Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  7 sfaturi pentru o vacanta relaxanta in Iordania
650 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa-ti planifici o vacanta (sfaturi pentru incepatori
401 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa-ti planifici o vacanta (sfaturi pentru incepatori
278 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa-ti planifici o vacanta-(sfaturi pentru incepatori
477 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum organizez bagajele pentru noi si copii |
459 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secrete si trucuri pentru BUCATARIE
521 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Talisman pentru bogatie si sfaturi pentru libertate!
1.115 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  3 sfaturi pentru fotografii de Craciun reusite
1.283 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
02:38
  Cum sa te comporti cu partenera ....dupa sex
2.839 vizite - 0 comentarii
adaugat de tony
 
  Descopera 10 cele mai bune sfaturi pentru cusut
191 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Sfaturi pentru o vacanta cu cortul

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 27.05.2016  Adauga la favorite 1.349 vizualizari

Nota film: 5 / 5 (1 vot )
   
 
Iubitorii muntelui, care intentioneaza sa-si petreaca vacanta la cort trebuie sa ia in calcul anumite masuri pe care este necesar sa le respecte pentru a avea parte de relaxare si un sejur de neuitat. Sabin Cornoiu, directorul Salvamont Gorj spune ca acest mod de a petrece vacanta sau weekendul este foarte placut, cu conditia ca persoanele care opteaza pentru un asemenea mod de relaxare sa fie pregatite din toate punctele de vedere.

Turismul la cort poate presupune si unele pericole daca turistii nu isi iau masuri de precautie. Totusi, daca se tine cont de sfaturile specialistilor, acest gen de turism este o reala placere si o oaza de relaxare. La nivelul judetului nostru nu exista spatii special amenajate pentru instalarea corturilor, tocmai de aceea, „turistii trebuie mai intai sa se intereseze daca este permisa camparea in locul unde doresc sa mearga", confirma Sabin Cornoiu, directorul Salvamont Gorj. Totodata, este necesar ca turistii sa se asigure ca in zona respectiva au o sursa de apa, lemne pentru foc, dar si ca nu este o zona frecventata de caini sau animale salbatice. „Cortul trebuie montat la o distanta suficienta fata de cursul de apa, pentru a evita problemele ce pot sa apara daca se umfla apa, putandu-se trezi inundati. Este bine sa se consulte prognoza meteo inainte de a pleca cu cortul, iar daca sunt anuntate ploi trebuie facute santuri in jurul cortului. De asemenea, cortul trebuie sa fie foarte bine ancorat. Focul trebuie facut la o distanta suficient de mare de cort", explica seful Salvamont Gorj.
Semnatura eletronica CertDigital
Echipamente speciale
Din bagajele turistului care alege sa-si faca vacanta la cort nu trebuie sa lipseasca un echipament special, dar si o serie de produse care ii vor fi necesare pe parcursul sejurului. „Turistii trebuie sa aiba la ei un topor pentru lemne, saci de dormit, saltele, franghii, un felinar sau o lanterna si este bine sa aiba medicamentele pe care le iau in mod curent, dar si medicamente pentru digestie, antitermice si analgezice", mentioneaza Sabin Cornoiu, directorul Salvamont Gorj. Turismul cu cortul este o placere, atat timp cat oamenii isi asuma riscurile la care se pot expune. Totusi, daca ei respecta sfaturile venite din partea salvamontistilor, o vacanta la cort este una reusita si relaxanta.
Minodora Sucea


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.