Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Masina de bani(SUA 2016) Drama-Thriller
1.153 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Din greseala impreuna (SUA 2014) Comedie
1.683 vizite - 0 comentarii
adaugat de Gigi
 
  Figurantii (Romania 1987) Drama
2.299 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
10:58
  WALL-E FINAL Trailer
1.334 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  Cinci colturi (UK 1987) Drama cu Jodie Foster
1.769 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Barbatul potrivit (SUA 2009) Comedie,Romantic
920 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Drumul hienei (Canada 2015) Drama
1.624 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Afacerea (SUA 2005) / Crima,Drama,Thriller / 107 min
1.619 vizite - 0 comentarii
adaugat de moara
 
  Siesta (SUA 1987) Drama cu Jodie Foster
1.873 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Siesta (SUA 1987) Drama cu Jodie Foster
1.724 vizite - 0 comentarii
adaugat de aires
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Wall Street (SUA1987) Drama 1987

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 06.05.2016  Adauga la favorite 563 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.4
   
 
Asalto en Wall Street
IMDB: 7.4
Regia
Oliver Stone

Tanarul agent de bursa Bud Fox (Charlie Sheen) admira modul in care isi organizeaza afacerile Gordon Gekko (Michael Douglas), magnat american multimilionar si afacerist versat. Studiind obiceiul lui Gekko de a cumpara companii doar pentru a-si spori profitul personal, Bud Fox reuseste sa obtina o audienta la Gekko. Agentul ii propune acestuia un numar de trei companii in care sa investeasca, dar toate sunt respinse de catre magnat ca fiind neinteresante. Ca un ultim argument in a-l convinge pe Gekko si pentru a intra in gratiile lui, Fox ii ofera o informatie confidentiala obtinuta de la tatal sau, Carl (Martin Sheen).[1] Tatal lui Bud lucreaza ca sef al atelierului de reparatii la o mica companie aeriana, Bluestar Airlines; el i-a spus in prealabil ca a doua zi va fi dat un verdict de scoatere de sub acuzare a companiei, dupa ce avusese loc un accident.

Impresionat de dorinta tanarului de a-i deveni om de incredere, Gekko il angajeaza pe Bud Fox ca broker. Noua meserie nu se rezuma la transmiterea de ordine de cumparare sau de vanzare de actiuni la bursa, ci magnatul ii cere lui Bud sa-i aduca permanent noutati, in special informatii confidentiale din interiorul companiilor. Bud se simte nevoit sa isi inabuse treptat constiinta si simtul etic. Tanarul incepe o activitate de spionaj economic in timpul liber, cautand informatii utile pentru Gekko.

Bud se imbogateste rapid, isi cumpara un apartament de 950 de mii de dolari in cartierul newyorkez East Side si se logodeste cu frumoasa decoratoare de interior Darien Taylor (Daryl Hannah). Dupa o serie de afaceri profitabile, tanarul broker ii propune lui Gekko sa investeasca in cumpararea companiei aviatice Bluestar Airlines, pentru a o face profitabila. Gekko se arata de acord si cumpara compania, insa doar pentru a obtine cele 75 milioane de dolari din fondul de pensii. In continuare, magnatul vinde compania pe bucati.

Carl Fox, angajat la Bluestar, sufera un infarct. Bud discuta cu Gekko, insa magnatul nu ii ia in seama argumentele. Sfatuindu-se apoi cu tatal sau, tanarul isi revizuieste opinia despre modalitatea de castig pe care a ales-o si incearca sa salveze compania aeriana. Bud apeleaza la inamicul lui Gekko, Sir Larry Wildman (Terence Stamp), pe care il spionase in trecut. Tanarul Bud ii aduce la masa tratativelor pe Larry Wildman si pe sefii celor trei sindicate ale Bluestar; tot el concepe un plan de manipulare a cursului actiunilor Bluestar. Astfel, in timp ce Gekko vinde actiunile companiei aeriene, Larry le cumpara si reuseste sa preia controlul asupra companiei. La sfatul lui Bud, Gekko continua sa vanda in pierdere actiunile, cu pagube de ordinul milioanelor de dolari.

Bud este arestat de catre reprezentanti ai Securities and Exchange Commission pentru conspiratie in scopul comiterii unei fraude si pentru violarea contractului privind implicarea in afaceri. Accepta sa coopereze cu anchetatorii pentru a ajuta la arestarea lui Gekko. Cei doi se intalnesc in Central Park si Bud inregistreaza pe banda povestirea afacerilor necurate ale lui Gekko

Disributia

Charlie Sheen - Bud Fox
Michael Douglas - Gordon Gekko
Daryl Hannah - Darien Taylor
Martin Sheen - Carl Fox
Terence Stamp - Sir Larry Wildman
John C. McGinley - Marvin
Hal Holbrook - Lou Mannheim
Franklin Cover - Dan
James Karen - Lynch
Sean Young - Kate Gekko


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.