Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Scapa de durerile articulare in mod natural
428 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Modul incredibil de a scapa ......
179 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa curatati ficatul in 3 zile
262 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  PREDIABET
106 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Aciditate gastrica-tratament
177 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Remediu natural pentru curatarea vaselor de sange
10 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Remediu natural pentru cresterea zaharului din sange
294 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum scad glicemia (hemoglobina glicata / A1c) NATURAL? |
329 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum scad glicemia - Fara pastile
488 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pentru o vedere si o memorie mai buna
184 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Cum poti scapa in mod natural de pesticidele si erbicide

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 28.09.2016  Adauga la favorite 873 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Cele mai multe din legumele si fructele din supermarket contin erbicide si pesticide care pot sa provoace probleme de sanatate.
Efectele pesticidelor asupra sanatatii tale sunt devastatoare, spun cercetatorii. Nenumarate studii au facut conexiunea intre cancer si pesticidele din dieta. Alte boli asociate cu pesticidele: diabetul zaharat, obezitatea, infertilitatea, defectele de nastere la copii, boala Parkinson, autismul. Dr. Virginia Faur, cercetator si inventator de medicamente, sustine ca pesticide si erbicidele se pot elimina din corp chiar prin alimentatie. “Cele mai periculoase pesticide sunt 2-5-dichlorophenol si atrazinul. Din fericire, exista metode de a scapa de aceste periculoase otravuri. Trebuie doar sa introduci in alimentatia ta mai multe tipuri de alimente", spune Faur. Alimente care ar trebui sa nu lispeasca din alimentatie sunt cela care contin pectina, ca de exemplu: lamai, portocale, mere, morcovi, banane, varza. Pectina te ajuta sa te eliberezi de efectele negative ale pesticidelor si altor chimicale ingerate odata cu alimentatia. “Pectina este o fibra solubila, nedigerabila cu rol foarte important pentru sanatatea tractului digestiv. Pectina ajuta si la eliminarea metalelor grele: mercur, plumb, arsenic, aluminiu, cadmiu, argint. De asemenea, ajuta la eliminarea si a altor reziduuri existente in sange. Pur si simplu se agata de aceste substante ca un lipici (pesticide, metale grele) si le elimina din corpul tau. Poti sa participi la detoxifierea corpului tau mancand alimente bogate in pectina. Poti consuma pectina si ca supliment, mai ales atunci cand lucrezi in mediu toxic", arata Virginia Faur Coriandrul este unul din cei mai eficienti detoxifianti ai corpului de mercur, metale grele, pesticide daunatoare. Are o aroma deosebita si nu este greu sa-l introduci in alimentatie. Il poti consuma si sub forma de tinctura. Leurda este la fel de eficienta. Se poate consuma ca atare in salate, ca nectar verde, ca tinctura, ca suc etc. Se poate si mesteca indelung. Este foarte usor de digerat, avand capacitatea de a elimina mercurul si alte metale grele precum si pesticidele. “Vreau sa insist asupra unui lucru foarte important. Poti sa scoti pesticidele si bacteriile de pe legume si fructe inainte de a le consuma. rebuie sa stii ca bacteriile si ciupercile exista in mod natural in cele mai multe culturi, chiar daca ai propria gradina. Daca nu ai gradina ta, fructele si legumele au si pesticidele, de care nu scapi in totalitate numai cu o spalatura sub jet de apa", sustine Faur, care dezvaluie si metoda. Cea mai simpla metoda de eliminare a pesticidelor si bacteriilor de pe legume si fructe: - otet de mere 50 ml - apa 500 ml. Raport apa/otet: 10/1. Avand acest raport, iti poti face solutia salvatoare in functie de cantitatea de fructe si legume cumparate. Cum se procedeaza: Lasa legumele si fructele in solutia cu apa si otet 10/1 timp de 15-20 minute. Dupa expirarea timpului, le clatesti cu apa rece din abundenta. Ai reusit sa elimini 98% din pesticide si bacterii.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.