Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Trenduri de toamna iarna 2018 /2019
1.539 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Kenzo - Moda Femei Toamna / Iarna | 2016 - 2017
1.228 vizite - 0 comentarii
adaugat de otelul
 
  Trussardi - Moda Femei Toamna / Iarna | 2016 - 2017
1.186 vizite - 0 comentarii
adaugat de otelul
 
  Dsquared² - Moda Femei Toamna / Iarna | 2016 - 2017
1.066 vizite - 0 comentarii
adaugat de otelul
 
  Etro - Moda Femei Toamna / Iarna | 2016 - 2017
1.040 vizite - 0 comentarii
adaugat de otelul
 
  Burberry - Moda Femei Toamna / Iarna | 2016 - 2017
1.038 vizite - 0 comentarii
adaugat de otelul
 
  Gucci - Moda Femei Toamna / Iarna | 2016 - 2017
1.015 vizite - 0 comentarii
adaugat de otelul
 
  Loewe - Moda Femei Toamna / Iarna | 2016 - 2017
880 vizite - 0 comentarii
adaugat de otelul
 
  Chloe - Moda Femei Toamna / Iarna | 2016 - 2017
855 vizite - 0 comentarii
adaugat de otelul
 
  Dior - Moda Femei Toamna / Iarna | 2016-2017
840 vizite - 0 comentarii
adaugat de otelul
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Life Style
 

 

Tendinte machiaj toamna-iarna 2016-2017

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 11.10.2016  Adauga la favorite 1.479 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Machiajul este un element important al oricarei imagini feminine. Psihologii sustin ca prezenta unui anumit produs cosmetic poate spune multe despre caracterul unei femei, despre modurile de autoprezentare si autoexprimare. Totusi, majoritatea fashionistelor moderne, pe langa propriile pasiuni, s-au obisnuit sa ia in considerare si tendintele modei. Sa vedem, asadar, care sunt regulile de frumusete pe care trebuie sa le ia in considerare doamnele si domnisoarele in sezonul toamna-iarna 2016-2017.

Naturaletea
Frumusetea naturala este ceea ce propagandeaza active brandurile de moda in ultimele lor fashion showuri. Aceasta inseamna ca dupa parerea multor designeri, toata frumusetea vine din privirea naturala, de pielea fara fonduri de ten si creme, buzele si genele naturale. Insa, sa nu credeti ca este foarte usor sa obtii un astfel de efect. De regula, nu oricine poate arata frumos si fresh fara un pic de machiajm deoarece lipsa unor produse de corectie scoate la iveala toate imperfectiunile tenului. Daca decideti sa urmati aceasta tendinta, va trebui sa aveti grija de tenul dvs. la maxim. Moda imaginilor naturale nu inseamna lipsa completa a machiajului. Majoritatea brandurilor totusi pun accentul pe o anumite portiune a fetei cu ajutorul unor produse ajutatoare. De regula, acestea sunt buzele, pe care pot fi aplicate un luciu lilac, roz sau morcoviu.
Trebuie sa mentionam si despre actualitatea sprancenelor negre dese. Daca natura nu v-a inzestrat cu asemenea sprancene, atunci puteti obtine acest efect cu ajutorul unui creion de sprancene cu culoarea potrivita. De regula, astfel de sprancene atrag toata atentia, ceea ce inseamna ca nu mai este necesar sa aplicati alte produse pe restul fetei pentru a nu incarca imaginea. In acest caz, va recomandam doar sa trageti o linie fina de tus sau sa aplicati un rimel pe gene

Sprancene decolorate
In timp ce o parte din designeri pun accentul pe sprancenele dese si negre, o alta parte propune opusul acestora – dupa parerea lor, aceasta parte a fetei trebuie sa fie decolorata in totalitate. Trebuie neaparat sa spuneam ca acest truc este potrivit doar pentru posesoarele unui par deschis la culoarea deoarece in acest caz nu se va crea acel contrast brusc. Posesoarele unui par cu suvite decolorate sau a unui par mai inchis la culoare, pot opta pentru decolorarea sprancenelor cu o nuanta mai deschisa.
Buze accentuate
Buzele accentuate sunt o alta tendinta hot al sezonului rece. Brandurile ne propun sa folosim nuante saturate si estompate de portocaliu (Fendi, Maison Margiela, Erdem), bordo suculent (Sibling), precum si rujuri in nuante de rosu aprins si fucsia (Prada, Proenza Schouler, Gucci). Mai mult, accentuarea unei anumite parti a fetei presupunea un machiaj neutru pe o alta parte a acesteia. Daca ati decis sa aplicati pe buze un ruj portocaliu, atunci lasati ochii neatinsi, si invers. Doar
asa puteti arata modern si stilat, si nu vulgar.

Linii grafice exacte
Liniile de tus simple si drepte nu mai impresioneaza pe nimeni. Nu, aceasta nu inseamna ca acestea nu mai sunt la moda. Aceasta nu inseamna nimic altceva decat faptul ca pentru majoritatea makeup artistilor, acestea au devenit cam plictisitoare si din acest motiv, expertii din domeniul frumusetii au decis sa le prezinte in alte interpretari: linii de tus negre si exacte cu curburi originale si amplasare neobisnuita. De acum incolo, linia de tus poate fi amplasata pe pleoapa superioara, imediat sub sprancene sau sa intersecteze fata incepand cu partea interioara a sprancenelor si pana la aripile nasului. Exista foarte multe optiuni, importanta este dorinta de a “purta" un astfel de machiaj.
Smokey eyes
Cea mai raspandita tehnica de machiaj este smokey eyes. Anume aceasta metoda de aplicare a fardurilor este capabila sa confere privirii acel mister si profunzime, punand accentul pe seductivitatea ochilor feminini. Din momentul aparitiei si pana in prezent, machiajul smokey eyes a suferit foarte multe modificari. Daca anterior efectul de “ochi fumurii" era obtinut doar prin utilizarea unor farduri negre si gri, atunci in zilele noastre, nuantele si culorile pot fi absolut diferite.
Machiaj cu glitter
Utilizarea glitter-ului in machiaj este extrem de popular. Astfel de machiaj este potrivit pentru orice eveniment festiv, fiind actual in special de Revelion. Daca este aplicat corect, glitter-ul poate infrumuseta nu doar pleoapele superioare, ci si sprancenele si obrajii. Cum anume, ne arata makeup artistii de la Burberry si Giambattista Valli.
Gene de papusa
Genele de papusa pot fi considerate de ceva timp o clasica. Multe fashioniste moderne tind sa aiba astfel de gene de papusa. Un anumit rezultat poate fi obtinut prin utilizarea unui rimel special, desi foarte multe fashioniste apeleaza la cresterea artificiala a genelor.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.