Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Beneficiile aurului in ingrijirea pielii
1.352 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trucuri pentru un bronz frumos si rapid
1.218 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Prinde-ti esarfa in 15 moduri diferite
4.207 vizite - 0 comentarii
adaugat de mariab
 
  Secretele ce mentin elasticitatea pielii
761 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  31 DE TRUCURI UIMITOARE, PENTRU UN ZAMBET ALB
512 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Spune adio pleoapelor cazute
281 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Apa de orez pentru frumusete
2.780 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Imbatranirea pielii: cum ne pastram tineretea chipului
195 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum scapi de cicatricile provocate de acnee cu morcovi
1.444 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ingrijirea pielii in perioada rece
1.192 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

Moduri in care poti reface elasticitatea pielii

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 14.09.2016  Adauga la favorite 906 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
1. Nu slabi foarte repede
Sa slabesti cateva kilograme foarte repede poate fi un lucru daunator pentru tine, nu doar pentru sanatatea ta, ci si pentru piele. Unul dintre modurile in care poti pastra un aspect placut al pielii este sa slabesti treptat.
2. Foloseste creme pentru fermitate
Lotiunile pentru fermitatea pielii sunt cea mai buna metoda pentru a-ti reface elasticitatea pielii. Cauta produse care au ingrediente naturale si vitamina E si A. Acestea au proprietati care imbunatatesc cantitatea de colagen si elastina a pielii.

3. Evita expunerea la soare
Expunerea prelungita la soare, dar si contactul des cu apa cu clor pot afecta elasticitatea pielii, mai ales dupa ce slabesti. Incearca sa iti limitezi expunerea la acesti doi factori si evita saloanele de bronzare artificiala daca vrei sa iti recapeti fermitatea pielii.

4. Foloseste scruburi cu minerale/sare
Oamenii de stiinta considera ca utilizarea scruburilor cu sare de mare (sau a oricarui alt scrub) poate reface pielea deoarece acestea ajuta la circulatia sanguina, iar acest lucru duce la o mai buna elasticitatea a pielii.

Fie ca este vorba de un motiv stiintific sau nu, scrubul pare sa functioneze pentru majoritatea oamenilor, asadar incearca sa-l folosesti de doua ori pe zi, de cel putin trei zile pe saptamana.

5. Foloseste o crema cu colagen
Un alt produs care te poate ajuta este crema cu un concentrat mai mare de colagen, aceasta fiind facuta special pentru a reface fermitatea si aspectul placut al pielii.

Aceste creme pot fi mai costisitoare, insa rezultatele vor merita cu siguranta. Desigur, nu toate cremele functioneaza perfect, asadar este bine sa ceri sfatul unui expert.

6. Incearca sa faci masaj
Daca ai pielea lasata, ai cu siguranta nevoie de masaj. Acesta ajuta circulatia sanguina si, in plus, prin masare, pielea se va intinde.

Dupa o sedinta de masaj iti vei simti cu siguranta pielea mai ferma!

7. Impachetarile
Pe langa masaj si impachetarile pot fi benefice. Poti incerca o impachetare cu alge la fiecare 6-8 saptamani si vei vedea beneficiile acesteia. Cauta un spa aproape de casa, unde poti face si masaj, dar si impachetari. Va fi un rasfat care iti va ajuta cu siguranta pielea.

8. Fa sport cu greutati
Exista o multime de persoane care se preocupa doar de alimentatie si uita de sport atunci cand vor sa slabeasca. Rezultatul? Kilograme pierdute si o piele lipsita de elasticitate.

Daca ai facut si tu aceeasi greseala, ei bine, este momentul sa te apuci de antrenamente cu greutati. Gaseste o sala pe placul tau si poate chiar si un instructor personal care sa te ajute sa iti atingi obiectivul si fa sport de doua-trei ori pe saptamana.

9. Hidrateaza-te
O piele sanatoasa este o piele hidratata. Stim ca ai mai auzit asta, insa este foarte important sa te hidratezi in fiecare zi. Bea cel putin 8 pahare de apa pe zi si vei avea o piele mai stralucitoare si mai catifelata.

10. Fa yoga
Yoga te va ajuta sa scapi de stres, sa fii mai flexibila, dar si sa slabesti intr-un mod in care pielea ta nu va fi afectata. Incepe cu pozitii usoare si in cateva saptamani vei fi surprinsa de cat de flexibila vei deveni si tu, dar si pielea ta.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.