Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Aloe Vera!
123 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Remedii adjuvante in diabetul de tip 2
156 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Combate matreata cu produse naturale
504 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dieta ANTI-candida
490 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Reteta energizanta cu nuci
1.559 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dizenteria se trateaza cu suc de aloe
1.555 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vitamina B
164 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce sa mananci atunci cand ai arsuri stomacale
813 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  De ce FACEM MONTURI: 7 MOTIVE posibile
148 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cat de rau iti poate face expunerea la soare
720 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Aloe vera

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 09.11.2016  Adauga la favorite 966 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Denumirea uzuala: Aloe (lat. Aloe vera)
Scurta descriere:
Inca din antichitate, Aloe Vera a fost utilizata in tratarea diferitelor afectiuni de catre oamenii din intreaga lume, pentru efectele sale binefacatoare asupra sanatatii, dar si frumusetii.
Calitati curative si actiune farmaceutica:
Ca si P (osteogeneza); K necesar activitatii musculare; Fe, componenta a hemoglobinei; Na necesar in schimbul de apa-saruri; CI este antiseptic; Mn cu Mg ajuta sistemul nervos si muscular; Cu cu rol in metabolismul celular; Cr inlesneste activitatea enzimelor, scade lipemia; Zn cu rol in metabolismul protidic; Mono si polizaharide (aici intra Acemannan); Hormoni cu efect anti-inflamator si stimuleaza regenerarea tisulara; Acid salicilic cu efect analgezic; Aminoacizi (7 din cei 8 aminoacizi esentiali si 11 din cei 14 neesentiali) - furnizeaza energie, au rol catalizator, regleaza echilibrul chimic si contribuie la regenerarea tisulara; 9 Enzime si Steroizi (Colesterina, campestrina, beta-sitosterina cu efect antiinflamator si lupeol cu efect antiseptic si analgezic). Substante dezinfectante (lupeolul, acidul salicilic, compusi cu structura fenolica etc.) care distrug bacteriile, ciupercile, virusii, cu efect antibacterian, antivirotic si antifungic; lupeolul, acidul salicilic si magneziul au efect analgezic, care calmeaza eficient durerea. Contine cel putin 3 acizi grasi (sterine vegetale: colesterina, campesterina si beta-sterina) cu efect antiinflamator. Beta-sitosterina este agent anticolesterol. Intareste sistemul imunitar, are efect analgezic si calmeaza nervii, accelereaza si normalizeaza metabolismul, regenereaza vilozitatile intestinale si detoxifica organismul; are efect antiseptic, dezinfectant, antiinflamator si poate chiar stimula regenerarea celulara; asigura combaterea numeroaselor probleme de sanatate si evindeca si amelioreaza multe boli si anomalii. Planta hraneste, detoxifica, normalizeaza tractul digestiv si favorizeaza absorbtia alimentelor si echilibreaza starea generala.

Recomandari:

Sucul proaspat se foloseste extern, comprese, ca medicament antiiradiant. Vindeca arsuri, inclusiv pe cele produse de iradiatii, boli de piele, acnee, dermatite, eczeme etc.
Intern, se foloseste sub forma de vin de aloe. Se consuma timp de 7 zile, cate 1 lingurita de 3 ori/zi, inainte de masa, apoi, 2 saptamani cate 1 lingura de 3 ori/zi. in aceasta perioada, se exclud din alimentatie ouale si laptele. Se consuma supe de legume si fructe care nu trebuie sa provina din zone cu exces de radioactivitate in sol.
De asemenea, se pot procura geluri si creme.

Preparare

Se pot achizitiona din magazine naturiste si farmacii


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.