Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cata apa este bine sa bei pe stomacul gol
897 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce se intampla daca bei apa de usturoi in fiecare zi?
196 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cand e bine sa bei apa?
596 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Iata ce spune culoarea urinei despre sanatatea ta!
588 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Infectiile urinare-vara
942 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce se intampla, daca bei apa de usturoi in fiecare zi?
736 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Apa foi din dafin si scortisoara
614 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Apa Alcalina Ionizata KANGEN - Tel : 0746.069748
353 vizite - 0 comentarii
adaugat de waterbusiness
 
  Bea apa cu lamaie
505 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce se intampla, daca bei apa de usturoi in fiecare zi
332 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

De ce nu ar trebui niciodata sa bei apa cu gheata!

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 11.10.2016  Adauga la favorite 1.361 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Apa rece ca gheata este pare perfecta pentru a ne reimprospata atunci cand avem nevoie, dar poate sa aiba efecte negative asupra sanatatii noastre. In acest articol mi-am propus sa explic de ce.



Un exemplu ar fi: Imagineaza-ti ca inoti intr-un las rece ca gheata. Ce se intampla cu pielea si cu corpul tau? Cum te simti?

Apa calde deschide porii, pielea devenind moale si libera. Apa rece are eact efectul opus. Aceasta inchide porii si iti face pielea sa se stranga. Exact acelasi lucru se intampla si cu tractul digestiv daca bei apa cu gheata.

Cum iti afecteaza consumul de apa rece organismul?



Apa rece ca gheata provoaca frisoane tractului digestiv, totodata contractand si vasele de sange. La final, sistemul tau digestiv ajunge sa fie deshidratat si limitat.


Corpul uman are nevoie de mai multa energie pentru a-si regla temperatura interioara, deci gandeste-te bine daca ai cu adevarat nevoie sa bei acel pahar cu apa rece ca gheata. De ce sa nu il bei? Pentru ca tractul digestiv pierde energie si nu poate digera mancarea si nu poate sa isi extraga nutrientii necesari, sa nu mai mentionam pierderea excesiva de apa din corp pe care o vei suporta in urma consumului de apa rece ca gheata.


Daca bei un pahar cu apa dupa masa, corpul tau va incepe sa produca mucus in exces. Sistemul tau imunitar nu va mai fi capabil sa isi execute functiile obisnuite, asa ca esti predispus la raceli si la alte probleme de sanatate.


Sa combini apa rece sau sucul cu mancarea la masa rezulta intr-o crestere in greutate. De ce? Pentru ca organismul tau nu poate sa proceseze graisimile in plus, astfel incat acestea sfarsesc in tesuturi si organe.


Daca esti de parere ca apa rece o sa iti intareasca sistemul imunitar si o sa te ajute sa arzi calorii, te inseli amarnic. Sistemul tau digestiv nu are nevoie de poveri suplimentare, iar apa rece mereu ingreuneaza lucrurile si le face mai dificile.
Apa calda iti face mult bine pentru ca iti ofera hidratare maxima, imbunatateste digestia (enzimele din sistemul digestiv sunt stimulate), ajuta corpul sa elimine mai repede reziduurile, ajuta intestinele sa se miste liber (puteti bea un pahar cu apa calda si lamaie in fiecare dimineata), curata sangele. De asemenea, ajuta la detoxifierea corpului prin sistemul limfatic, piele si rinichi.

Daca vei incepe sa consumi apa calduta, te vei convinge de beneficiile sale. Uimirea ta va fi si mai mare cand vei realiza ca pana si pofta de zahar o sa dispara.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.