Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  10 Pasi pentru a scapa de grasimea de pe burta
938 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  3 metode simple prin care reduci grasimea de pe burta
961 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Grasimea viscerala. Cum scapi de ea?
304 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Amestecati lamaia cu scortisoara
247 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa scapi de burta -
710 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alimente si obiceiuri care ne distrug oasele
536 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  9 alimente care ard grasimea de pe corp
452 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Piureul de avocado si beneficile lui
750 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  7 Lucruri care distrug colagenul din organism
119 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vitamina B1
614 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

5 legume care distrug grasimea de pe burta

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 07.07.2016  Adauga la favorite 1.109 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Nu exista legume care sa distruga la propriu grasimea de pe burta, dar exista unele care stimuleaza digestia si te ajuta sa dai jos colaceii inestetici. Desigur, conteaza enorm cum consumi aceste legume. Degeaba tii o dieta bogata in legume daca le prajesti in unt sau le gatesti cu mult ulei! Multe legume sunt mai sanatoase daca sunt consumate ca atare, in vreme ce altele sunt mai bune daca sunt pregatite termic, fie la aburi, fie fierte.
Daca vrei sa te axezi pe eliminarea grasimii de pe burta, consuma urmatoarele legume cu incredere!
1. Cartofi dulci

Cartofii dulci sunt o adevarata sursa de sanatate. Ei sunt plini de vitamina C, care are o legatura surprinzatoare cu grasimea de pe burta. Se pare ca un nivel ridicat al hormonului cortizol poate sa duca la acumularea de grasime in aceasta zona. Atunci cand suntem stresati, corpul nostru intra in stare de alerta, iar functiile care nu sunt vitale pentru supravietuirea imediata, printre care si digestia, sunt cu mult incetinite. De aceea, stresul cronic este asociat cu boli grave de digestie si nu numai. Aici intervine vitamina C, care poate regla nivelul acestui hormon dupa o situatie stresanta. Prin reglarea acestui hormon, digestia functioneaza in parametri normali, iar grasimea din zona abdominala incepe sa se reduca.
VEZI SI: Cum scapi de grasimea de pe burta? Afla ce faceai gresit pana acum!
Pentru un abdomen perfect, dar si pentru un corp sanatos per total, consuma cat mai multe alimente bogate in vitamina C.
2. Broccoli

Exista doua motive pentru care broccoli, la fel ca restul legumelor crucifere, este indicat in eliminarea grasimii de pe burta. In primul rand, este o leguma foarte bogata in fibre, dar saraca in calorii. Dintr-o cantitate foarte mica te saturi si iti tine si de foame un timp indelungat, iar digestia este stimulata, pentru ca trebuie sa „munceasca" sa proceseze fibrele.
In al doilea rand, legumele crucifere contin o substanta care ajuta la reglarea nivelului de estrogen, hormon al carui dezechilibru rezulta cel mai adesea si in cresterea in greutate, grasimea acumulandu-se in special in zona abdominala la femei.
Legumele crucifere, cu broccoli in frunte, sunt cunoscute si pentru efectul lor anticancerigen, asa ca nu ai niciun motiv sa nu le consumi cu regularitate! Afla de AICI de ce nu trebuie sa mananci aceste legume crude!
3. Ardei iuti

Exista numeroase diete bazate pe consumul de ardei iuti, pentru cei curajosi (si pentru cei care nu sufera de boli gastrice). Bogati in capsaicina, ardeii iuti te ajuta sa arzi rapid grasimea de pe burta, prin faptul ca stimuleaza metabolismul asa cum nicio alta leguma nu o face. In plus, capsaicina relaxeaza vasele de sange si reduce tensiunea arteriala. Anumite studii arata ca aceasta substanta scade rezistenta la insulina, ceea ce inseamna ca si diabeticii ar putea beneficia de pe urma consumului de ardei iuti.
4. Ceapa

Banala ceapa este unul dintre cele mai sanatoase alimente din lume. Consumul de ceapa tine la distanta cancerul si te ajuta sa distrugi grasimea de pe burta. Poate ca nu este cel mai indicat aliment pe care ar trebui sa il consumi inainte de o intalnire, dar trebuie sa faci tot posibilul sa mananci mai des ceapa. Ea este bogata in quercitina, un flavonoid care lupta impotriva inflamatiilor din corp, despre care se banuieste ca ar avea o legatura stransa cu aparitia grasimii de pe abdomen. De multe ori, umflarea acestei zone a corpului este cauzata de retentia de apa si de acumularea de gaze, care are loc din cauza unei sensibilitati la anumite mancaruri. Rezultatul este o reactie oarecum asemanatoare cu cea alergica si implica existenta unei inflamatii. Avand in vedere ca ceapa este unul dintre cele mai puternice antiinflamatoare naturale, nu ar trebui sa lipseasca din dieta ta.
5. Linte

Lintea, alaturi de celelalte tipuri de leguminoase, trebuie consumata in cantitati moderate pentru a te scapa de grasimea de pe burta. Ea este plina de fibre si proteine, care iti ajuta digestia si te scapa de toxine. Intr-un studiu recent, persoanele care au consumat regulat linte au slabit mai mult in zona abdominala decat cele care nu au consumat acest superaliment. Mananca o portie de linte pe saptamana si vei avea numai de castigat!
Daca vrei sa obtii corpul mult visat, aceste 5 legume care distrug grasimea de pe burta trebuie incluse in dieta ta!


sursa divahair.ro


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.