Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Remediu natural pentru curatarea vaselor de sange
35 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa reduci nivelul zaharului din sange
161 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Glucozilata
163 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Glucoza serica sau glicemia
1.016 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Remediu natural pentru colesterol si trigliceride:
204 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum scade tensiunea arteriala in mod natural
447 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Curatarea vaselor de sange de depozitele de grasimi
496 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  11 alimente pentru colesterol
199 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Suc de portocale
1.363 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  11 alimente care fac sa iti creasca colesterolul bun
123 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Cum actioneaza un pahar de must asupra vaselor de sange

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 28.09.2016  Adauga la favorite 1.021 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Consumul moderat de must mentine sanatatea vaselor de sange. Potrivit cardiologilor, mustul obtinut din strugurii rosii contine resveratrol, un antioxidant care lupta cu bolile de inima.

Mustul obtinut din struguri negri contine cantitati importante de vitamina A, B1, B2 si minerale. Toate aceste elemente stimuleaza sistemul nervos, energizeaza organismul si contribuie la sanatatea vaselor de sange. Consumul moderat de must mentine sanatoase vasele de sange. Cardiologul Ioan Bostaca de la Spitalul „Sfantul Spiridon" din Iasi a explicat ca sucul de struguri rosii este bogat in resveratrol, un antioxidant important, care se gaseste si in unele medicamente indicate pentru bolile cardiovasculare. Potrivit medicului, resveratrolul protejeaza vasele de sange impotriva inflamatiilor, creste toleranta la glucoza si impiedica instalarea afectiunilor cardiace. In plus, datorita polifenolilor, consumul de must din struguri negri previne formarea cheagurilor de sange. „Mustul obtinut din strugurii rosii contine un antioxidant important, resveratrolul. Este un element cheie in sanatatea inimii, pe care inclusiv unele medicamente il contin, fiind extras din ciorchinele de struguri. Mentionez ca, daca este consumat in cantitati exagerate, mustul poate fi daunator din cauza cantitatii de alcool etilic pe care o contine. Alcoolul acesta poate determina aparitia bolilor cardiovasculare", a precizat dr. Ioan Bostaca, medic primar cardiolog.
Cardiologul a mai precizat ca tot din cauza continutului de alcool, inclusiv consumul de vin rosu se recomanda in cantitati moderate. Medicul precizeaza ca barbatii nu ar trebui sa consume mai mult de 1l pe zi, in timp ce femeile nu ar trebui sa bea mai mult de 750 de ml de vin pe zi. „Lumea occidentala considera ca doua pahare de vin la barbati si unul la femei este cantitatea ideala si optima pentru te mentine sanatos. Eu spun ca pacientii nostri barbati nu ar trebui sa bea mai mult de 1l de vin pe zi, consumat in doua pahare a cate 400-450 de ml, in timp ce femeile nu trebui sa depaseasca 750 de ml, consumate tot in doua pahare. Acesta este consumul rational, cantitatea de peste 1l este toxica si nociva", a mai apreciat dr. Ioan Bostaca, medic cardiolog in cadrul Clinicii de Cardiologie de la Spitalul „Sfantul Spiridon". Potrivit nutritionistilor, mustul are si proprietati purificatoare, diuretice si depurative, fiind recomandat in special persoanelor care sufera de constipatie si balonar


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.