Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cele Zece porunci (SUA 1923) Cecil B.De Mille 1/5
981 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mormantul lui Tutankhamon
675 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ordo Templi Orientis
765 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Anna Eleanor Roosevelt prima doamna a Americii
514 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Orasul pierdut al Zeului maimuta
601 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trovantii, realmente „pietre care cresc"?
899 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fidel Castro
887 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tornada, ce este si cum se manifesta ea
564 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Anomalii ciudate care nu au fost inca explicate
104 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Obiceiuri de Craciun -Craii
1.504 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Theodore Kaczynski

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 12.04.2016  Adauga la favorite 525 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Theodore Kaczynski, cunoscut si sub numele de Unabomber, este un matematician american si critic social neo-Ludit, ce a dus o campanie de atentate cu bomba prin posta. S-a nascut in Chicago, Illinois, dovedind o inteligenta extraordinara inca din copilarie. Kaczynski a absolvit la Harvard, iar apoi si-a luat doctoratul in matematica la Universitatea din Michigan. La varsta de 25 de ani a devenit asistent universitar la Universitatea din California, Berkley, dar a renuntat la acest post doi ani mai tarziu.

In 1971 se izoleaza intr-o cabana fara curent si fara apa in Lincoln, Montana unde incepe sa invete tehnici de supravietuire intr-o incercare de a deveni independent.

Intre 1978 si 1995, Kaczynski a trimis un numar de 16 bombe avand ca tinta oameni din cadrul universitatilor si transporturilor aeriene, omorand 3 oameni si ranind alti 23. Kaczynski a trimis o scrisoare ziarului The New York Times in data de 24 aprilie 1995 promitand ca „renunta la terorism" daca cele doua ziare, The Times si The Washington Post ii vor publica manifestul. In cadrul acestui manifest, intitulat Societatea industriala si viitorul ei[1], acesta sustinea ca atentatele au fost doar o masura extrema dar necesara pentru atragerea atentiei asupra eroziunii libertatii umane datorita avansului tehnologic si a implicatiilor ce rezulta din acesta. Solutia propusa consta in distrugerea completa a intregii societatii tehnico-industriale si revenirea la stadiul primitiv si comunal al vietii.

Dupa o ampla actiune derulata de FBI pentru capturarea lui, acesta a fost prins in cele din urma dupa ce fratele lui Ted i-a recunoscut scrisul publicat in ziar. Pentru a evita condamnarea la moarte, Kaczynski a pledat vinovat, iar in acest moment isi ispaseste sentinta de condamnare pe viata in inchisoarea de maxima siguranta Admax din statul Colorado.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.