Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Romania in imagini
4.376 vizite - 0 comentarii
adaugat de pavf
 
  Cand maimutele fac...afaceri
1.392 vizite - 0 comentarii
adaugat de suzy
 
  Cu mireasa... in balon
2.285 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mircea
 
  Cine a descoperit Romania?
2.465 vizite - 0 comentarii
adaugat de alecu
 
  Cele mai tari imagini cu Romania!!!
2.369 vizite - 0 comentarii
adaugat de oanam
 
  De ce sunt atat de multi analfabeti in Romania?
3.058 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  De ce sunt atat de multi analfabeti in Romania?
1.742 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Doru Octavian Dumitru-Romania 2015
607 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cate anotimpuri sunt in Romania?
1.412 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
  Cea mai longeviva prostituata din Romania are... 99 ani
2.203 vizite - 0 comentarii
adaugat de babe
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Haioase >> Funny
 

 

How to fuck* a business in Romania 2017

 
 
 
 
 
Adaugat de rafaelmihalcea 05.11.2016  Adauga la favorite 1.451 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Un site de anunturi e acuzat de proxenetism pentru ca a publicat oferte de sex pe bani. In SUA, unde prostitutia e ilegala, site-ul nu pateste nimic. In Romania, unde prostitutia nu e incriminata, site-ul e hartuit de doi ani prin tribunale. CEDO si Curtea Suprema a SUA considera ca libertatea de exprimare e mai presus de orice pudibonderie. Dupa ce au cenzurat pana si dictionarele de argou, autoritatile romane sunt decise sa ne transforme intr-o natie care se inmulteste numai prin masaj neprotejat, cu finalizare.

La multi ani de ziua presei si a libertatii de exprimare!

Anul trecut, de ziua mondiala a libertatii presei, va povesteam de singurul ziar din Romania acuzat de proxenetism – anuntul.ro – si de decizia controversata a unui judecator de a interzice o rubrica din acel ziar, ca urmare a acestei acuzatii. Unii au strigat cenzura!, altii au tacut cu subinteles, ca nu e totusi normal sa se faca reclama la prostitutie, chiar daca n-o mai incrimineaza Codul penal, ca bunele moravuri, ca sotietatea, ca printipurile...

A mai trecut un an si nu s-a schimbat nimic: niste procurori vor in continuare sa inchida un site si pe redactorul lui sef pentru proxenetism, niste judecatori tot cantaresc probele, ziarul nu mai publica deja de doi ani de zile anunturile de sex pe bani pentru care a fost acuzat, chiar daca astfel isi pierde un sfert din cifra de afaceri. Intre timp, piata anunturilor de acest fel a explodat pe alte site-uri din Romania si din lume. Prostitutia merge mai departe, justitia bate pasul pe loc.

Pentru cine a lipsit din localitate in ultimii doi ani, cazul este urmatorul:
- Aprilie 2015 – Anuntul Telefonic e acuzat de proxenetism, alaturi de alte 43 de persoane (redactorul sef al ziarului, patroni de saloane de masaj, proprietari de apartamente inchiriate pentru saloane, femei de serviciu sau secretare care lucrau pentru prostituate), ii e interzisa rubrica "Ea cauta partener" de la sectiunea Matrimoniale si ii sunt confiscate aproape 4 milioane de lei, echivalentul a peste 550.000 de anunturi ce contineau cuvantul incriminat sex, publicate in intervalul anchetat 2013-2015.
- Sase luni mai tarziu, judecatorul de camera preliminara ridica interdictia, insa patronii ziarului decid sa nu repuna rubrica pe site pana cand nu se lamureste legalitatea ei. Din punctul lor de vedere aceasta rubrica a fost intotdeauna legala, cat timp nu exista nicio lege care sa o interzica si pana se lamureste legalitatea ei in Romania.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.