Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Idee de bricolaj
237 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Exercitii de slabit acasa
1.330 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi utile pentru ingrijirea pielii sensibile vara
352 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pliculetele de Silica Gel-ce poti face cu ele
294 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  TOP 5 functii UTILE pe care le poti face cu WhatsApp
281 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CUM FACI ODORIZANT 100% NATURAL,
327 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  ANTRENAMENT FULL BODY // Acasa, fara echipament
396 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce poti face cu niste capace
218 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce poti face cu fierul de calcat
349 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Calamitati naturale- sa ne pregatim!
1.444 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Produse de curatare pe care le poti face acasa

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 03.11.2016  Adauga la favorite 891 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Odorizante

Odorizantele din comert contin ingrediente toxice care iti pot afecta sanatatea, motiv pentru care este recomandat sa le eviti. Cea mai simpla solutie este sa adaugi o lingurita de biocarbonat intr-o ceasca sau o cutie cu gaurele, iar peste bicarbonat sa adaugi o lingura de zeama de lamaie.

De asemenea, o alta varianta este sa folosesti un buretel pe care sa il inmoi intr-o solutie formata din doua - trei linguri de apa si 5 picaturi din uleiul esential preferat (citrice, scortisoara, menta, eucalipt, lavanda, trandafir etc).

Solutie de curatat covoare

Atunci cand ai copii sau animale, cea mai neinspirata decizie este sa speli sau sa improspatezi covorul cu produse chimice. O solutie extrem de simpla care reda prospetimea covorului (atat din punct de vedere al mirosului, cat si al aspectului) este otetul simplu. Acea solutie pe care o gasesti la orice magazin alimentar sub pretul de 3 ron reprezinta cea mai buna solutie pentru curatat si improspatat covoarele.

Adauga o ceasca de otet intr-un tub cu pulverizator si imprastie solutia pe toata suprafata covorului. La final perie covorul cu miscari circulare. Aerul din incapere va fi improspatat, iar covorul va arata impecabil. In plus, o mare parte din bacterii si microbi vor fi distrusi.

Solutie pentru curatat podeaua
Pentru a curata parchetul nu ai nevoie de o solutie speciala, ci doar de putin otet alb si de o carpa curata. Amesteca o ceasca cu otet alb cu doua cani de apa si foloseste solutia pentru a improspata aspectul lemnului si pentru a distruge toti microbii existenti.

Podeaua ta va arata ca noua: va avea un luciu deosebit si va fi perfect curata, fara pete si fara urme inestetice.

Luciu pentru mobilier de lemn

Amesteca o ceasca de apa calda cu 5 picaturi de ulei de lamaie, pulverizeaza solutia pe mobilier si apoi sterge cu o carpa de bumbac. Mobilierul va ramane foarte curat si lucios. In plus, praful se va mentine la distanta pentru o perioada mai mare de timp.

Detergent pentru vasul de toaleta

Amesteca o cana cu otet cu o lingura de bicarbonat si foloseste produsul pentru a curata, dezinfecta si improspata vasul de toaleta. In numai cateva secunde vasul de toaleta va deveni perfect curat, dezinfectat si cu un miros proaspat. Daca vei deschide fereastra, in numai cateva minute mirosul intepator se va evapora.

Produs universal de curatat

O ceasca de otet in amestec cu o ceasca de apa reprezinta o solutie universala de curatare. Cu aceasta solutie poti curata geamuri, suprafete de plastic, lemn, gresie, faianta, metal si asa mai departe. De asemenea, poti folosi aceasta solutie si pentru scurgerile de la chiuveta.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.