Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Suc de Catina
1.680 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ulei de catina: Proprietati si beneficii
1.285 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trateaza hepatita cu catina
806 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Leac pentru plamani si caile respiratorii
523 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cimbrul cu miere de albine
177 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Meningita: Cauta un leac
120 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Carnea rosie
1.858 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Toporasul, dusmanul reumatismului
249 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Catina alba
1.477 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  1 lingura pe zi!
153 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Catina, leac-minune pentru o imunitate de fier.

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 28.09.2016  Adauga la favorite 972 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Ce boli trateaza fructul de 10 ori mai puternic decat lamaia

Fructele mici si acrisoare contin cea mai mare cantitate de vitamina C, de zece ori mai mult decat citricele. Pentru calitatile sale extraordinare, catina, un medicament natural excelent pentru intarirea imunitatii, a fost numita „ginsengul romanesc“.

Specialistii spun ca aceasta poate fi si cel mai bun vaccin antigripal. Fructele de catina sunt cele mai bogate in vitamina C naturala, precum si in vitamina E, vitamina A, K, F, P, complexul de vitamine B, proteine, calciu, magneziu, fier, sodiu, potasiu, betacaroten, ulei, celuloza. “Prin simpla descriere a continutului fructelor de catina ne putem da seama de faptul ca aceste fructe sunt o adevarata “bomba" de vitamine pentru organismul nostru. Poate fi consumata in mai multe feluri, de exemplu in stare pura, cu miere, in forma de pulbere, suc, ulei, vin, gem, ceai, tinctura", spun specialistii. Antiinflamator si anticancerigen Catina este un excelent imunostimulator, cicatrizant, antiinflamator, anticancerigen, astringent, antibiotic, afrodisiac. Este folosita in prepararea diferitelor creme, in industria cosmetica, farmaceutica, etc. si are foarte multe indicatii terapeutice: in afectiuni ale ficatului, raceala si gripa, depresie, anemie, cancer, ulcer, gastrita, afectiuni cardiovasculare, artrita, hipertensiune, anemie, nevroze, spasmofilie", explica dr. Denisa Zaharia, medic medicina interna, cu competenta in apifitoterapie. Chiar daca este miraculoasa, specialistii ne sfatuiesc sa cerem sfatul medicului atunci cand dorim sa urmam o cura de catin[. Rezultatele unui astfel de tratament nu vor intarzia sa apara, organismul va fi vitaminizat si revigorat foarte repede, iar sistemul imunitar va fi puternic stimulat. Trateaza hemoragiile interne si bolile ficatului Catina este foarte indicata in stimularea sistemului imunitar, in tratarea racelilor, gripei, infectiilor. In uz extern, catina este folosita sub forma de ulei si pentru afectiuni oftalmologice (miopie, hipermetropie, glaucom, cataracta), urticarie, alergii, dermatoze, imunitate scazuta, ulcere cutanate, eczeme, acnee, escare, hemoroizi, psoriazis si arsuri solare. Catina este un bun sudorific si poate fi folosita in curele de slabire deoarece inhiba pofta de mancare, dar in acelasi timp vitaminizeaza organismul. Tinctura obtinuta din mugurii de catina este un excelent remediu impotriva procesului de imbatranire. Acestia au se pare si efect afrodisiac. Arbustul, cunoscut din Antichitate Catina este un arbust fructifer ale carui beneficii se cunosc inca din antichitate. Se pare ca ar fi originara din Asia de Sud, iar chinezii o folosesc de peste 2.000 de ani in medicina traditionala. In Romania, catina creste in mod salbatic in zona subcarpatica din Moldova si Muntenia, din bazinul Siretului si pana la Olt. Fructele de catina se recolteaza din august pana la sfarsitul lui octombrie


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.