Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mr.Bean - Ultimul Dezastru / partea 5
5.605 vizite - 0 comentarii
adaugat de corul
 
  Mr.Bean - Ultimul Dezastru / partea 6
2.969 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
  Mr.Bean - Ultimul Dezastru / partea 4
2.697 vizite - 0 comentarii
adaugat de alba
 
  Mr.Bean - Ultimul Dezastru / partea 7
2.208 vizite - 0 comentarii
adaugat de babe
 
  Mr Bean - Sosirea la hotel ...formalitati
4.684 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
  Mr.Bean - Ultimul Dezastru / partea 2
1.688 vizite - 0 comentarii
adaugat de corul
 
  Mr.Bean - Ultimul Dezastru / partea 1
1.846 vizite - 0 comentarii
adaugat de corul
 
  Din nou Mr Bean
1.703 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  "Mr.Bean - O comedie dezastru" amintiri din America
4.448 vizite - 0 comentarii
adaugat de alba
 
01:01
  Mr.Bean si bucataria franceza
4.426 vizite - 0 comentarii
adaugat de alecu
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Haioase >> Comedie
 

 

Mr.Bean - Ultimul Dezastru / partea 3

 
 
 
 
 
Adaugat de corul 01.09.2011  Adauga la favorite 2.076 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Mr.Bean - Ultimul Dezastru / partea 3


3. The Ultimate Disaster
In toamna anului 1997, un foarte bogat si bine intentionat domn (Burt Reynolds) doneaza galeriei Grierson din California suma de 50.000.000 de dolari pentru achizitionarea celui mai vestit tablou al Americii, “Mama" a lui Whistler. Pina acum, acest obiect de arta foarte valoros, a fost expus la Musee D’Orsay din Paris. Administratorii galeriei americane vor sa invite la ceremonia dezvaluirii picturii un critic de arta eminent si, in acest scop, propun Galeriei Nationale Regale din Anglia sa-l trimita pe cel mai respectat critic al…

citeste
In toamna anului 1997, un foarte bogat si bine intentionat domn (Burt Reynolds) doneaza galeriei Grierson din California suma de 50.000.000 de dolari pentru achizitionarea celui mai vestit tablou al Americii, “Mama" a lui Whistler. Pina acum, acest obiect de arta foarte valoros, a fost expus la Musee D’Orsay din Paris. Administratorii galeriei americane vor sa invite la ceremonia dezvaluirii picturii un critic de arta eminent si, in acest scop, propun Galeriei Nationale Regale din Anglia sa-l trimita pe cel mai respectat critic al lor.

Aceasta este cea mai mare greseala pe care o puteau face. Britanicii nu il vor trimite pe cel mai mare critic al lor, ci pe cel mai detestat si incapabil angajat, dintr-o incercare disperata de a scapa de acesta.


Numele lui este Bean. Mr Bean. 007 este coeficientul lui de inteligenta si tot ce atinge se transforma in haos.

La baza avind personajul creat si interpretat de Rowan Atkinson, bean este povestea unui om extrem de simplu cu un par frumos si foarte ordonat. La numai citeva zile dupa ce a sosit in Los Angeles, Bean a distrus casatoria, cariera ca sa nu mai spunem viata celui ce il gazduieste, David Langley (Peter MacNicol), a incintatoarei sale sotii (Pamela Reed) si a copiilor lui (Andrew Lawrence si Tricia Vessey).

La un moment dat in film, directorul Galeriei (Harris Yulin) il lasa singur pe Bean in incaperea in care se afla si tabloul atit de pretios, iar aceasta este o alta mare greseala cu efecte dezastruoase.

Bean este filmul dezastru al acestui an. Sa uitam de vulcani in eruptie sau extraterestrii care ne invadeaza - groaza are fata umana, iar aceasta este a lui Mr Bean, cel care isi imprastie magia sa ciudata prin galeriile de arta, spitaluri, aeroporturi, sau casele oamenilor.

Sa-ti fie teama. Sa-ti fie foarte teama. Sa-ti fie foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, teama. Mr Bean soseste in America.

Bean este un film PolyGram Filmed Entertainment produs de studiourile Working Title Production in colaborare cu Tiger Aspect Films. Filmul a fost produs de Peter Bennett-Jones, Eric Fellner si Tim Bevan. Regia filmului ii apartine lui Mel Smith, scenariul lui Richard Curtis si Robin Driscoll, iar in distributie ii regasim pe Rowan Atkinson, Peter MacNicol, Pamela Reed, Harris Yulin si Burt Reynolds. Castingul filmului a fost facut de Ronnie Yeskel, muzica este semnata de Howard Goodall, costumele au fost concepute de Hope Hanafin, scenografia de Peter Larkin, iar montajul realizat de Christopher Blunden. Director de imagine la Bean a fost Francis Kenny, co-producatoare Rebecca O’Brien si producator executiv Richard Curtis.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.