Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Salata de varza chinezeasca cu creveti si avocado
619 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Salata de creveti
280 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Salata de vinete cu branza provolone
1.008 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Creveti gustosi!
255 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Reteta de Kebab TURCESC -facut acasa
847 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Frigarui de creveti la gratar- salata de varza ,avocado
3.400 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Andive cu salata de creveti
2.223 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Creveti prajiti cu cartofi dulci,baby spanac,si......
1.386 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Salata Stir Fry cu creveti
2.186 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Creveti pane
2.368 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Retete culinare
 

 

Salata picanta-acrisoara cu creveti

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.05.2016  Adauga la favorite 1.415 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Ingrediente: 250 g creveti medii, decorticati 2 catei de usturoi, taiati in jumatate si curatati de germeni sare piper negru, proaspat macinat 5 linguri de ulei de masline extra virgin 2 linguri de suc de lamaie coaja rasa de la o jumatate de lamaie 2 lingurite de mustar cu boabe 100 g frunze proaspete de spanac tanar 1 lingura de frunze de busuioc proaspat, taiat chiffonade 2 rosii mici, curatate de seminte si taiate cubulete 1 morcov mediu, taiat panglici subtiri cu un cutit econom 10 cm bucata de castravete, taiat panglici subtiri cu un cutit econom 1/2 ceapa rosie, tocata marunt 2 linguri de capere, pentru servit 1 lingurita de boia iute, pentru servit frunze proaspete de busuioc, pentru creveti.



Se amesteca intr-un castronel panglicile de morcov si castravete. In alt castron se combina rosia cu busuioc. Se asezoneaza cu suc de lamaie, ulei de masline, sare si piper mixtura de morcovi si castravete, cea de rosii cu busuioc, ceapa rosie si spanacul, fiecare in castronelele lor separate. La spanac, sucul de lamaie se adauga doar exact inainte de a monta preparatul. Se sareaza si se pipereaza crevetii. Se incinge o tigaie, la foc mediu. Se adauga 1 lingura de ulei si usturoi. Cand uleiul este incins, se adauga crevetii. Se prajesc 4 minute, sau pana cand devin rozalii. Se scot pe prosoape de hartie, ca sa se scurga de ulei. Se arunca usturoiul. Atentie ca usturoiul sa nu se arda, caci va da uleiului un gust amarui. Se asaza spanacul circular, pe marginea unei farfurii rotunde si mari. Mai spre centru se asaza mixtura de morcovi si castraveti. Se aranjeaza apoi crevetii, circular. In centru se cladesc cubuletele de rosie. Se presara peste salata ceapa rosie tocata, boia, coaj arasa de lamaie si capere. Se orneaza cu frunze de busuioc si se serveste alaturi de un pahar de vin rose. Sfaturi: In loc de spanac tanar, puteti folosi si laptuca, frunze de valeriana sau de rucola, ori un amestec de frunze de salata. Nu stropiti spanacul cu suc de lamaie decat exact inainte de a servi salata, altfel se va ofili repede si isi va pierde culoarea verde, vibranta. -


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.