Stati hidratat – 8 la 10 ochelari minime – pentru a mentine pielea hidratata si corp lipsit de toxine. Mai multe toxine sunt eliminate, cele mai stralucitoare, pielea poate deveni.

2. Utilizati un bloc de soare:

Cumpara o lotiune de soare bloc de inalta calitate si de a aplica in cantitati generoase cel putin 20 minute inainte sa iasa in soare. Asigura are SPF suficient pentru a proteja pielea de Arsurile solare. Razele UV daune de pielea, lasandu-l tabacite si antirid-predispuse. Se aplica protectie solara Lotiune pe fata, gat, arme, si mainile, ca aceste zone sunt mai multe vunerable la Arsurile solare.

3. Curata in mod curent:

Curatarea elimina murdaria si ulei excesive prezente pe stratul superior al pielii, face loc pentru un proces de exfoliere eficienta. Ar putea fi intelept daca alegeti o lotiune de curatare care se potriveste tipului tau de piele. Utilizarea unui tampon de vata inmuiata in lotiune de curatare sa stergeti cu grija pielea in sus accidente vasculare cerebrale.

4. Frecati usor:

Exfoliere piele scapa de celule moarte ale pielii, deschizand cale pentru pielii sa respire. Utilizati o perie aspra delicat pentru a exfolia pielea ta 1-2 ori saptamanal. Nu se limiteaza doar la exfoliere fata. Mergeti mai departe si rasfatati-va in spalarea corpului. O baie buna perie cu peri moi ar face doar, precum si. Piele exfoliata permite creme hidratante sa se infiltreze adanc in ea.

5. Hidratare cu generozitate:

Pe masura ce imbatranim, pielea pare sa-l pierd hidratante naturale, si incepe sa devina un desert Sahara. Si, care este motivul pentru care este important sa pastrati-l hidratata. Aplicati un bun, profund hranitoare, si protejarea crema hidratanta pe pielea ta impreuna cu fata dupa baie pentru cele mai bune rezultate.

6. Embrace Creme sub ochi:

Pielea de sub ochi este relativ sensibile decat restul pielii fetei. Este, de asemenea, lipsit de ulei de glande pielii si, prin urmare,, are o sensibilitate crescuta la riduri si caderi de tensiune. O crema buna sub ochi poate reduce uscaciunea, intunecare, ridurilor, si umflatura a pielii de sub ochi.

7. Curata pielea cu apa calda:

Temperatura apei se utiliza pentru a curata fata ta sau baie are un efect pe termen lung asupra pielii. Apa calda fura pielea de umiditate sale, facandu-l usuce, plictisitor, si solzos. De asemenea, accelereaza procesul de imbatranire si rezultatele in piele, pentru a dezvolta riduri. Folositi intotdeauna apa calduta in timp ce fata ta o spala sau baie. Acest lucru este cel mai bun de ingrijire a pielii pentru femeile peste 50.

8. Fie delicata:

Asigurati-va ca pentru a trata pielea usor. Nu stergeti-l uscat prin frecarea-l cu un prosop aspru. Utilizati un prosop dintr-un material moale sa pat piele uscata.

9. Mananca bine:

Cel mai eficient mod de a pielii pentru doamne peste 50 pentru a aprinde din interior este de a umple stomacul cu alimente nutritive pranz cu bunatatea naturale. Adauga o multime de nuci, fructe, si legume cu frunze in dieta ta de zi cu zi. Incercati cu o ceasca de ceai verde in fiecare dimineata inainte de a manca ceva pentru a detoxifia sistemul.

10. Respira:

Cele yoghine exercitiile de respiratie, De asemenea, cunoscut sub numele de pranayama, au beneficii excelente pe piele. Practica exercitii de respiratie pentru cel putin jumatate de ora zilnic. Ea imbunatateste fluxul de oxigen in tot corpul si face pielea stralucitoare.

Stres peste plictisitoare, pielea incretita, daca sunteti 50 sau aproape marca! In loc, incercati aceste sfaturi simple de ingrijire a pielii pentru femeile peste 50 si pentru a permite ti stralucire pielii cu energie!


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.