Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  11/11/11(SUA 2011) Comedie 81 min
522 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Prudenta si pastile (SUA 1968) Comedie romantica 92 min
420 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mireasa reticenta (SUA 1955) Comedie 69 min
41 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Hotii (SUA 1989) Aventuri,Comedie / 94 minute
1.331 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pee Wee - Craciunul acasa / Comedie engl.
1.493 vizite - 0 comentarii
adaugat de seara
 
  Shrek si Craciunul (SUA 2007) Aventura /Animatie
1.425 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Teleportati in adolescenta (SUA 2010)Comedie 100 min
917 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nunta de urgenta (SUA 1950) Comedie 78 min
411 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trailer Park Jesus (SUA 2012) Comedie / 79 minute HD
1.039 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Ceasul de la miezul noptii (SUA 1985) Comedie 94 min
393 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Desene animate
 

 

Intrigi de culise (SUA 2007) Comedie

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 20.09.2016  Adauga la favorite 1.307 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.7
   
 
Hairspray 2007
IMDB 6.7
Regia
Adam Shankman
Tracy Tumblad, o fata cu par mare si cu o inima si mai mare, are o singura pasiune - dansul. Visul ei este sa apara in "The Corny Collins Show", in cea mai hippie petrecere dance de la TV. Tracy (Nikki Blonsky) pare ca se potriveste perfect pentru spectacol cu exceptia unei probleme nu chiar minore - nu se potriveste deloc. Silueta sa mare a separat-o mereu de multime, lucru care ii este amintit adesea de catre mama sa iubitoare si cel putin plinuta, Edna (John Travolta). Acest lucru nu o opreste pe Tracy, deoarece fata stie un lucru si acela este ca ea a fost nascuta ca sa danseze. Dupa cum ii spune tatal ei, Wilbur (Christopher Walken): "Incearca! Trebuie sa te gandesti la lucruri mari ca sa fii mare..."

Cand Corny Collins (James Masden) o vede dansand in liceul ei, Tracy castiga un loc in spectacolul lui si devine instant o adevarata senzatie, spre mahnirea printesei spectacolului, Amber Von Tussle (Brittany Snow) si a ticaloasei ei mame, Velma (Michelle Pfeiffer), care conduce postul de televiziune WYZT. Mai rau pentru Amber este faptul ca nu doar publicul o place pe fata cea noua: iubitul lui Amber, Link Larkin (Zac Efron), pare sa se fi indragostit brusc de farmecul lui Tracy. Totul devine foarte personal pe masura ce o vrajba amara apare intre fete, in timp ce concureaza pentru ravnita coroana "Miss Teenage Hairspray".

La scoala, o pedeapsa data de o profesoara si sprancenele ridicate cauzate de relatia dintre cea mai buna prietena a ei, Penny Pingleton (Amanda Bynes) si Seaweed (Elijah Kelley) ii deschid ochii lui Tracy in legatura cu o alta mare problema, mai mare decat ultima nebunie a dansului sau cea mai tare coafura - inegalitatea rasiala. Fata conduce un mars alaturi de Motormouth Maybelle (Queen Latifah), pentru lupta impotriva segregarii rasiale, si se alege cu un mandat de arestare in schimb. Tracy este batuta si ajunge in pivnita celei mai bune prietene a ei, Penny.

Oare norocul lui Tracy a ajuns la sfarsit? Va rata ea finala de dans impotriva lui Amber si va pierde titlul de "Miss Hairspray", sau va canta si dansa din toate puterile pentru a iesi din incurcatura din nou?

Cand parul mare intalneste vise mari nimic nu-i poate sta in cale si in aceasta comedie cu multa energie ti se dovedeste ca nu trebuie sa fii ca ceilalti pentru a castiga.

Bazat pe filmul clasic cult al lui John Waters din 1988 si pe muzicalul ce a castigat premiul Tony, "Hairspray" prezinta un adevarat cortegiu de vedete: John Travolta ca Edna Turnblad, Michelle Pfeiffer ca Velma Von Tussle, Christopher Walken ca Wilbur Turnblad, Amanda Bynes ca Penny Pingleton, James Marsden in rolul lui Corny Collins si Queen Latifah ca Motormouth Maybelle, Brittany Snow ca Amber Von Tussle, Zac Efron ca Link Larkin, Elijah Kelley ca Seaweed, Alison Janney ca Prudy Pingleton, Jerry Stiller, Paul Dooley si nou venita de optsprezece ani Nikki Blonsky in rolul lui Tracy Turnblad.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.