Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Make-up: Machiaj de toamna
1.640 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Machiaj de seara pt blonde, buze accentuate
1.923 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Machiaj de zi
1.776 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Machiaj de zi in 5 minute!
1.183 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Machiaj natural in doar 5 minute !
980 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  MACHIAJ DE SARBATORI
183 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Machiaj albastru intens
1.378 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Machiaj pentru seara
1.924 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Make-up -: Machiaj de club
1.252 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Make-up: Machiaj business
1.336 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

Machiaj la + 30 de grade

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 11.07.2016  Adauga la favorite 2.169 vizualizari

Nota film: 5 / 5 (2 voturi )
   
 
Sa te machiezi intr-o zi caniculara poate deveni o provocare. Nu vrei un machiaj care sa plece de pe fata imediat ce iesi din casa, dar nici nu vrei sa-ti incarci tenul.

Poti face compromisuri pentru ca machiajul tau sa reziste, dar si sa arate ca si cum ai purta machiaj.
1.Primer

Foarte multe persoane evita un primer pe timpul verii pentru ca, desi prelungeste durata de viata a machiajului tinde sa incarce tenul si nu lase pielea sa respire. Exista primere pentru fiecare. Incearca sa-l gasesti pe cel care ti se potriveste
In loc de primer iti recomand cea mai buna crema antirid din lume, crema cu factor de protectie. Cauta crema care ti se potriveste in functie de fototipul pielii tale. Daca ai tenul gras exista variante care matifiaza tenul.
2.Fondul de ten

Daca nu iti place bb cream-ul si preferi fondul de ten chiar si vara, iti recomand sa folosesti unul fara ulei (pe sticluta va scrie oil free) sau un fond de ten mineral (exista si in varianta pudra). Ambele rezista pe ten si tin la distanta luciul inestetic.

Vrei sa renunti la fondul de ten, dar nu iti place nici bb cream-ul? Fa un compromis. Alege un bb cream si acopera zonele cu probleme cu ajutorul unui corector.
3.Pudra

Pudra libera nu cea compacta este cea mai buna alegere daca vrei ca machiajul tau sa ramana neincarcat, dar sa si reziste caldurii si transpiratiei.
4.Blush

Fardul de obraz pudra nu este recomandat pe timp de vara, asa ca incearca unul in varianta spuma sau lichid. Va tine mai mult si va arata mult mai natural.
5.Primer pentru fardul de ochi

Investeste intr-un primer/ baza pentru fardul de ochi. Orice fard vei folosi nu se va misca de pe pleoape nici intr-un autobuz fara aer conditionat. In plus, orice culoare vei alege, primerul o va intesifica.
6.Fard de ochi

Evita fardurile de pleoape sub forma de pudra si alege fardurile de ochi cremoase. Se aplica repede cu ajutorul degetelor si rezista toata ziua.
7.Mascara

Mascara rezistenta la apa este cea mai buna alegere pe timp de vara. Daca iti faci griji ca vei ramane fara gene dupa demachiere iti recomand sa folosesti uleiul de masline sau de cocos . Il aplici pe gene si acesta va dizolva formula mascarei. Indeparteaza cu o discheta demachianta fara sa freci.
8.Fardul de sprancene

Renunta la fardurile si creioanele de sprancene si foloseste o pomada de sprancene (fard cremos) sau o mascara gel colorata pentru a umple si fixa sprancenele. Daca nu iti place sa-ti colorezi sprancenele si preferi doar fixarea, ia o periuta mai veche, dar curata de mascara si aplica spray de par pe ea pentru a-ti aranja sprancenele.
9.Rujul

Renunta la ruj si incearca gloss mat sau un lip stain. Rezista ore intregi! Pentru a preveni uscarea buzelor aplica un balsam cu factor de protectie de minim 15.

Extra tips

Foloseste un spray de fixare a machiajului. Va prelungi viata produselor de machiaj de pe tenul tau.

Nu abuza de bronzer. Acesta se aplica cu o pensula stufoasa in forma cifrei trei incepand de deasupra sprancenei si terminand pe mandibula.

Foloseste servetele de blotting. Acestea sunt destinate persoanelor care vor sa stearga sebumul, dar nu si machiajul. Foitele subtiri se folosesc prin tapotarea zonei T.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.