Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum sa scapi de herpes simplu si rapid
288 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum scapi de petele maronii de pe fata
986 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa LECUIESTI RAPID TUSA si DURERILE de GAT
924 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum scapi de mahmureala?
794 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Aciditate gastrica-tratament
166 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa scapi de burta -
700 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CUM SA SCAZI GLICEMIA RAPID
142 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bolile copilariei: herpes-zoster.
533 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum scapi de constipatie- Cipri Kaiser-
738 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa scapi de celulita
1.661 vizite - 0 comentarii
adaugat de info
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Cum sa scapi de herpes simplu si rapid

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 05.08.2016  Adauga la favorite 1.539 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Articole similare:
Desertul care reduce simptomele bolii arteriale
Pericolele folosirii castilor audio
Iata de ce sa tii cont cand consumi fructe!
Din aceeasi categorie:
Profita de plantele din luna august
Mirodeniile care te apara de boli
Cojile de mere te ajuta sa dormi

Herpesul este cauzat de virusul Herpes Simplex. Exista doua tipuri de virus: unul care determina aparitia leziunilor de la nivelul gurii si unul care produce herpesul genital.

Herpesul de la nivelul buzelor debuteaza cu o basicuta, care se mareste, devine rosiatica si dureroasa, iar dupa 24 de ore da nastere unui mic manunchi de basicute galbui.

Dupa trei zile, aceste basici se sparg si formeaza o crusta, care dispare dupa 10 zile, fara sa lase nicio urma pe piele. Odata contractat, virusul herpetic ramane in organism si poate da oricand astfel de leziuni.
Aflam in acest articol cum sa scapi de herpes simplu si rapid:

Alifia de galbenele grabeste vindecarea

Galbenelele sunt recunoscute pentru proprietatile lor cicatrizante, antiseptice si antiinflamatoare, reducand timpul de vindecare la jumatate. Alifia se poate cumpara de la magazinele cu produse naturiste, dar poate fi preparata si in casa.

Pentru aceasta, ai nevoie de 20 de flori de galbenele, cu tulpina cu tot, care se spala si se taie marunt. Dupa aceea, doi pumni de planta se pun in 500 g de grasime topita.

Timp de 20 de minute, se amesteca in oala cu o lingura de lemn, la foc domol. Dupa 12 ore, amestecul se reincalzeste si se strecoara printr-un tifon.

Se pune intr-un borcan de sticla si se tine la frigider. Alifia nu trebuie utilizata mai mult de un an, deoarece isi pierde din proprietatile


ropolisul impiedica raspandirea virusului

Tamponarea cu tinctura de propolis a zonei cu herpes duce in scurt timp la formarea unui strat de protectie, care permite inceperea procesului de vindecare.

Propolisul are in compozitia sa siliciu, magneziu, aminoacizi si cobalt, dar si substante antibiotice care ii confera proprietati cicatrizante si antiinfectioase.

De asemenea, propolisul are efect antiviral, lucru ce impiedica raspandirea virusului.

Usturoiul are efect antioxidant

Un alt remediu natural care si-a dovedit eficienta in tratarea herpesului este usturoiul. Datorita proprietatilor sale antioxidante, usturoiul este recomandat chiar dupa aparitia primelor eruptii.

Catelul de usturoi se taie in doua si se preseaza pe zona afectata, pentru ca substantele active sa-si faca efectul in cel mai scurt timp.

Chiar daca usturimea se accentueaza, este bine sa nu indepartezi usturoiul. Se poate aplica un catel de usturoi de trei ori pe zi,
ultima aplicare fiind recomandata inainte de culcare.

Ceaiul de urzica reduce usturimea

Din cauza localizarii herpesului pe buze sau in jurul gurii, exista tendinta de a umezi leziunile, ceea ce duce la cresterea in intensitate a durerii si la intarzierea formarii crustei.

Pentru a calma usturimile, se poate bea un ceai facut dintr-un amestec de frunze de urzica, de patlagina si de flori de rozmarin.

Astfel, dupa ce plantele se maruntesc, se pune o lingura de amestec in 250 ml de apa fiarta. Se beau doua cani de ceai pe zi, pana ce simptomele dispar.
Bine de stiut despre cum sa scapi de herpes simplu si rapid!

Nu aplica pe vezicule spirt medicinal, unguente cu antibiotic, iod sau rivanol, deoarece usuca excesiv eruptiile cutanate.Nu rupe crusta cu dintii, deoarece intarzii vindecarea.

Bea un ceai din trei-frati-patati, deoarece curata sangele de toxine. Prepara o infuzie din echinacea si bea din ea trei cani pe zi. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute plante cu efecte imunostimulatoare si antivirale, care impiedica raspandirea virusului herpetic.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.